Alimentatia bebelusului la 6 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Friday, February 2, 2007 1:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Apoi incepi sa ii dai:

- supica strecurata de legume la masa de la 12-13 ...facuta din radacinoase( morcov, albitura, telina) , dovlecel, cartof ( mai rar la inceput) , in care poti sa pui putin ulei cand o fierbi si sa o acresti cu lamaie si fara sare
- piure de legume
crista
Scris: Friday, February 2, 2007 5:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
mersi mult de raspuns pupici , mergem acum sa pregatim ceva
pupici
ALEX&ANDRA
Scris: Saturday, February 10, 2007 10:31 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ce altceva recomandati fetitei mele de 4,5 luni...as vrea sa introduc ceva nou in alimentatie...pana acum am papat...mar,para,biscuite,cereale fara gluten,cereale cu mar,portocala,supa de legume,banane,branza de vaci......ce urmeaza????mami de fetita
Maria & Mario
Scris: Saturday, February 10, 2007 11:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mami, de ce te grabesti tu cu diversificarea meniului fetei ? uff oare scratch
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, February 11, 2007 2:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Alex&Andra, i-ai dat para? oare

eu am avut niste experiente tare neplacute cu copilul meu cu pere, pe la 6 luni. atentie mare, baloneaza rau de tot!!! eu nu i-as da fiind asa de mic ca al tau. de fapt, nici acum nu ii dau deloc pere. am ramas socata cand a facut pe la 6 luni si un pic o criza de colici de am crezut ca imi lesina in brate de plans. am fost cu el la medic si mi-a spus sa nu ii mai dau pere pt ca sunt f balonante chiar si pt un copil mai mare.

desi, stiu multe mamici care dau pere copiilor sub un an, chiar si aici pe forum. probabil ca este o chestiune de toleranta a copilului.
danab
Scris: Sunday, February 11, 2007 4:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu i-am dat para de pe la 7 luni, para Williams la borcanel (Nestle) sau chiar facut de mine. Poti sa-i dai si din compot, amestecat cu cereale.
Miri
Scris: Sunday, February 11, 2007 8:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu ii dau destul de rar Sarei para, mai ales daca e mai constipata, pentru ca ,de obicei, o ajuta sa-si regleze tranzitul.
carla
Scris: Sunday, February 11, 2007 9:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Cristian are peste 10 zile 5 luni si este alimentat la san.Am incercat cu pu tin suc de mar si mar ras dar cam stramba din nas...tot laptele e mai bun!Sa incerc cu altceva sau sa-l mai las pana la 6 luni?
MNiko
Scris: Sunday, February 11, 2007 10:17 PM

carla wrote:
Cristian are peste 10 zile 5 luni si este alimentat la san.Am incercat cu pu tin suc de mar si mar ras dar cam stramba din nas...tot laptele e mai bun!Sa incerc cu altceva sau sa-l mai las pana la 6 luni?

Suc de morcov. E mai dulce decat cel de mar.
ALEX&ANDRA
Scris: Sunday, February 11, 2007 10:44 PM

eu ii dau para si nu am nici un fel de problema...de fapt,ii fac un piure de fructe in care adaog 1 lg cereale cu mere si un biscuite fara gluten...la piureul de fructe combin portocala,para,mar,banana..le combin cate 2...firstprize si ii place alexandrei...
dar la vaccinul de 4 luni..stiti ce mi-a zis pediatra???ca ii pot da piept de pui...ce parere aveti???
crista
Scris: Monday, February 12, 2007 6:52 PM
Nivel

ALEX&ANDRA wrote:
eu ii dau para si nu am nici un fel de problema...de fapt,ii fac un piure de fructe in care adaog 1 lg cereale cu mere si un biscuite fara gluten...la piureul de fructe combin portocala,para,mar,banana..le combin cate 2...firstprize si ii place alexandrei...
dar la vaccinul de 4 luni..stiti ce mi-a zis pediatra???ca ii pot da piept de pui...ce parere aveti???

si eu i-am dat deja la David piept de pui...intai i l-am dat gol facut pasta, sa vad cum reactioneza la el ( si a mancat, zici ca numai piept de pui a mancat pana atunci hohot ) cred ca ar mai fi mancat, dat i-am dat pentru inceput doar o lingutita si jumatate ras apoi l-am bagat cu legumele din supa toate facute la blender si l-a suportat foarte bine yes

si referitor la para, si eu am auzit ca baloneaaza bb destul de rau...asa ca noi momentan nono nono
crista
Scris: Monday, February 12, 2007 7:06 PM
Nivel

[quote=taty]Apoi incepi sa ii dai:

- supica strecurata de legume la masa de la 12-13 ...facuta din radacinoase( morcov, albitura, telina) , dovlecel, cartof ( mai rar la inceput) , in care poti sa pui putin ulei cand o fierbi si sa o acresti cu lamaie si fara sare
- piure de legume
[/

am un mancacios de bbebel, acum ii palce supica, legumele pasta, i-am facut si dovlecel cu un pic de unt, i-am dat si pireu de carofi cu morcovi ...si totul e ok thumright

deci mersi pentru sfatul de cum sa incep pupici pupici img
ALEX&ANDRA
Scris: Monday, February 12, 2007 9:41 PM

AZI I-AM DAT ALEXANDREI PIURE DE CARTOFI CU BRANZA TOPITA...A AVUT UN SUCCES EXTRAORDINAR...TARE MULT IA PLACUT...firstprize
Miri
Scris: Tuesday, February 13, 2007 8:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Poti sa incerci si combinatia de piure de cartofi + iaurt simplu!
crista
Scris: Thursday, February 15, 2007 11:26 AM
Nivel

Fetelor, socrumiu ma zapaceste la cap de vreo 2 saptamani sa-i dau la David galbenus de ou de prepelita. I-am spus de cateva ori ca nu e bine pentru el asa de mic,...
Ce parere aveti, este bun pentru copii mici? Eu stiu doar ca e de 6 ori mai concentrat decat un ou de gaina si in niciun caz nu se da la bb.
Ce ma sfatuiti sa fac, sau ce sa-i mai zic la socrumiu, ca deja a cumparat cateva oua cica pentru David
fool
Sper sa nu faca vreo prostie si sa-i dea cand sunt plecata box2 bataus tunete
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.