Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| michi wrote:inger - super reteta ta .O sa incerc si eu.sper sa manance si mofturosul meu
Sigur o sa-i placa |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| TeosOf wrote:Poate, cine stie, o sa le vad!
In mod sigur si eu vreo salata de-a ta |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Drob vegetal
- 1 kg ciuperci calite cu 1 ceapa mare (Eu pun intotdeauna si un pic de apa cand se caleste ceapa, altfel este foarte grea pentru stomac; sau se poate cali in unt care deja contine apa.) - 2 buc. ardei tocat marunt - 200 g. zarzavat fiert si tocat cubulete (telina, morcov, patrunjel radacina) - 1 legatura patrunjel verde tocat marunt - 3-4 oua crude - 200 g paine inmuiata in lapte si stoarsa bine sau pesmet - 3-4 oua fierte tari si curatate de coaja - sare si piper dupa gust
Toate ingredientele (cu exceptia oualelor care se fierb tari) se amesteca si se aseaza intr-o tava de cozonac (care se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet), un strat de 2 cm, apoi se aseaza ouale fierte in rand, unul dupa altul, si se acopera cu restul de compozitie. Deasupra se bate un ou si se unge compozitia (ca sa faca o crusta frumoasa la suprafata) apoi se da la cuptor, pana se coace, circa 40 minute (se verifica cu o scobitoare).
Precizez numai la vegetarieni mancatori de oua sunt care nu maninca .
Pofta buna |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte gustos! Shirel |