Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Succes, Alyna! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| categoria 7-8 luni unde e? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ANDREEA&BIANCA wrote:categoria 7-8 luni unde e?
AICI |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am implinit si noi 6 luni, am diversificat prima masa (cea de legume), iar intrebarea mea e: pana cand se completeaza aceasta masa cu san? mentionez ca am ajuns la aproape 180 g de piure de legume...Dupa un asemenea festin ii mai dau san? sau apa e suficienta? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Eu zic ca la 180 grame e de ajuns. Poate bea laptic de sete. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Cititi acum mai multe despre alimentatia bebelusului la 7 luni si pe portal
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| I-am introdus si eu cu succes galbenusul de ou in piureul de legume care e preferatul ei. Papam san in continuare ceea ce e o mare bucurie si implinire pentru mine. I-am dat si banana care i-a placut mult ,piureu de dovleac de placinta si vreau sa-i bag si ficatelul de pui. Nu-i place sub nicio forma marul din pacate . Era sa uit de branzica calcica -i-am dat-o in piureul de dovleac asa a mancat-o .I-am facut-o cu mar si cu biscuite si nu i-a placut deloc.
Programul ar fi cam asa : -6 -6:30 SAN -9 san 10 cereale cu oiureu de fructe sau doar piureu de fructe 12 san 14 -supa de legume cu carnita de pui -16-17 san -19 cereale sau piureu de fructe 21-san si uneori se mai trezeste pe la 23 sa mai pape putin san |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pofta buna Iulia! Oana multumesc pt. ca ai trecut aici masa Iuliei ca sa ma mai inspir si eu! Pupici! |
|
| Cu drag Roxi!Voi cum stati cu diversificarea?Ii place orice lui Petru sau e si el fitos? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nici nu stiu ce sa cred. Ii dau pe la 11 un iaurt si seara combinatzii de fructe. In rest lapte. I-am mai dat si legume fierte si pasate: morcov, pastarnac, telina, cartof dar nu e foarte incantat. Azi i-am fiert si 2 firisoare de piept de pui si am fiert si o ceapa mica dar pe care am scos-o. A baut 50 ml acum la pranz. Pe mine tare ma bate gandul sa incep sa-i dau lapte praf incet - incet ca prin aprilie o sa am nevoie sa il las la mama si sa nu mai fie dependent de titi. Am uitat, ieri i-am dat si un galbenus fiert cu legume dar nu era innebunit. |
|
| Giuli e innebunita dupa legume pasate ,eu nu i-am dat supa clara ci direct legume pasate . Pun in supa ardei gras,cartof,telina ,dovlecel,pastarnac ,ceapa si le mizez bine cu o lingurita de ulei de masline si papa tot tot(nu mixez ardeiul si ceapa)apoi adaug ori galbenus,ori piept de pui si azi i-am bagat ficatel-a papat tot-tot.
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bravo, bebelasi Pofta buna!
Oana, Giuli papa la fel de des si acum, de cand primeste papa solida?? Sau sanul dintre mese e doar asa de alint si nani... al meu de cand are 3 mese de mancarica solida nu prea mai solicita sanul in timpul zilei, doar asa o gurita la nani, si are cam 4-5 ore intre mese, daca incerc sa-i dau mai repede papita o refuza.. |
|
| Buli.Giuli la 2ore dupa ce papa orice fel de mancarica vrea tzatzica,cu toate ca bea apa dupa fiecare masa din canuta speciala Avent .Deci cred ca suge de foame nu de sete si eu nu o adorm cu tzatzica decat rareori o ia somnul dupa ce suge. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| oanamaria wrote:Buli.Giuli la 2ore dupa ce papa orice fel de mancarica vrea tzatzica,cu toate ca bea apa dupa fiecare masa din canuta speciala Avent .Deci cred ca suge de foame nu de sete si eu nu o adorm cu tzatzica decat rareori o ia somnul dupa ce suge.
dar cum o adormi?? eu caut inca metode de adormit bb fara tzatzica |
|
| Buli nici eu nu stiu cum o adorm ! Papa san apoi sta se fatzaie si la un moment dat adoarme daca nu are chef de o tura de apartament in brate sau de vreo emisiune de mondenitati. |
|
|