![Avatar](/i.ashx?u=4734)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Robert papa crema de legume ...pastarnac, morcov, ardei ,telina +cartof/dovlecel +patrunjel/marar ...si papa chiar bine e asa vesel , se uita in castronel ,il trage sper el .Fructe nu prea vrea...le pasez degeaba.Ce i de facut ? Vreau sa i introduc si carnita |
|
![Avatar](/i.ashx?u=14832)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Bravo bebe papacios! Eu zic sa nu insisti, mai lasa-l vreo saptamana-doua sa "uite" ca nu i-au placut fructele si apoi incearca iarasi! Intra la topicul cu diversificarea si acolo gasesti mai multe experiente. Multa bafta si pofta maaaare! |
|
| Adina , nu insist ... Pupam fetele papacioase . |
|
![Avatar](/i.ashx?u=5551)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giuli nici acum la 8luni nu papa niciun fel de fructe ,cum le da de gust plange si apoi nu mai deschide gurita . Prefera piureurile de legume si cerealele. Pofta buna Robert scump! |
|
| Asa si Robert...cand vede castronelul e asa voios...dar cand da de gustul fructelor inclesteaza gurita . Papam legume cu placere |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Eu lui Sof ii pun si cereale in ele .Para a mancat-o cu multa placere, la fel si banana. La mar inca se stramba . Si eu pot sa zic ca-i place mai mult piureul de legume dar papa si fructele . Ieri i-am dat si eu prima oara suc de portocale dar amestecat cu mar si l-a savurat.
Ce biscuiti le dtai voi de pe piata? Eu am gasit doar cu gluten care stiam ca nu e indicat. Am gasit chiar si pe cereale de la 6 luni. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2705) Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu i-am facut in casa biscuitei din faina integrala de ovaz, sunt usor de facut si f buni. Glutenul e ok dupa 8 lunite. Cred ca eu i-am dat de pe la 7.. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bulibuli wrote:eu i-am facut in casa biscuitei din faina integrala de ovaz, sunt usor de facut si f buni. Glutenul e ok dupa 8 lunite. Cred ca eu i-am dat de pe la 7..
Am vazut reteta ta si chiar vreau sa-i fac si eu , dar il mai las 1 luna sau macar sa stea si el in fundulet. Multumesc. . Eu stiam ca pana la 1 an nu ai voie gluten , dar parerile sunt impartite. |
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2013 Mesaje: 1
| buna...ma numesc Mihaela ..sunt noua pe aici...am un baietel face peste o saptamana 6luni il alaptez la san si ieri cand l am cantarit avea 8.100kg ....incepem acusi si noi diversificarea ...am citit atatea incat nu stiu care e cea mai buna metoda de a incepe diversificarea ...va rog mult sa ma ajutati ...cu ce sa incep prima data? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2705) Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bine ai venit, Mihaela! Citeste pe-aici: http://forum.7p.ro/Diversificarea.aspx?g=posts&t=7470&p=8
Succes si multa rabdare! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=306)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Arya papa banana , mar , cereale si supita - de moment doar morcov si cartof eu ii dau piept asa ca nu ma sterez prea mult cu papa pt ca inca nu are 6 luni |
|
|