Multumesc pt incurajari! Este o perioada grea si sper sa o trec cu bine... sotul meu e minunat si a fost pe tot parcursul, fara el chiar as fi luat o razna Nu mi ramane decat sa sper la mai bine...speranta e singura care ma tine pe linia de plutire. Aveti grija de voi si de puii vostri! Va imbratisez pe toate
|
Multumesc Roser si Freya nu am vrut sa va intristez aveti grija de voi si de minunile voastre
|
Va multumesc ca va ganditi la mine! Am intrat de cateva ori sa vad ce mai faceti si va felicit pe cele care ati nascut, pe cele care v-ati alaturat de curand gravidutelor si celorlalte burtici va doresc bebei sanatosi si la termen. Din pacate, dupa cum v-ati dat si voi seama , dupa o saptamana plina de ecografii si investigatii a trebuit sa fac o intrerupere terapeutica de sarcina la 17 sapt si 2 zile... Diagnosticul fetitei mele a fost holoprozencefalie (bebe a avut forma cea mai severa , adica nu a existat o separare a emisferelor cerebrale , adica creierul a ramas la stadiul embrionar din sapt 5-6 de sarcina) plus inima cu 3 camere si exces de lichid in cutia craniana. Ni s-a spun ca este incompatibila cu viata aceasta malformatie , majoritatea mor in-utero, la nastere sau la cateva zile dupa nastere (cei care au forma aceasta severa) si ca la nastere nu va fi resucitata daca are probleme... Aceasta boala este un accident genetic, o anomalie cromozomiala,in proportie de 70% din cauza trisomiei 13. Rata de recurenta este aproape nula , iar cea de incidenta de 1:16000 (va dati seama ce ghinion sa ai ...) Fizic sunt bine,vindecata...nu pot sa povestesc cum a fost....doar ca am avut 2 sapt grele dupa pt ca imi venise laptele si nu aveam cui sa i-l dau... Psihic sunt nu pot spune inca daca sunt bine... am zile cand plang mult si zile cand nu plang deloc, noptile sunt cele mai grele, la inceput au fost si mai grele pt ca ma trezeam dimineata si inca credeam ca mai am bebe in burtica. Inca ma intreb de ce si o sa ma intreb toata viata...Am momente cand ma simt vinovata desi stiu ca nu ar fi avut nici o sansa dar era a mea... si o sa traiasca mereu in sufletul meu ca fetita mea frumoasa. Mi-am pus poza de profil in amintirea ei ... Medicul m-a sfatuit ca in max 3 luni sa raman din nou insarcinata pt ca am un chist endometriozic si spera sa nu imi puna probleme pe mai departe sau sa creasca f mare si sa fie nevoie de alte "bazaconii"...nu stiu ce-mi rezerva viitorul, nu stiu cand o sa fiu pregatita , nu stiu cum sa ma vindec, sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie bine data viitoare ... Nu stiu cand voi mai intra, am vrut doar sa va scriu pt ca ati fost mereu alaturi de mine ,apreciez toate sfaturile voastre! Va imbratiesc si va multumesc!
|
Va multumesc fetelor Sper sa se intample o minune, va tin la curent...
|
Multumesc fetelor! Nu am cuvinte sa explic ce e in sufletul meu... o sa vedem diseara dupa ecografie ce hotaram,eu in adancul sufletului sper sa nu fi vazut medicul cum trebuie , sa fi stat bebe rau... nu stiu... ceva... sper sa fie bine...si daca nu o sa fie bine sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste asta .
|
Vin si eu cu vesti... e fetita ... dar are risc de sindrom down 1:454 si ecografic nu i s a dezvoltat creierul... a zis dr ca are lichid ,iar emisferele cerebrale nu sunt formate in intregime... si ecografia arata rau ... mi a facut si 3D si se vede capul ca si cum ar avea o gaurica si fata cu trasaturi de sindrom down.... ironia sortii, maine o sa merg din nou cu sotul la ecografie ,o sa l lase si pe el sa o vada... adica acum il lasa dar daca era sa fie ok nu... si o sa discutam sa luam o decizie... mi se rupe sufletul .. nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai fac...dr. mi a spus ca imi promite ca o sa am copii sanatosi dar probabil nu o sa fie acesta... sunt devastata... m as fi asteptat la orice altceva dar nu la asta ... probabil o sa fie printre ultimele dati cand mai scriu pe aici... nu stiu ce as mai putea face...
|
7Andreea wrote:
Ar trebui sa treca curand,sper sa fie asa. Eu nu am avut deloc ,dar elevit2 ma depaseste si pe mine,sunt oribile ,parca ramane gustul ala in gura. Eu le iau dimineata dupa ce mananc ceva fructe ,cu suc de portocale si ajuta cat de cat .
Mul?umesc! ?i eu a?tept sa treaca mai repede
|
Miha1989 wrote:Incearca sa iei vitaminele seara inainte de culcare eu asa le iau, poti incerca sa iei Navatac(eu luam una seara si una dimineata) sunt vitamine pt greturi in sarcina poate te ajuta...daca simti ca se accentueaza poti sa ii scrii si pe whatsapp dr ca iti raspunde
L am trimis pe sot sa imi ia navatac sa iau si o sa iau si vitaminele seara de maine si daca tot nu merge nici asa ii scriu medicului . Multumesc Miha Abia astept si eu sa vad ce e , nici nu stiu ce sa zic fetita,baiat... o sa fiu multumita oricum te puuuuup
|
Fetelor cam cand dispar greturile si varsaturile? La mine au inceput prin sapt 8-9 si mi era rau foarte rar,cam 1 data pe sapt si din sapt 11 din ce in ce mai des,iar sapt trecuta si sapt asta am vomat aproape zilnic...Acum am 13sapt si nici nu mai stiu ce sa mananc Daca nu mananc mi e rau,daca mananc tot mi e rau ... citisem undeva ca daca ti e rau dupa sapt 10 pot exista si alte cauze în afara de sarcina ,dar sincer nu cred ca e cazul... ieri am inceput elevit 2 ,dar nu stiu cand sa le iau sa nu mi mai fie rau. Am nevoie de sfaturile voastre Multumesc! Weekend frumos va doresc
|
Zee wrote:Fetelor ce ati folosit pentru vergeturi si elasticitatea pielii? Astazi am 12 saptamani, sper sa trec peste hematonul ala si sa il elimin si sa ajung peste cateva luni aici sa ma laud cu burtica care creste. Eu am citit recenzii bune despre Bio Oil, dar am zis sa va cer parerea. Si inca ceva, de la cate saptamani ati inceput sa folositi si cat de des foloseati. Eu sunt mai plinuta, oricum am cateva vergeturi dar as vrea sa "ajut" daca pot cu ceva corpul.
Si eu tot lotiune de la Palmer's folosesc si ulei de cocos, dar cred ca o sa incerc si bio oil
|