Profil: Alexis21
Despre
Utilizator: Alexis21
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Saturday, April 30, 2016
Ultima vizita: Wednesday, December 2, 2020 12:01 AM
Numarul de postari: 754
[0.07% din toate postarile / 0.23 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 9
Postat: Wednesday, June 19, 2019 10:38 PM
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss chiar ma gandeam cum mai esti, ca n ai mai scris demult timp ca si altele mai vechi ,gen tu,Crissy,Meme si mai erau dar nu le am retinut pe toate Blushing . te tineam minte de la aspirante ras
multa sanatate si tie si bebelinei Cheek Kiss computerlove

Nu mai stau mult si ma intorc la aspirantechitara chitara chitara chitara

Postat: Wednesday, June 19, 2019 10:15 PM
lore.t. wrote:
Buna seara fetelor...ce mai fac bebeii vostri? Noi am facut abia saptamana trecuta prevenarul cu hexavalentul care trebuiau la 11 luni...si mai avem rapelul la ROR tot inatarziat...mi-a facut foarte urat dupa vacciul asta, plansete, febra peste 39 care scadea cu antipiretice si cum trecea efectul crestea iar...2 zile am tinuto asa si ca sa fie toate mai inspaimantatoare tocmai am aflat ca a murit o fetita de 11 luni din deva dupa acest vaccin, a intrat in coma ( fiind sanatoasa pana atunci) au tinut-o 2 saptamani pe aparate dar a cedat pana la urma, sunt terifiata cand aud asa ceva...de ce se intampla astfel de lucruri??! Sunt foarte trista si acum chiar stau cu frica la urmatoarele vaccinuri...plans

De unde ai aflat stirea?

Postat: Wednesday, June 19, 2019 9:41 PM
MirelaD wrote:
Neata fetelor,

Vin la voi cu o rugaminte, impartasiti-mi va rog ce tehnici folositi vand bebe are o criza de colici, cand plange necontrolat:(( aseara a fost ingrozitor, am zis ca de sufoca de plans:(
O mama disperata:(
Buna! La Ana mea a functionat foarte bine miscarea aceea cand te lasi brusc din genunchi si apoi te ridici si tot asa. Ca o jumatate de genoflexiune.O calma imediat.

Postat: Tuesday, June 18, 2019 11:37 PM
Salutare, dragile mele! Long time no....writing!Am lipsit foarte mult si intentionez sa revin, in forta!
S-au intamplat multe, de cand nu am mai intrat.Ana a crescut considerabil si ma solicita destul de mult. Ne-am mutat intr-o casa mare , cu curte mare. Chiar daca nu merg la serviciu, am reluat mersul la evenimente, inca de cand avea Ana 3 saptamani. In concluzie, timp liber=0. In seara asta insa, fie ce o fi, mi-am propus sa va scriu. Sper ca sunteti bine si ca puiutii au crescut mari si sanatosi.Am sa incerc sa va citesc din urma, cat de mult pot, ca sa ma pun oarecum la curent cu noutatile. Va pup!grup

Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 4
Postat: Thursday, September 20, 2018 10:13 AM
Buna diminea?a! Fetelor, eu nu am mai avut timp sa intru, cea mica ma tine ocupata maxim!!! :)
Colicii ne termina... Nici nu mai ?tiu ce sa fac! Au început mai u?urel ?i de 3 zile e jale! E bine macar ca doarme noaptea... Starile le are doar ziua! I-am dat Espumisan apoi am trecut-o pe Bonisan... Nici asta nu î?i face vreun efect vizibil. Chiar nu ?tiu ce sa ii dau! Oare sa fie ?i puseul de cre?tere? Cum se manifesta asta? Îl poate face un pic înainte de 6 saptamâni?

Postat: Thursday, September 13, 2018 8:44 AM
Buna diminea?a!!!
Fetelor, da?i-mi recomandari despre locuri de vacanta la munte, bune de mers cu un bebe de 2 luni jumate,cam asa o sa aiba Ana mea atunci când vrem sa plecam. Ca idee, sa fie u?or de ajuns, eu sunt din Braila, nu as vrea sa calatorim ore bune ca sa ajungem la destina?ie.

Postat: Saturday, September 8, 2018 10:55 AM
Buna dimineata si la multi ani tuturor mamicilor si bebeilor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Nu prea am mai scris, din lipsa de timp. Bebelina mea e foarte bine, exceptand momentele cand se chinuie cu colicii sau vrea sa faca ceva mai mare. Am descoperit ca daca ii dau Espumisanul cu un sfert de ora inainte de masa isi face mult mai bine efectul decat daca il pun direct in lapte. Cu tzitzi tot asa ne chinuim, tot laptele praf e baza. Am destul de putin dar il dau inainte de lapte praf, o pun la san si e foarte fericita. Cu SNS-ul am lasat-o balta pentru ca ea se enerva maxim dupa fiecare masa, probabil ca simtea ca nu se satura, desi prin SNS manca aceeasi cantitate de lp ca si din biberon dar faptul ca nu sugea tetita aia cred ca o deranja. Am incercat o saptamana cu el si daca am vazut ca lactatia mea nu se imbunatateste, ba din contra, parca e si mai putina, am zis sa nu mai chinui copilul aiurea. Imi pare tare rau si parca ma simt vinovata ca nu am reusit sa o hranesc exclusiv la san . Asta e.....
Saptamana viitoare implinim o luna. Ma uit la ea si inca nu imi vine sa cred ca e a mea si ca a stat in burtica timp de 9 luni. Deja isi schimba trasaturile, nu prea mai seamana cu ceea ce era in maternitate.
Se apropie si la noi perioada de vaccinuri si asa imi e teama de reactiile adverse....dar sunt constienta ca trebuie sa i le fac, nu vreau sa ia cine stie ce boala pentru care putea sa faca vaccin si eu nu i l-am facut.

Postat: Sunday, September 2, 2018 12:18 PM
Fetelor, am observat ca de ieri ca ii curge un ochi?or.Adica ii lacrimeaza u?or ?i se aduna mai multa materie un colt. Am ?ters-o cu ser fiziologic mai des. Ce as putea sa mai fac ca sa ii treaca?

Postat: Saturday, September 1, 2018 3:54 PM
Mirunah wrote:
Multumesc pt incurajari.

Sotul sta cam 2-3-4 ore pe zi cu bebe. Dar atunci ma simt tot pe fuga orice as face.

Cred ca principala problema e lipsa somnului...

Alexis, bebe meu nu doarme noaptea mai mult de 3 ore. Eu l-as lasa sa doarma maxim 5 ore noaptea.

Ziua eu nu apuc sa ii dau din 3 in 3 ore ca cere el mai des. Pentru ca mananca putin o data.

Limba nu i-am curatat-o niciodata, se curata singura pana la urmatoare masa.

Nasul de cate ori e nevoie. O data pe zi, cateodata de ori.

Urechile i le sterg usor cu prosopul dupa baita. Eu ii schimb pampersul de fiecarr data cand mananca si e plin mereu. Are dunga albastra toata.

Eu ii mai verific si temperatura dimineata si daca mi se pare mie ceva...
Poti sa ii dai si la 4 ore ziua, depinde cat mananca.

Eu sunt mai freak contr ol si inca notez fiecare masa.

A mea uneori doarme, alteori nu. Spre exemplu, azi noapte a dormit perfect. I-am dat sa pape la 11, 70 ml si a dormit apoi pana la 3. I-am dat iar sa pape aceeasi cantitate si a dormit apoi pana la 7 jumate.Eu cred ca e ok asa....nu?A fost prima noapte in care am reusit sa ma odihnesc. De mentionat ca de la 3 la 4 si ceva , am stat de vorba, nu a adormit imediat.

Postat: Saturday, September 1, 2018 9:33 AM
delia.c.yaya wrote:

grup
Hmm...legat de lp...a mea iam dat de pe la 3s ca nu mai aveam laptic...si iam dat la cerere...prima saptamâna a papat la 3_4 ore pana treptat sia lungit ea programul intre mese. Si fara ceai! Apa chiar nu stiu! Asa mia zis si mie pediatra. Sincer acum la 5l am incercat sai dau, refuz total. Asa ca asteptam diversificarea.
Asa ca lp da il la cerere...ei stiu cand trebuie sa pape. Lasal sa doarma. A mea de la 2l doarme toata noaptea.
Nasul il curat doar la nevoie.
Sincer,nu iam curatat limbuta niciodata. Nu a fost nevoie. Acuma nu stiu,oare trebuie neaparat?!
Daca esti ingrijorata de pampers, cumpara din aia cu dunga galbena care se face albastra cand scutecu e plin. In rest nu stiu. Simti la mana...
Sper sa te ajute..

Multumesc mult! Acum nu pot sa iau alti pampersi, mi-am luat deja. O sa astept sa ii termin pe acestia si apoi o sa iau din aia, cum ai zis tu. Ea uda pampersul, doar ca eu nu imi dau seama daca e suficient. Nu am experienta!:)