Fetelor dacă vreți dați-mi mesaj privat cu numărul vostru și fac un grup pe wassapp este mult mai ușor sa vb pe wassapp, care dorește 😘😘
|
Mulțumesc frumos!
|
Oana.c wrote: Of eva, e cea mai urata si grea perioada din viata mea. Am discutat mult si am primit recomandare de suplimente ajutatoare pe langa ajutorul sustinut din partea parintilor si socrilor. In plus, trebuie sa iti faci rutina ta si eu tot la asta lucrez. Eu am inceput sa beau cateva guri de cafea fara cofeina si vreau sa mai fumez cate 1 heets pe zi (cumva rutina mea dinainte de sarcina) ca sa simt ca am viata de dinainte si nu sunt chiar cu totul prinsa in lanturi. Alicia tu mai fumezi? Alaptezi?
Bună Oana,da eu mai fumez și de alaptat nu mai alăptez ca nu prea trage ,plânge și adoarme la biberon am observat ca ii merge bine a luat și în greutate a incept sa mănânce 90ml și la san nu scot atât, am încercat și cu mameloane de silicon și degeaba.Oana tu la cate săptămâni ai făcut controalele la bebe ecografie de sold,cardiologie, ORL și oftalmologie?
|
Maria.mmh wrote:Va rog mamicile noi sa ma anunte pentru noi update-uri, deasemenea cele care sunteti pe lista si sunt datele incomplete sa imi spuneti nume/data nasterii sa pot completa. Am scos de pe lista bebeii ce au implinit varsta de 3 anisori asa cum a fost convenit cu Andreea
Și eu vreau pe listă te rog,bebe 2 săptămâni și 5 zile,mulțumesc frumos!
|
Suntem bine,băiatul a început să ia și în greutate ceea ce ma bucur ptr ca în prima săptămână a cam stagnat dar cred ca a fost acomodarea, pediatru a spus ca nu a mai văzut un copil asa de mic sa își tina singur capul și sa îl întoarcă singurel,are o forță în el de ma prins de par ca am început sa tip😅😅,e foarte cuminte la baita ii place tare ca nu scoate nici un sunet și nu prea plânge deloc sper sa o țină tot asa🤔
|
Andreealee wrote: Buna fetelor. Legat de culturile de col mie doctora gineco nu mi le-a facut si la maternitate se mirau si mi le -au facut ei acolo.. deci trebuie indiferent de cum nasti din ce am inteles si eu.
Bună,mie la nașterea prin cezariana nu mi.a recoltat,doar analizele la sange și test covid atât!
|
Gaby 41 wrote:Bună fetelor,ce mai faceți?Lena cum ești?Ce fac bebelușii? Alicia când pleci cu bebe acasă?
Bună Gaby, am ajuns acasă de joi,suntem bine ca e și mama cu mine și ma ajuta foarte mult, sunt puțin trista ca băiatul nu a luat în greutate de când sunt acasă,mănâncă,doarme,nu vad ca ar avea ceva și nu înțeleg de ce nu ia în greutate, ii dau și lapte de la san dar și formula,referitor la buric pe mine ma sperie asta nu am mai văzut asa ceva🙈cu clema aia mare pris foarte ciudat este🤦♀️🤦♀️.Voi fetelor cu experienta cu ce curățați buricului și dacă o faceți doar după baita sau mereu?abia aștept sa cada ca ma panichează.
|
Oana.c wrote:Va las o poza cu minunile din viata mea 🥰🥲
Ce fete frumoase ai Oana,sănătate multă 🥰🥰🥰
|
Andreea_neacsu wrote:Alicia, ce bine ca e totul ok in final ne mai scrii cand mai prinzi timp liber later edit * vai dar mi s-a facut pielea de gaina citind ce ai scris despre nastere 🥺
Andreea nu te speria ,fiecare nastere e diferită, fiecare corp rezista altfel.Capul sus o sa fie bine ai sa vezi😘😘
|
OtiliaC wrote: Felicitari, Alicia! Sa creasca mare si sanatos bebele, iar pentru tine recuperare usoara. Nu-ti fa griji pentru greutate lui bebe, o sa creasca foartee repede. E super bine ca ai si laptic. Si fetita mea s-a nascut cu 2340gr si la 4 luni jum are 6,5 kg, e o grasunaa.
Mulțumesc frumos!te pup😘😘
|