Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Bravo Petru! Mancacios mare are mama! Oana succes cu pitica la papat. Noi... nu mai zic nimic |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| A fost un succes supita cu morcovel si cartofel pasat -nici nu ma asteptam. Adina hai ca mai e putin si scapati de eruptia asta dureroasa ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bravooo |
|

| Giuli e innebunita dupa supita de legume -adica morcovel ,pastarnac si cartofior pasate si cu zemusoara in care au fiert-iese o supita groasa si papa tot -tot!Ce haioasa este cum trage de castronel si vine ea spre lingurita ca nu are rabdare sa ajunga lingurita la gurita ei dulce . Deci prefera supita piureului de fructe .Azi i-am dat piureu de mere si piersici de la Nestle . |
|

| Draga de ea! Ce ma bucur ca nu ai probleme cu papa! Are mami fetita mare si cuminte! Va pupam |
|

| Da Adina ii place sa pape mai ales supita . Azi i-am pus in supita si dovlecel si o bucatica de ardei pe langa celalalte sa vedem daca-i plac.Bine ca ardeiul l-am pus doar pt vitamine si pt gust nu i-l voi da. Nu-i place marul ras si nici piureutul de mar cu piersici de la borcanel. Azi i-am dat piureu de piersici de la Hipp si i-a placut .Pentru ca nu mai sun t fructe proaspete o sa-i dau piureute de toate felurile de fructe de la Hipp sau Humana sunt certificate Bio si am incredere ,iar dr mi le-a recomandat . Aseara i-am facut si cereale de orez cu piersici si banane de la Hipp si i-au placut mult . Am inceput sa-i dau si apa si vad c-o bea . |
|

| Am introdus in piureutul de legume o bucactica de piept de pui fiarta separat si a fost bun-bun. I-am dat mar cu biscuitei speciali si nu i-a placut gustul pre mult ,deci nu-i mai dau curand ,dar ii place marul gol ras pe razatoarea de sticla. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| noua nu ne mai plac fructele rase, in schimb vad ca ii place iaurtul si supitza la biberon
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si Giulica e papacioasa,fructe frulate,supici,iaurturi de fructe speciale pt 6 lunitze,suc de fructe,bea si lapte cu biscuiti speciali,cereale,nu refuza nimica.
pofta buna tuturor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| Atentie la telina ..este alergena si are un gust mai puternic asa ca bb va poate refuza mincarica daca gustul va fi foarte puternic ..stiu ca se introduce cam dupa 10 luni !Si andresa a mincat cu placere supica groasa de legume ,carnita ..dupa vreo 8 luni si peste file *(desi toti imi ziceau ca nu mai vb daca i-am dat peste pina la un an :))...babisme )a fost o mincacioasa dintotdeauna !! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2013 Mesaje: 3
| Voi cam cata supica faceti o data?Cam cata supa papa bebe?Dar suculet? Numai biscuiti speciali dati? Cei normali, de ex, Petit Beurre nu sunt buni? Lui Alex asa ii plac biscuitii Petit Beurre |
|

| Ca sa iti putem raspunde la intrebari trebuie sa ne dai mai multe informatii despre bebelusul tau. Cate lunite are, cand ai inceput diversificarea, a fost alimentat natural sau nu... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Noi am inceput la 6 luni cu 2 lingurite de supa in prima zi, apoi 3, 4.. pana la 50-60 ml cand am inceput sa-i ingros supa sa devina piure, apoi 100 -150 ml pe la 7 luni, 200 pe la 8 luni, acum papam 3 mese pe zi de aprox 250 - 280 ml si 2 mese de san. Biscuitii ii dau ca gustare, pana acum doar facuti de mine in casa, acum la 10 luni am inceput sa-i dau din comert niste biscuiti pufosi f buni, simpli (nu speciali, de bebe)..
Reperele sunt aproximative, daca intri la topicul "Diversificarea" probabil gasesti mai exact cantitatile.. |
|

| Adina wrote:Ca sa iti putem raspunde la intrebari trebuie sa ne dai mai multe informatii despre bebelusul tau. Cate lunite are, cand ai inceput diversificarea, a fost alimentat natural sau nu... Alex al nostru are 6 luni fara o saptamana, a fost alaptat la san, seara uneori ii mai dadeam completare 60 ml lapte praf. La 5 luni, am inceput cu sucurile de mar, morcov , portocala iar la 5 luni jumatate supa de morcov, patrunjel si azi un pic de cartof. Supica mananca aprox. un polonicut mic de clatite, dupa care ii dau in completare san.Suc ia aprox 50 ml uneori 70.Dar dupa suc plange. Dimineata ii dau 2 linguri de branzica facuta de mine, cu calciu lactic cu piure dintr-un mar.E suficient oare? |
|

| Cam cat vine 100-150 ml in linguri?Nici noi nu dam biscuiti speciali, i-am dat de vreo 3 ori un sfert de biscuite petit beurre cu suc de marbulibuli wrote:Noi am inceput la 6 luni cu 2 lingurite de supa in prima zi, apoi 3, 4.. pana la 50-60 ml cand am inceput sa-i ingros supa sa devina piure, apoi 100 -150 ml pe la 7 luni, 200 pe la 8 luni, acum papam 3 mese pe zi de aprox 250 - 280 ml si 2 mese de san. Biscuitii ii dau ca gustare, pana acum doar facuti de mine in casa, acum la 10 luni am inceput sa-i dau din comert niste biscuiti pufosi f buni, simpli (nu speciali, de bebe)..
Reperele sunt aproximative, daca intri la topicul "Diversificarea" probabil gasesti mai exact cantitatile.. |
|
|