|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Noi bagam tzitzi dimineata pe la 7, la 9,30 - 10 un iaurtel sau fructe, la 14,00 legume cu carne, ou sau ficat si mai pe la 18,00 cereale sau fructe. Tzitzi papam noaptea sau inainte de somnic. In rest ii mai dau dupa caz si ce mancare mai e in casa facuta pt noi daca bineinteles e buna si pt noi - de ex pilaf sau supa cu galusti, etc. Ieri i-am facut - special pt el - mancare de conopida si i-a placut tare mult. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bravo, papaciosule!! Deja papati mancaruri de oameni mari!! Al meu are inca perioade cand nu accepta decat pasat... si perioade cand nu vrea mancare de bebe, vrea de-a noastra... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/17/2013 Mesaje: 1
| am si eu un puiut care duminica face 9 luni si am o problema cu mesele...el a mancat lapte praf si acum papa lapte milli pentru ca de la 6 luni doctora lui de familie mi-a zis ca nu mai este nevoie sa manance lapte praf...si acum mananca dimineata 200 ml de lapte apoi pe la ora 10 un fruct ,la ora 2 supa si apoi seara pe la 6 jumatate 7 mamanca un iaurt cu doi biscuiti si la ora 10 10.30 mai mananca 250 de lapte cu cereale si am inteles ca ar fi mai bine daca i-as schimba ultimele doua mese intre ele pentru ca mananca prea mult inainte de culcare si il doare burtica...voi ce ziceti?
|
|
| scuze dar cred ca doctoritza ta ori are 100 de ani ori e imbecila. Laptele de vaca e interzis la bebelusi!!!!!Mai cere si alta parere - laptele de vaca le face rau!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| N-am vrut sa comentez dar.. subscriu! Macar daca ar fi zis dupa 1 an, treaca-mearga desi si atunci tot formula ar fi recomandata dar sa zicem ca nu mai e asa strict... dar la 6 luni??? e mult prea mic sa primeasca lapte de vaca obisnuit.. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| roxinthya wrote: Laptele de vaca e interzis la bebelusi!!!!!Mai cere si alta parere - laptele de vaca le face rau!!!
Parerile sunt impartite cu privire la asta! Eu le-am dat tuturor celor cinci copii lapte de vaca diluat indata ce am inceput diversificarea si a fost in regula totul! Ce sa mai spun de faptul ca eu insumi am primit lapte de vaca inca de la nastere si tot OK sunt! La 9 luni nu este o tragedie acest lucru! |
|
| madalyna spunea ca de la 6 luni i s-a spus ca poate sa-i dea lapte praf ceea ce mi se pare exagerat..... Parerile nu prea sunt impartite ci exista o exprimare la modul ca daca nu ai ce face, pana la urma sa i se dea si lapte de vaca diluat. Ma bucur ca esti ok ca probabil si multi altii printre care cred ca si eu ca mama m-a alaptat pana la 9 luni si presupun ca pe urma a dat-o pe lapte de vaca. Insa pe vremea aia nu erau atatea studii si nu se stiau multe in domeniu. Nu sunt prea informata dar din ce am apucat sa citesc asta mi-a ramas in cap ca nu e bine sa i se dea lui bebe lapte de vaca ba chiar ca poate face rau. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Recomadarile generale sunt sa nu se dea lapte de vaca sub varsta de 1 an, deoarece nu au aportul de nutrienti necesar copilului (mai ales in varianta diluata).
|
|
|