Profil: Alice1986
Despre
Utilizator: Alice1986
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, February 24, 2018
Ultima vizita: Thursday, August 9, 2018 7:24 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Monday, March 26, 2018 10:39 PM
domingo wrote:
salut marry90,eu am facut pe data de 6 martie 2018 al treilea FIV,la inceput aveam simptomele obisnuite pentru FIV,iar la doua saptamini au inceput dureri mari in burta ca de ciclu foarte mari.seara tirziu am avut un pic de pete maronii,in aceeasi zi am sunat medicul ,el se afla la 60km de unde locuiesc,si mi-a zis ca asa trebuie s afie daca ma simt rau a 2 zi de urgenta la medic,a doua zi nu am avut dureri ziua,doar dupa amiaza iarasi dureri mari si un pic de pete maronii,am asteptat pina dimineata am mers de urgenta la centrul unde am facut FIV,am dat analize de singe,eram insarcinata,dar sarcina extrauterina!!!!!!am crezut ca mor acolo impreuna cu sot,au inceput scurgeri mari,de urgenta am fost internata in spital.....astazi m-am externat...sfatul meu consultati,apelati,sunati,de urgenta medicul la orice durere care va da semn de intrebare...
Buna seara îmi cer scuze dar ?i eu am 2 fiv. La prima încercare am avut dureri ca de ciclu undeva a 8 zi ?i am apelat la medic ?i mea zis ca imposibil sa am dureri este o iluzie ok ?i rezultatul este negativ . A 2 oara am avut iara?i dureri ?i raspunsul era tot a?a dar de data aceasta am avut dureri noapte în jurul orei 3 de noapte rezultatul a fost embrionul sa prins dar sa oprit în dezvoltarea So?ul meu spune ca totul va fi bine trebuie de a?teptat ?i crezut. Dar prin ce a?i trecut voi nu doresc la nimeni sa simta a?a ceva curaj ?i va cuprind tare
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Wednesday, February 28, 2018 12:04 AM
Fetelor buna seara spune?i-mi va rog dupa transfer de embrioni a avut cineva din voi dureri ca de ciclu menstrual
Subiect: Îmi doresc un copil
Postat: Sunday, February 25, 2018 1:43 PM
Suntem multe cupluri disperate care se uita în spre cer ?i zic Doamne ajuta sa am copil. Eu cu so?ul meu avem trai?i 14 ani împreuna dar copii navem. Avem 2 încercari la Medpark de Five dar fara niciun rezultat. Într-o zi am citit o postare despre o doamna care tot e disperata care ura?te mamici cu carucioare ?i nu poate privi mamici însarcinate vorbe despre tot ce este legat de copii. Dar asta a?a ne face lumea sa ne sim?im. Sa ne sim?im ni?te invalizi. Eu foarte tare iubesc copii ?i îmi place sa le ?in in brate sa le sarut dar cum i-au un copil în bra?e se începe vai ce î?i sta bine vei fi o mama buna trebuie sai faci cît mai curînd ca omului tau îi plac. Ori cînd prive?ti la o doamna însarcinata te gînde?ti ce fericita este ea ?i ce arata bine dar al?ii se uita la tine ?i spun ce vrei ?i tu asa e ce sai faci a?a vra domnul ori cînd cineva din rude ori prietene sunt însarcinate se tem sa ?i spue . Ceva timp în urma cumnata mea a ramas însarcinata ?i nu ?tiea cum sa-mi spue ?i ma suna ea ?i îmi zice Sa ma scuzi dar eu sunt însarcinate doamne eu m-am bucurat de veste buna dar nu de vorba care a spus-o. Acuma nepotelul îmi spune ca eu sunt iubita lui ?i cînd la gradini?a apare vreo iubita el îi spune lui mamicsa sa nu-mi spuna ca are iubita sa nu ma supere.Dar alta cumnata a facut fiv ?i a ramas însarcinata ?i nu spune am aflat la straini asa ca lumea ne face se ne temem sa manifestam sentimentele ?i noi le ?inem în noi ?i parem reci ?i rele