|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Oana,sunt dulci dar nu foarte,in schimb sunt f.bune,iar daca sunt bine coapte,le poate manca fara risc de innecare(cate o bucatica) |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| carla wrote:Oana,sunt dulci dar nu foarte,in schimb sunt f.bune,iar daca sunt bine coapte,le poate manca fara risc de innecare(cate o bucatica)
Macar is dulci natural,nu ca alte produse pline de zahar...sa fie sanatos si sa-i fie de bine! Va pupam! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| dariuta mea nu papa supa. doreste numai ciorba! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| crisad wrote:buna mamici am si eu o nedumerire legatat de cantitatea pe care o papa un puiut de 7 luni ,baietelul meu are 7 luni hranit la san si papa cam ce papa un bebe la 7 luni (supa,suc de fructe piure de fructe branzica )insa el adoarme doar la san si asta inseamna cam la 2 ore tzitzi plus la alte 2 papica e putin cam dolofan (10 kg nascut la 3,350kg )si nu stiu cam cat sa-i dau . dintr-un borcanel de mancare de la nestle a papat de 3 ori si a mai ramas cam o portie .el a papat cam tot ce i-am dat dar am oarece nedumeriri legate de cantitate plus noapte papa inca tzitzi cam de cate ori se trezeste asta insemnand si din ora in ora (au iesit dintii va pup |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Crisad eu cred ca nu ar trebui sa-ti faci probleme.Cam de pe la varsta asta bebelusii nu mai iau in greutate ca in primele 6 luni.Incep sa iasa dintii,sa faca mai multa miscare,vine vara si pofta de mancare scade...Si la mine a fost la fel.Dar acum la 11 luni copilul arata bine ,mananca-cred eu-normal...totul e ok.In afara de asta in cazul nostru nici nu am indraznit sa reduc portia ca iesea "scandal"mare. Fiecare bebelus cu pofta lui de mancare...Dar cred eu ca mai bine asa decat un bebelus care abia mananca . pt dolofanel!! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Cititi mai multe amanunte despre alimentatia bebelusului la 8 luni pe portal |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bubu mic mananca foarte foarte greu lapticul dimineata si seara si in cantitate prea mica ... prefera mai mult papa cu lingurita ! Aseara la 8 , a papat cu greu 80 ml si s-a culcat iar la 11 i-am bagat in somnic 100 ml .Nu am patit asa ceva la Kari L-am tot studiat si in afara faptului ca-i da alt dintuc sus , e si rosu si un pic iritat pe cerul gurii ... de la ce sa fie oare ? O s-o sun pe Dr. sa vad cu ce sa-i dau . |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Sofi e baiat mare gata! Vrea cu linguritza! Multa sanatate! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| roxinthya wrote:Sofi e baiat mare gata! Vrea cu linguritza! Multa sanatate!
Da asa e ,iubitul meu leut! Sanatate si voua . |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Buna!
Apelez la voi pentru a ma lamuri/invata cu privire la modul de hranire a bebelusei mele de 8 luni, un copil destul de papacios. Bebelina mea nu este grasuta, chiar daca papa mult, si s-a nascut la termen.
Bebe desi mananca gustarea de fructe si pranzul, inainte de culcare (inca mai are 2 reprize de somnic) mai mananca un biberon de lapte (~150 ml) astfel ca, la sfarsitul zilei, are 4 mese de lapte. Mentionez ca dupa fiecare masa ii dau sa bea apa iar in restul timpului mai trage apa si din biberon.
1. E normal? 2. Procedez corect? 3. Cata apa ar trebui sa bea un bebe de 8 luni? 4. vreun sfat de urmat?
Multumesc! |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Asa, din nou pe aici
Am ajuns la 3 mese/ zi, cu doua fructe -mar, para- dimineara, eterna pasaraie de legume si carne la pranz si cereale cu lapte,.....vegetal, de asta data seara. Tzitzi de voie, mai putin noaptea cand nu mai e voie |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari asa crestem, daca papam. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| miriam wrote:Felicitari  asa crestem, daca papam.  |
|
|