Irinan wrote:Sa fie cu succes
Mulțumesc Irinan!!! La fel și tie!
|
Neata fetelor,
Eu va urmăresc din umbră... O sa va povestesc povestea mea...
Datorita faptului ca nu am rămas insarcinata timp de 1,5 ani am decis sa facă soțul spermograma sa vedem care e cauza fiindca eu am fost mereu la controale si era totul ok...diagnosticul a fost astenozoospermie, fapt pt care ne-a recomandat medicul în fertilizare sa încercăm în prima faza inseminare. În 09.05 am făcut injecția cu Ovitrelle iar în 11.05 am făcut inseminarea. La 3 ore de la inseminare mi.a venit puțin sânge combinat cu secretie maro. Ulterior, pana inclusiv azi mi-a venit doar secretie maro. Am sunat la clinica imediat ce am observat secreția și mi.a zis ca e normal. A mai întâlnit cineva asemenea situație? E cineva în cunoștință de cauza? E normal?
Va pupacesc!!!
|
Irinan wrote: Eu am facut icsi.. practic, in fiecare ovocit, se injecteaza un spermatozoid, n din 9 ovocite mature, s au fertilizat 6 si au ajuns in ziua 5.. 2..
Și ai rămas insarcinata după ICSI? Sau se face de mai multe ori? Cat te-a costat?
|
Bună fetelor,
Am lipsit o perioada de timp... În tot acest timp noi am tot încercat sa concepem un bebe dar...exista o problema...spermograma soțului. Diagnostic: astenozoospermie! Centrul FIV ne-a recomandat ICSI. e cineva pe aici care a efectuat metoda aceasta? Poate sa-mi dea mai multe detalii? Mulțumesc!
|
Isa294 wrote:
Avand test negativ eu ma gandesc sa nu fie o dereglare hormonala, eu iau si euthyrox, e prima luna si poate nu e echilibrat inca organismul, de sarcina nu poate fi vorba daca in 16 dpo nu mi-a iesit nimic. Legat de vaccin, eu sunt vaccinata cu 3 doze de pfizer si la nici una nu am avut dereglari de cm, desi am auzit de ex ca unele femei care au trecut prin boala au avut cm dat peste cap.
Mie mi-a venit ieri CM Deci, mai incercam. Bafta tuturor! Sa aveți o zi frumoasa!
|
Isa294 wrote:Buna Alexuta, eu sunt fix in aceeasi situatie, a 3 a zi de intarziere si test negativ. Ovulatia sigur s-a produs ca am avut toate simptomele plus test pozitiv, desi nu garanteaza asta si spargerea foliculului. In fine, astept cm si saptamana viitoare probabil voi merge la un control sa vad daca e totul in regula.
Și eu am programare săptămâna viitoare, vineri. Sa speram ca nu e nimic sau dacă e...măcar sa fie cu ochi Pana acum am fost regulat la controale și analize, a fost totul ok. Ideea e ca am făcut anul trecut în noiembrie vaccinul Johnson și am o temere sa nu fi contribuit și el la ceva
|
Bună dimineața fetelor,
Nu am mai fost pe forum de foarte mult timp...
Acum ma confrunt cu o situație foarte ciudata. Având în vedere ca eu am menstruația regulata 28 de zile, +-1 zi, care durează cam 5zile, luna aceasta am o întârziere de 3 zile. Și, ca să încep cu începutul, pe 26 decembrie am avut contact sexual, pe 9 ianuarie mi-a venit menstruația, care a durat 3 zile și a venit puțin fata de obicei.luna aceasta, trebuia sa vina pe dara de 6 feb.azi e 9 feb și nu am nici un fel de simptom ca ar veni. Ieri am făcut un test de sarcina dar...negativ A mai pățit cineva asa? Știu ca poate întârzia CM pana la 7 zile...e cazul sa ma îngrijorez?
Mulțumesc!
|
freya1 wrote:Probabil un ciclu anovulator, poti avea 1-2 pe an fara sa fie nimic anormal Maria, la multi ani
Și asa se manifesta? Am zis ca e menstruatie dar de fapt mi-a curs sange doar aseară și azi de dimi după care iarăși secretie maro
LA MULTI ANI MARIA!!!
|
Neața fetelor!!!
Am întâmpinat o problema care nu am mai avut-o pana acum
De câteva luni am o secretie maronie după menstruatie, am întrebat medicul ginecolog și mi-a zis ca e normal...pana aici totul ok...luna trecuta menstruatia a fost pe 26 iulie. După ce am terminat, la câteva zile a început iar secreția maronie, care a ținut pana în 10 august...ca aseară sa ma trezesc ca mi-a venit menstruatia și am zis WTF menstruatie la 20 zile? În condițiile în care eu aveam menstruatie de 28-29 de zile pana sa începe sa nu ne mai protejam...iar de când nu ne-am mai protejat a fost la 30-31 zile.
A pățit cineva asa ceva? Sunt îngrijorată fiindcă menstruatia a fost tot timpul la mine regulata și la fiecare control ginecologic mi s.a spus ca e totul în regula. Acum sunt în dubii...
Poate are cineva o părere pt cazul meu! Multu
|
Maria.mmh wrote:
Dereglare/deficit de progesteron. Eu aveam perioade cand menstruatia era defapt secretia aia maronie cu firicele. Nimic mai mult. Asta in vremea cand imi venea odata la 3 luni
Dar asta nu mi se intampla luna de luna...ce ma sfatuiesti sa fac mai departe, Maria? Menstruatia imi vine luna de luna...
|