Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In cazul nostru prima fata a fost alimentata exclusiv cu lapte formula de la 3 luni pana la 6 luni cand am inceput diversificarea. La gemeni diversificarea am inceput-o la 4 luni deoarece nu se saturau numai cu formula. I-am alimentat de la 2 luni cu lapte Humana Pre pana la 6 luni apoi Humana1 pana la 1 an si doua luni cand am trecut la urmatoarea formula Humana 2 pana acum 3 saptamani cand i-am trecut direct pe lapte proaspta de 3,5 % grasime. Orarul de mese al gemenilor la 5 era alcatuit din: lapte 800 ml / de copil pe zi si 400 gr de papica sub forma de pireuri sau supite lichide /de copil pe zi. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alaptare doar in primele 3 luni cu completare lapte formula,din pacate nu se satura si i-am dat formula...papa cam 1,150 l in 24 h si piureuri:de cartof dulce cu morcov;pastarnac;mar si para inabusite;mar copt;lapte cu cereale;lapte cu faina de orez;budinca de orez;banane piure;supa de legume cu galuste de gris,compot de fructe;uneori ii mai dau sa guste din mancarea noastra pentru ca cere. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Incepem incet-incet diversificarea. Deocamdata piure de mar. Am cochetat putin si cu supa de legume. Deocamdata i-a placut si a mancat aproape un marut intreg. |