Profil: AlexandraL
Despre
Utilizator: AlexandraL
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Sunday, November 18, 2007
Ultima vizita: Wednesday, November 29, 2017 12:22 AM
Numarul de postari: 3,818
[0.36% din toate postarile / 0.62 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Homeschooling
Postat: Friday, October 30, 2015 5:52 PM
Welcome to the club! yes Noi facem Home Education din septembrie 2013. E adevarat, copiii mei sunt mici, 2 ani si jumatate, aproape 5 si aproape 8 ani. Cel mare ar trebui sa fie in anul 3 aici, iar mijlociul ar fi trebuit sa inceapa Reception Year, un fel de Clasa Pregatitoare sau Grupa 0 sau cum s-o mai numi in Romania.
Eu sunt foarte incantata de faptul ca interactionam mult, invatam lucruri interesante impreuna, ca ii pot lasa in ritmul lor, ca ma pot ghida de interesele lor. Ar fi multe de spus...
Subiect: "Lasa hrana sa-ti fie medicament ..."Hipocrate
Postat: Monday, March 2, 2015 1:31 AM
Combinatia mea preferata este de mar cu morcov si sfecla rosie, eventual si un strop de lamaie. Am incercat si alte combinatii, am cartea lui Jason Vale si din cand in cand mai testez cate ceva. Pastarnacul cu mar si menta a fost absolut delicios!

In ceea ce priveste smoothie-urile, imi place banana cu mango, suc de portocale, seminte de chia si fructe goji, sau cum am incercat zilele trecute banana, ananas, suc de portocala, o mana de spanac si o lingurita de praf de iarba de grau (wheatgrass). Le-a placut tuturor!
Subiect: "Lasa hrana sa-ti fie medicament ..."Hipocrate
Postat: Sunday, March 1, 2015 3:08 AM
Ma intereseaza si pe mine subiectul, am gasit un film (un fel de documentar) interesant, se numeste Super juice me. Pe scurt: 8 oameni cu 22 de boli diferite se hranesc timp de 28 de zile doar cu sucuri proaspete de fructe si legume. Rezultatele sunt uimitoare!
Subiect: Copii 2 - 4 ani Perlute - vol. 3
Postat: Thursday, July 25, 2013 12:21 AM
De-ale lui Mateias:

Animalul preferat - girafa plangacioasa
Culoarea preferata - roz cu picatele verzi

-Cum vrei pizza?
-Cu capsune si salam...
Subiect: Unde mergem in vara asta ?
Postat: Thursday, July 25, 2013 12:16 AM
Noi ne-am intors dintr-un "tur" al Frantei cu masina: Bordeaux, Nice, Monaco, Marseille, Paris...3000 de km...frumos, dar obositor.
Subiect: Ce filme ati mai vazut - recomandari
Postat: Thursday, July 25, 2013 12:14 AM
Am vazut "The host", "Terminalul" (cu Tom Hanks, joaca superb!), "Mizerabilii". Le recomand pe toate 3!
Subiect: Ce filme ati mai vazut - recomandari
Postat: Thursday, June 20, 2013 4:28 PM
Recomand din tot sufletul filmul "Stelute pe pamant".
Subiect: Nastere usoara, Shirel!
Postat: Tuesday, May 28, 2013 1:31 PM
Shirel, inca esti pe aici? Nastere usoara, draga mea, abia astept sa iti vad si cea de-a patra comoara computerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 21
Postat: Tuesday, May 28, 2013 1:29 PM
Atentie la Spatone, concentratia de fier este destul de mica, eu am luat in sarcina si apoi am ajuns la spital cu stari tare neplacute, pentru ca nivelul fierului nu crestea suficient de repede. Dar pentru anemii usoare il recomand, se adauga in suc de citrice pentru o absorbtie buna, sau chiar in apa.

Sarcini usoare pupici
Subiect: Nastere usoara, AlexandraL!
Postat: Tuesday, April 23, 2013 10:44 PM