Felicitari fetelor! Eu astazi am plecat cu gândul de acasa sa merg la farmacie ?i sa iau profecund ino... Am zis sa încerc, ce am de pierdut, asa ca am ajuns la farmacie ?i am gasit oferta la o cutie mai primeai una astfel aveai toata luna ?i în mintea mea am zis gata clar e semn:))), ca dupa ce am luat un plicule? dupa pu?in timp deja sim?eam furnicaturi în zona ovarelor, deci e clar am luat o razna de a binelea nu ?tiu daca a mai luat vre una din voi dar spune ca sunt bune pt cele cu ovare polichistice adica ca mine ?i vaaaaaai ce mult mi as dorii sa fie ?i adevarat, atât de mult ca la cum am facut dupa un plic cred ca dupa 3 4 ?i testez fetelor ajutor!! Ca o iau razna cu neuronii
|
Fetele, întrebare intrebatoare:a folosit careva elevit 1? Pareri ceva?
|
Mihaela14 wrote:AlexaT te vad online. Ce mai faci, ce noutati ai?
Nu am nici o noutate din pacate, sunt ziua 30 ?i au început simptomele venirii uratilor, dar mergem mai departe, stres cu job ul cu masterul, încerc cât pot sa ma deta?ez de toti ace?ti factori dar se ?in dupa mine . A?tept sa ma loveasca ?i pe mine surpriza, toata lumea spune ca se întâmpla atunci când te a?tep?i mai pu?in, asa ca ma chinui sa ma a?tept din ce în ce mai putin dar nu func?ioneaza!!
|
carlita wrote:SorinaB, tu ce mai faci? Te-am mai vazut online pe la noi si imi permit sa te intreb cum esti ... Au mai intrebat de tine si gravidutele .... AlexaT, ultima data ne-ai lasat cu emotii, ca o fi, ca n-o fi testul pozitiv ... S-a lasat cu ochisori?
Buna gagici, nu din pacate.. Parca nu mai vine ziua aia, am încercat sa ma deta?ez, dar am fost alaturi de voi toate asa din umbra ?i m am bucurat pt testele voastre pozitive care îmi mai dau speran?e. Nu am avut nici timp sa mai scriu pt ca e un adevarat vârtej la munca, dar noi continuam sa lucram la visul nostru ?i ne rugam din tot sufletul sa îl vedem îndeplinit cât mai repede ! O sa încerc sa fiu mai activa pe aici, dar noi momentan nu mai facem teste nimic pana dupa iarna ca deja o luasem razna. Va pup ?i succes la toate sa va vede?i bebeii cât mai repede!
|
Pe 3 am avut toate simptomele de ovulatie iar acum, de câteva zile am stari de greata, de ex alaltaieri când cu codul m a psin ploaia ?i am alergat repede pana în scara.. Asta înseamna 5 metri ?i când am urcat în casa am dat la rate, nu ma simt gravida, dar ma dor sânii, starea asta dubioasa de greata, iar burta ma doare rare ori ft u?or ca ?i cum ar venii... Dar nu ma simt.. Cu toate ca mi s a facut pielea de gaina când am vazut testul ala asa, dar acum îmi e ?i frica de testul ala.. Încercam de 2 ani aproape ?i atât de mult m au dezamagit testele :)). O sa fac totu?i mâine dimi unul de sarcina. Dar de ce ar putea sa se fi pozitiva cel de ovulatie?
|
Fetelor am nevoie de parerea voastra, pe data de 2 mai am avut test ft pozitiv de ovulatie apoi a scazut,de pe 15 trebuia sa apara menstra însa nimic, pe 19 test de sarcina negativ, nu ?tiu ce m a apucat însa de dimi am vrut sa fac un test, cum nu am avut de sarcina am facut de ovulatie ?i a ie?it foarte foarte pozitiv... Poate ie?i pozitiv înainte de menstra sau..? Va rog mult ca eu acum sunt la munca ?i pana diseara nu pot ajunge sa iau un test iar beta abea luni pot face ?i chiar sunt curioasa de ce a ie?it testul de ovulatie asa?
|
Mihaela14 wrote:Buna Alexa!Pe testele de ovulatie apare mereu linia de test pentru ca detecteaza hormonul lh,el este prezent in organism tot timpul, avand o crestere semnificativa chiar inainte de ovulatie si apoi scade din nou. Continua sa testezi si maine, poimaine..pana se pozitiveaza. Avand ovare polichistice e posibil sa fie linia de test tot timpul mai pronuntata, de aceea ar fi bine sa urmaresti si mucusul cervical sau temperatura bazala odata cu testele de ov. Si mai e o chestie: e important sa nu bei lichide cu aprox doua ore inainte sa faci testul, iar testele sa le faci dupamasa cam la aceeasi ora , asa poti sa urmaresti evolutia lh..Din momentul pozitivarii testului in urmatoarele 12 -36 de ore poate urma ovulatia. Succes , sa fie cum iti doresti!!
Mul?umesc mult!! 
|
Buna fetelor, am ?i eu o întrebare legata de testele de ovulatie, ?tiu ca pt a fi pozitive este nevoie ca linia sa fie mai pronun?ata fata de cea de control, dar, linia de test apare oricum sau când urmeaza sa se apropie acea perioada? Întreb pt ca având ov polichistice am fost sceptica însa am zis ia hai sa încerc ?i am luat teste de ov de la bebetei marca profecund... Nu ?tiu cât de bune sunt îmi pute?i spune voi, iar linia de test a ie?it colora?ica asa, dar nu este foarte pregnanta, deci nu este pozitiv. Eu trebuie sa continui ?i în urmatoarele zile? Înseamna ca urmeaza sau sa încerc iar peste câteva zile?  Sper sa nu râde?i de mine, dar este noua treaba cu aceste teste ?i ma cam imbarlig
|
O gasi?i ?i pdf, dar eu nu pot sa citesc a?a ca ma dor ochii ?i o prefer varianta carte.
|
Fetelor am gasit o carte dragu?a Ghid pentru femeia nerabdatoare sa devina mama, asa se nume?te, mi se pare foarte buna, în ea descrie efectiv prin ce trecem noi, spune ce controale ce suplimente... Tot ce ar trebuii sa ?tie o aspirica, sper ca nu a deranjat postarea dar am vrut sa împarta?esc cu voi ?i poate unora le este de ajutor, mai ales fetelor mai noi pe acest drum!
|