Alimentatia bebelusului la 6 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crista
Scris: Thursday, February 15, 2007 11:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
ALEX&ANDRA wrote:
AZI I-AM DAT ALEXANDREI PIURE DE CARTOFI CU BRANZA TOPITA...A AVUT UN SUCCES EXTRAORDINAR...TARE MULT IA PLACUT...firstprize

Bravo ALEX&ANDRA!!!!!
adynanemona
Scris: Thursday, February 15, 2007 11:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
alexandra poti sa incerci piureul de cartofi ,dar in loc de branza topita adaugi almete cu smantanaflowers

adynanemona attached the following image(s):
ai17700n128096[1].gif

teiut
Scris: Saturday, February 24, 2007 7:02 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna mamicile. Piticul meu are 5 luni jumate si am inceput si noi diversificarea, suntem la inceput deocamdata. Ce vroiam sa va intreb eu....daca i-am dat suc de fructe mar, portocala, uneori amestecat cu suc de morcov, acest "meniu" ca sa zic asa il continui cat timp, cate luni pana la ce varsta. Adica eu i-am dat cam 2 saptamani, ii place mult sucul de fructe...dar trebuie schimbat cu altceva..sau sucul ramane suc..si pe langa el..la o alta masa pot sa-i dau altceva..De exemplu supica...care prima oara acum cateva zile..esec total nu i-a placut. Ma gandeam sa ma mulg un pic si sa amestec cu laptic de la mine, pote asa cunoaste gustul si pot sa-l pacalesc. Vroiam sa va intreb daca stiti de ce din legume se scoate ceapa..si de ce cartoful se scoate si el...sau in alte cazuri se introduce mult mai tarziu.??

MA duc..ca ma striga.... Revin cat se paote de repede.plans
taki
Scris: Saturday, February 24, 2007 5:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Teiut, raspunsuri la intrebarile tale gasesti AICI.
Darria
Scris: Saturday, February 24, 2007 5:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
- fiindca ai deja 2 saptamani de cand ai introdus sucul poti incepe sa introduci treptat(astazi o lingurita, maine 2, etc...) in el pulpa de mar(pe razatoarea pt. bebei - marul nu se face la blender pt. ca oxideaza). Eu am preferat sa stau 7 zile pe un nou aliment
- masa de fructe e separata de alte mese(legume, branza sau iaurt). Nu stiu la ce cantitate de suc ai ajuns si daca se satura sau este intre mese. Poti pastra masa de fructe pana pe la 2 anisori cand o sa fie nevoie de ceva mai consistent, in f-tie de apetitul copilasului.
Mai tarziu(pe la 7 luni) poti sa-i dai cu iaurt sau branzica. Pireul de fructe se considera o masa, nu-i mai dai altceva, nici laptic.
- poti pune in crema de legume laptic de-al tau. Asta pana invata si le accepta.
- ceapa se scoate din supa fiindca org. lor nu este pregatit sa o prelucreze(unii medici indica ceapa mai tarziu) si pt. ca e posibil sa o refuze dat. gustului.
- cartoful fiind fainos se rec. in f-tie de greutatea copilasului. Daca e slabut: se poate da. Daca e mai grasut: nu. Indiferent de situatie nu-l recomand fiindca, mai bine alte leg. ce contin vit.

E scris cam alandala ras dar .........
Alyna
Scris: Tuesday, April 3, 2007 12:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Noi am inceput diversificarea pe la 3 luni jumatate, cu sucurile de fructe.Acum, la 5 luni, papam piureuri de legume( morcov, cartof, conopida, dovlecel), piureuri de fructe( para, piersica, mar, banana), branzica si cereale. Pana acum juniorul nu mi-a refuzat nimic...sper sa nu am probleme nici de acum incolo.
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 3, 2007 3:04 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo puiut Matei ! Asa sa faci, sa papi tot ce iti da mami ca sa cresti mare pupici
danab
Scris: Tuesday, April 3, 2007 6:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Pofta mare, Matei! si felicitari ca nu-i faci zile negre mamei refuzand sa papi, cum a facut cineva pe care cunosc eu bataus
Alyna
Scris: Friday, April 6, 2007 11:03 PM
Nivel

Mai nou papam iaurt cu fructe(facut in casa).Bineinteles ca ne place si asta ff mult.Nu-i plac telina si patrunjelul. Cand i-am pus asa ceva in papica nu a papat nici 2 linguri...am renuntat...o sa manance el cand o sa fie mare, daca o sa vrea.Ii place ff mult piureul de dovlecel cu cartof si porumb boabe...in rest fructe daca ar fi, ar manca toata ziua.
Miri
Scris: Saturday, April 7, 2007 9:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pofta buna,Matei!thumright
Alyna
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:26 PM
Nivel

La recomandarea dr pediatru, i-am dat azi lui Matei carnita de pui.I-a placut, mai ales ca am amestecat carnita cu piureul de legume.
crista
Scris: Thursday, April 12, 2007 12:34 AM
Nivel

Pofta mare Matei thumleft
Alyna ce fel de porumb ii dai, din conserva? Eu pana acum nu i-am dat la David deloc porum, si ma gandeam sa incerc sa-i dau si lui....
crista
Scris: Thursday, April 12, 2007 12:35 AM
Nivel

Pofta mare Matei thumleft
Alyna ce fel de porumb ii dai, din conserva? Eu pana acum nu i-am dat la David deloc porumb, si ma gandeam sa incerc sa-i dau si lui....
Alyna
Scris: Thursday, April 12, 2007 1:33 PM
Nivel

Nu din conserva, din acela inghetat, la pungi. Nici nu trebuie fiert mult pt ca e f moale, laptos. E dulce si bun, iar lui Matei ii place mult de tot.Eu il amestec cu diferite legume si carnita.Cred ca o sa-i placa si puiutului tau mult.pupici
crista
Scris: Thursday, April 12, 2007 8:51 PM
Nivel

Alyna wrote:
Nu din conserva, din acela inghetat, la pungi. Nici nu trebuie fiert mult pt ca e f moale, laptos. E dulce si bun, iar lui Matei ii place mult de tot.Eu il amestec cu diferite legume si carnita.Cred ca o sa-i placa si puiutului tau mult.pupici

maine o sa-i cumpar si eu la David, sper sa-i placa bounce
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.