Alimentatia bebelusului la 5 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, May 6, 2012 12:06 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Un bebelus in varsta de 5 luni are nevoie de circa 350 - 1000 ml lapte formula sau lapte matern pe zi.

Este destul de dificil sa stiti daca bebelusul mananca suficient, mai ales daca alaptati si nu puteti sa masurati exact ceea ce mananca.

Un orar de masa ar putea sa va ajute sa va asigurati ca bebelusul primeste cantitatea necesara de lapte.

Cititi articolul complet despre alimentatia bebelusului la 5 luni (alaptare / lapte formula).

Ce mananca / a mancat bebelusul dvs la 5 luni?
L-ati alaptat sau l-ati hranit cu lapte formula, sau ati mixat cele 2 variante?
Mami_de_gemeni
Scris: Sunday, May 6, 2012 9:39 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
In cazul nostru prima fata a fost alimentata exclusiv cu lapte formula de la 3 luni pana la 6 luni cand am inceput diversificarea.
La gemeni diversificarea am inceput-o la 4 luni deoarece nu se saturau numai cu formula. I-am alimentat de la 2 luni cu lapte Humana Pre pana la 6 luni apoi Humana1 pana la 1 an si doua luni cand am trecut la urmatoarea formula Humana 2 pana acum 3 saptamani cand i-am trecut direct pe lapte proaspta de 3,5 % grasime.
Orarul de mese al gemenilor la 5 era alcatuit din:
lapte 800 ml / de copil pe zi si 400 gr de papica sub forma de pireuri sau supite lichide /de copil pe zi.
ingerash
Scris: Sunday, May 6, 2012 2:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Alaptare doar in primele 3 luni cu completare lapte formula,din pacate nu se satura si i-am dat formula...papa cam 1,150 l in 24 h si piureuri:de cartof dulce cu morcov;pastarnac;mar si para inabusite;mar copt;lapte cu cereale;lapte cu faina de orez;budinca de orez;banane piure;supa de legume cu galuste de gris,compot de fructe;uneori ii mai dau sa guste din mancarea noastra pentru ca cere.
sousourel
Scris: Sunday, November 9, 2014 3:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Incepem incet-incet diversificarea. Deocamdata piure de mar. Am cochetat putin si cu supa de legume. Deocamdata i-a placut si a mancat aproape un marut intreg.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.