Neata :) Va multumesc tare mult pentru raspunsuri.
Valoarea din paranteza se refera la nmol/L, deci si cu aceea as intra la trimestru 1.
Acum trebuie doar sa am rabdare inca 2 zile si sa fac un test. Temperatura e inca ridicata. Ca in fiecare luna, sper sa fie ceva acolo.
Rocsana si toate fetele care mai testeaza zilele astea va doresc liniute duble la toate
O zi frumoasa
|
Fetelor... sunt intr-o dilema. Am facut niste analize recomandate de medic luna aceasta, printre care si progesteronul in ziua 10 dpo (determinata cu teste de ovulatie). Conform intervalelor de referinta de la laborator, valoarea indica o sarcina. Voi ce spuneti ? Am citit ca sunt boli care ar putea cauza niveluri ridicate de progesteron, dar sper sa nu fie cazul.
E tarziu sa o sun pe doctorita, si ma gandeam ca daca e sa stie cineva, voi sunteti. Asa arata analiza
Progesteron:
27,00 ng/mL
85,860 nmol/L
Interval biologic de referinta:
Faza foliculara ........ < 0,1 - 0,3 (< 0,3 - 1,0)
Faza luteala ........... 1,2 - 15,9 (3,8 - 50,6)
Menopauza .............. < 0,1 - 0,2 (< 0,3 - 0,6)
Femei insarcinate
Trimestrul I ....... 2,8 - 147,3 (8,9 - 468,4)
Trimestrul II ...... 22,5 - 95,3 (71,6 - 303,1)
Trimestrul III ..... 27,9 - 242,5 (88,7 - 771,2)
ng/mL nmol/L
|
Adelinuta wrote:Am vb cu doctorita de familie si maine o sa-mi faca trimitere, azi nu-i merge sistemul. Sper doar ca nu e nimic grav, acum sunt de-a dreptul ingrijorata si descurajata... Dezamagirea e mai mare cu atat mai mult ca, neintarziindu-mi niciodata, chiar am crezut ca e bebe. Dar o sa va tin la curent fetelor
Adelinuta Orice-ar fi, ai sa vezi ca se rezolva, acum macar stii care e situatia si urmeaza sa o tratezi. Bine ca n-ai mai asteptat...
Eu declar un fel de ziua 1, tot asa, cam descumpanita. Luna asta marim doza de clostilbegyt si mai facem niste analize. Imi vine sa aman HSG pentru inca o luna. Nu stiu de ce am asa o retinere. In general nu mi-e frica de durere, si am inteles ca nici macar nu doare atata de tare.
Succes celor care ati mai ramas la testare
|
Multumesc, Adelinuta Ce bine era sa fi intrat de dimineata pe forum. A fost negativ. Asta e. Trecem peste si asteptam sa vedem ce se mai intampla. Ce vieti palpitante avem noi, aspirantele, hihihi
|
mya28 wrote:Rocsana sunt exact in aceeasi situatie cu tine..ma dor sfarcurile de nu pot sa le ating si sanii la fel.am senzatie de greata cand ma trezesc sau dupa ce mananc.ar trebuii sa vina ciclu in 29 dar sper sa nu mai vina nici la mine nici la tine..si nici la celelalte fete.si dureri de burta si de spate am.doamne ajuta sa fie bebe la toate
Pot sa ma alatur si eu grupului ? Am si eu crampe usurele de mai mult de o saptamana, intepaturi ciudate, dureri de cap si de spate, sani foarte sensibili si umflati, gaze (scuze, prea multe informatii), toane emotionale - si totul mi s-ar parea normal, aproape ca in fiecare luna. Dar de ce m-am trezit ieri din somn cu senzatia ca urmeaza sa dau la boboci in secunda urmatoare? Asa ca am sarit din pat, fugit la baie, ca sa pbserv ca nu iase nimic, decat... aer. Am mancat o felie de paine prajita si mi-a trecut aproape instantaneu toata greata. Asta n-am mai patit-o pana acum. Am mai auzit de femei cu sarcini imaginare care se simteau foarte rau. Sper sa nu fie cazul si la mine
As avea azi teoretic 14 zile dpo. Mi-e frica de liniuta aia singuratica.. dar maine cred ca nu mai rezist, si fac un test. Sper sa avem o avalansa de teste pozitive luna asta
|
Fetelooor, ce de teste pozitive frumoase ! Felicitari multe, multe
Sa fiti sanatoase, si voi si bobitele
Am 2 intrebari pentru cele care ati luat clomid/clostilbegyt/ alta forma de clomifen...
1. Si voua v-au aparut cosulete ? Eu n-am avut probleme cu acneea de muuulti ani. Acum o astept, sau nu, pe rozi si vad ca m-am umplut de cosulete si sebum in exces.
2. Dr mea a zis ca la un ciclu stimulat, ne asteptam sa fie de 28 de zile. Chiar daca eu in general il aveam la 34 de zile. Nu gasesc nicaieri informatia asta. Voi stiti ceva in legatura cu asta ? Adica sa ma apuc sa fac test maine, ca au trecut 28 de zile ? sunt o nerabdatoare, stiu!
Si pentru toate aspiricile nerabdatoare, hihi Cu curaj, nu va deziluzionati asa repede
Va pup pe toate, mi-era dor sa va scriu ca de citit... va tot citesc
|
Salutare, dragelor
Probabil multe din voi nu ma stiu, scriu mai rar, desi va citesc des. Ce de gravidute noi! Sa fiti sanatoase toate, si voi si bobitele, sa creasca mari si sa va aduca multe bucurii!
A trecut si postul, nu v-am mai scris de mult. Am fost la un alt dr. care in sfarsit m-a luat la niste analize mai amanuntite. Cu ocazia asta am aflat ca avem o infectie care poate cauza sterilitate, si anume cu chlamydia. Fiind asimptomatica, nu as fi crezut niciodata ca o avem. Partea cea mai proasta e ca probabil isi face de cap prin organism de vreo 5 ani, si asta duce la tot felul de complicatii cum ar fi infundarea trompelor sau boala inflamatorie pelvina.
Concluzie: Faceti testul pentru chlamydia, chiar daca nu aveti simptome! Eu mi-as fi dorit sa ma fi testat primul medic la care am fost cand am decis ca vrem sa avem un copil.
Acum urmeaza sa vedem dupa ce am tratat infectia, daca reusim in prima luna, cu ajutor si de la Clostilbegyt. Daca nu, HSG scrie pe mine
Va pup si sper sa o tinem tot asa cu testele pozitive
|
Buna gagici!
Ce de lume noua!
N-am mai dat pe forum de cam multisor...
Mi-a fost dor de voi , dar asa e viata, uneori trec zilele pe langa noi si nu avem timp sa facem tot ce vrem.
Acum ca a fost putina unda verde la bebelit, ca de fiecare data cand e, stau ca pe ace. Si sper sa vina si momentul in care va pun aici o poza frumoasa cu 2 liniute.
Ca noutati (desi a fost in timpul postului) a facut si sotul spermograma, a iesit totul bine. Teoretic, suntem doi sanatosi. Ne bucuram in fiecare luna in care avem unda verde.
Va pup pe toate si va trimit niste agitate
|
Buna cafeluta, chiar si seara
Ce de fete la testat ! Abia astept vestile bune
Nico, poti sa folosesti metoda temperaturii bazale pentru a depista ovulatia. E putin complicat pana intra in rutina, dar foarte util.
Mihaela, felicitari, burtico ! Ce rabdare ai avut sa nu faci testul si sa mergi direct la eco ! Ai grija de voi si stai cuminte, ca o sa fiti sanatosi pana la termen.
Nanny, ma bucur ca ne mai vizitezi si nu te-a acaparat de tot albastrel... multa sanatate tie si la fasolica
O seara frumoasa sa avem, un mare si pentru aspirici si burtici
|
Salut fetelor
Cine, ce, mai dospeste ?
Andreea ? nerabdarea e mare, stim... sper sa ne incanti in cateva zile cu 2 liniute
Doina, bravo ce decizie inteleapta cu dulciurile. daca as reusi sa ma tin si eu de o astfel de restrictionare a dietei... ce bine ar fi!
Leila si Eileen, mai punem niste "agitate" ca sa fie sigura treaba
Juwy, acum ca ai primit unda verde nu ne mai scrii "romane" ?
Mihaela , unde esti ? hai cu testul
Eu am cam iesit din schema pe anul asta. Eu si Rozi suntem prietene bune, se pare Musai trimis dragul sot la analize, sa vedem cum stam. Luna asta a fost magnifica din alte puncte de vedere. Ovulatie depistata, faza luteala fix 14 zile si multe naturiste care probabil o sa-si faca efectul tot mai bine, pt ca am de gand sa le continuam.
Va puuuup
all
|
|