Inca nu o las singura in parc, are doar 10ani jumatate
|
Nu am mai scris de o vesnicie pe aici, trebuie sa imi povestiti cum ati explicat voi relatia dintre menstruatie si nastere, intre venirea menstruatiei si posibilitatea de a ramane insarcinate la varste fragede.Help!
|
Eu nu am mai intrat sau postat de ff mult timp, dar am mai lucrat pe ici pe colo cate ceva. Postez ultimele creatii,in speranta ca ajuta pe careva.
|
Si nu-mi vine inca sa cred ca am ajuns deja aici! Am scolarita! La noi,treburile sunt deja foarte organizate,poate un pic prea organizate. Au fost deja 3 (da,ati citit bine!)sedinte. In principiu,e destul sa stiti un cuvant:BANI. (scria oanamaria ca nu trebuie uniforma :) la noi trebuie si aia)
|
Da, am de gand s-o las acum in excursia de o zi de la terminarea gradinitei.Nu merge doar 1educatoare ci 2 si merg si alti parinti. Eu nu pot pleca de la servici ziua respectiva, dar nici nu vreau sa rapesc fiicei mele placerea de a fi cu colegele ei si de a vedea animalele de la Zoo. Pt tabara mi se pare deocamdata mult prea mica si as astepta pana prin liceu.
|
victoria maximus wrote:Va multumesc am fost la doctor are gaze dar nu stiu ce Sa mai fac pt baie?elul meu e posibil sa plânga atat de mult de la gaze???ce as putea sa ii dau a inceput sa vomite la fiecare masa ce inseamna toate astea??? Va rog daca cunoaste sa a?i trecut prin ceva de genu ajutatima va multumesc
Da, eu am patit asa ceva si a durat o perioada ff lunga. Orice I-am dat nu a trecut si a trecut cu varsta. Nu ai zis daca-l alaptezi sau ce faci.A mea avea o perioada,de la 7-9 seara cand plangea incontinuu si cik avea colici. Apoi cik era reflux gastro-esofagian, apoi a fost aerofagie(inghitea prea mult aer, pe care nu-l putea elimina). I-am dat de toate dar si-a revenit fff tarziu,doar dupa 3ani. Nu a reusit nimeni sa-i gaseasca un tratament care sa mearga. A fost groaznik si inteleg pe oricine trece prin asa ceva...Poti cauta ceva pediatra buna, poate te ajuta mai mult.
|
Kmy wrote:Luni mergem si noi la evaluarea pentru clasa 0, am niste emotii.. mai cava ca la examenele mele... Am fost si noi la .. aia de evaluare. Mi s-a parut o mare...! In primul rand, nu a intrebat-o nimic din ce anume e normal sa stie la varsta lor. I-a citit o poveste si a pus-o sa deseneze 3 elemente din ea. Eu nu aveam voie sa intervin in nici un fel,iar doamna aia nu-si dadea seama ca la 5ani nu stii cuvantul element. Apoi,povestea era cu fel de fel de animale si tipuri de flori. A trebuit sa deseneze, nu sa mentioneze ce a retinut. Fiica-mea nu stie si nu-I place sa deseneze (nici eu nu sunt un talent deosebit la asta). Putem face un sondaj cate dintre noi stiu desena animale salbatice (ursi,lupi,vulpi) si flori ca si brandusa sau cate au stiut sa faca asta la 5 ani. Evaluarea aia doar m-a enervat..
|
Am ajuns la vreo 63kg cu stresul din ultimele zile(de pe la 64 si ceva). Nu ma pot lauda cu mancatul sanatos si la ore ok pt ca m-a apucat o foame ieri seara la 9 si am papat mamaliga cu branza cot la cot cu fiica-mea.Dar macar reincep aerobicul de azi.
|
cristinapatrascu66 wrote:am mai facut un set pentru un bebelus Bravoooo! E fff dragut!
|
taty wrote:Alimami, Ms draga.Mai am oricum vreo 5 kile pe putin de dat jos.Dar, incet incet se duc.(mai incet decat s-au depus)
|