Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristina trece acum printr-o perioada febrila cu temperaturi mari la fiecatre 3-4 ore. Are si rosu in gant si din aceasta cauza nu prea mananca. Din fericire laptele l-a baut, a mai mancat in timpul zilei niste covrigi si un pic de carne, in momentele cand avea temperatura normala. Nu prea stiu ce as putea sa-i dau sa manance ca sa-i si placa. Lichide bea, cere singura apa si aici nu imi fac probleme, dar totusi trebuie sa mai manance cate ceva. Ce-mi recomandati? Voi ce le-ati dat cand erau bolnavi? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Daca are rosu in gat, da-i fix ce ii place, ca oricum nu prea va accepta mare lucru.
Multa rabdare si insanatosire grabnica va dorim! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| orice vrea ea sa manance.daca nu vrea nimic,nu o obliga tu sa va faceti bine cat mai repede!! |
|
| butterfly wrote:daca nu vrea nimic,nu o obliga tu
Daca nu vrea nimic, pacaleste-o cumva, numai sa aiba ceva in stomacel!Eu lui Matei la rosu in gat i-am dat ceea ce adora el: iartele cu fructe, cereale cu lingurita ca laptele din bibe nu il voia, sucuri...putin, putin, dar tot era ceva in stomacel... |
|
| stele_pe_cer wrote:
Daca nu vrea nimic, pacaleste-o cumva, numai sa aiba ceva in stomacel!Eu lui Matei la rosu in gat i-am dat ceea ce adora el: iartele cu fructe, cereale cu lingurita ca laptele din bibe nu il voia, sucuri...putin, putin, dar tot era ceva in stomacel...
Asa am incercat sa ii dau ce ii place, dar de ex azi, i-am dat ciorbita(ei ii place foarte mult) si n-a mancat deloc, nici n-a vrut sa guste. Ma interesa ceva alimente care sa creasca si apetitul.
Apropo, cate vitamina C pot sa ii dau pe zi? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| stele_pe_cer wrote:
Daca nu vrea nimic, pacaleste-o cumva, numai sa aiba ceva in stomacel!Eu lui Matei la rosu in gat i-am dat ceea ce adora el: iartele cu fructe, cereale cu lingurita ca laptele din bibe nu il voia, sucuri...putin, putin, dar tot era ceva in stomacel...
mie dr mi-a spus sa nu oblig copilul sa manance,daca nu vrea.ei...daca reusesti sa o pacalesti,e f bine.important e sa bea cat mai multe lichide |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Off ,multa sanatate Cristinica sa te faci repede bine. |
|
| MNiko wrote: Ma interesa ceva alimente care sa creasca si apetitul.
Cand organismul este bolnav, nu ii trebuie nici un aliment care sa ii creasca apetitul, ci ii trebuie energie ca organismul sa lupte cu boala.
MNiko wrote:Apropo, cate vitamina C pot sa ii dau pe zi?
Sincera sa fiu, ca si medicament nu stiu...eu lui Matei ii dau intre 100-200 ml de suc de portocala pe zi.
Multa sanatate va dorim ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mihaela, ce face Cristina?Multa sanatate micutei! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| La noi mergea iaurtel cu fructe. Sanatate va dorim. |
|
| Miri wrote:Mihaela, ce face Cristina?Multa sanatate micutei! Miri, multumesc de intrebare. Cristina acum e bine. Intre timp am descoperit ca refuzul ei de a manca anumite alimente(asta era un mare semn de intrebare pt mine : de manca unele si altele nu) nu se datora racelii ci unor afte. Din fericire am scapat repede de ele cu miere de albine in maxim 2 zile. |
|
| Roxanel wrote:La noi mergea iaurtel cu fructe. Sanatate va dorim. Si la noi a mers iaurtul in perioada aia, dar ma exaspera ca manca numai lactate. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha cand a fost bolnavioara nu a papat doua zile mai nimic, decat lapte din bibe si cateva lingurite de iaurt cu fructe pe care mai apoi le varsa.
Sanatate multa piticutei! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| MNiko wrote: Apropo, cate vitamina C pot sa ii dau pe zi?
Eu ii dau 5 picaturi de vitamina C pe zi. |
|
| Parerea cadrelor medicale intrebate de noi: vitamina C picaturi nu se absoarbe neinjectabil.Am fost sfatuiti sa ii dam fructe in stare cruda bogate in vitamina C si suc de gref si/sau portocale.Foarte bogat in vit.C, mai bogat decat portocalele este kiwi. |
|
|