Profil: AlexandraEli
Despre
Utilizator: AlexandraEli
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, October 5, 2020
Ultima vizita: Tuesday, September 14, 2021 6:56 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 83
Postat: Sunday, January 24, 2021 9:54 AM
oana.c. wrote:

Tu de cat iei? Mie stiu sigur ca imi prescrisese vit e forte de 400 mg. Nu cred ca afecteaza la implantare dar ma gandesc ca poate sa fie prea mult luand zilnic asa gramaj mare. Poate ne lamuresc fetele mai documentate.

Sunt de 100 mg, deci nu forte.
Postat: Saturday, January 23, 2021 8:26 PM
oana.c. wrote:

Sincer, nu stiu exact, am vazut ca toate fetele au aceasta schema, eu la sarcina trecuta am luat dar nu mai stiam cat timp, parca nu continuu, si dupa prima luna de adm am si ramas, acum am apucat sa iau luna trecuta aprox 20 zile, si acum am decis sa iar cum au si restul fetelor prescris, ma gandesc ca e prea mult sa fie luat zilnic.

Am început ?i eu sa iau din Z1, azi fiind in Z11 ?i la ovula?iei .... ?i nu ?tiu daca sa mai iau, de asta întrebam, influenteaza in rau in perioada de implantare?
Postat: Saturday, January 23, 2021 2:23 PM
oana.c. wrote:

Am inteles perfect, multumesc mult, medicul mi l a prescris in ideea de a ma ajuta la implantare si ingtosarea endometrului. Ovulez, am trste pozitive de ov de 5 luni continuu insa nici urma de bebe.

Buna, pot interba de ce vit E doar din Z1 pana in Z10?
Postat: Friday, December 18, 2020 10:11 PM
Este sigurul lucru ce ma face sa merg înainte , sa sper, ca daca sa întâmplat odata se va întâmpla ?i a doua oara ...
Postat: Friday, December 18, 2020 8:45 PM
Buna mamici aspirante, ma numesc Alexandra.
Povestea mea e una lunga, pe scurt, pe la 30 de ani am început sa muncim ptr cre?terea familiei ?i dupa vreo cinci ani de nereu?ite ?i to?i atâ?ia doctori am dat peste acel doctor care sa fie la fel de nebun ca mine ca, unu- sa gaseasca cauza de ce nu ramân, 2 - sa ma ajute sa ramân... ?i dupa al?i 2 ani, un diagnostic de endometrioza gradul 5, un Amh de 0,6 la vârsta de 37 de ani cu ajutorul unui FIV am devenit parin?i.
De?i ne doream 3 copii, acceptasem faptul ca asta e bine ca o avem macar pe gaza noastra.
Toate bune ?i frumoase pana in Ianuarie 2020 când nu mai apare menstra ?i noi convin?i ca am intrat la menopauza, na in urma cu 3 ani aveam Amh de 0,6, mergem la control ca sa aflam, spre stupoarea noastra ca sunt gravida in 6 saptamâni...... ?oc plânsete minune mare.... cum se poate a?a ceva... nici macar nu încercam...... toate bune ?i frumoase .... extaz total pana la 11 saptamâni când la control bebele era oprit din evolu?ie...... dezastru total..... o durere de neexplicat.... o pierdere îngrozitor de suportat..... întreruperea de sarcina a fost in Martie ... dupa pauza de 3 luni ne-am apucat din nou in a muncii ptr un al doilea bebe.... normal ca nu se intamplaNuStiu .... acum speram in continuare .... dar pe lânga acea endometrioza ?i Amh mic mai adaugam ?i vârsta de 40 de ani care clar nu vine ca Bonus.... dar speram...
Subiect: Mamica aspiranta
Postat: Friday, December 18, 2020 8:42 PM
Buna mamici aspirante, ma numesc Alexandra.
Povestea mea e una lunga, pe scurt, pe la 30 de ani am început sa muncim ptr cre?terea familiei ?i dupa vreo cinci ani de nereu?ite ?i to?i atâ?ia doctori am dat peste acel doctor care sa fie la fel de nebun ca mine ca, unu- sa gaseasca cauza de ce nu ramân, 2 - sa ma ajute sa ramân... ?i dupa al?i 2 ani, un diagnostic de endometrioza gradul 5, un Amh de 0,6 la vârsta de 37 de ani cu ajutorul unui FIV am devenit parin?i.
De?i ne doream 3 copii, acceptasem faptul ca asta e bine ca o avem macar pe gaza noastra.
Toate bune ?i frumoase pana in Ianuarie 2020 când nu mai apare menstra ?i noi convin?i ca am intrat la menopauza, na in urma cu 3 ani aveam Amh de 0,6, mergem la control ca sa aflam, spre stupoarea noastra ca sunt gravida in 6 saptamâni...... ?oc plânsete minune mare.... cum se poate a?a ceva... nici macar nu încercam...... toate bune ?i frumoase .... extaz total pana la 11 saptamâni când la control bebele era oprit din evolu?ie...... dezastru total..... o durere de neexplicat.... o pierdere îngrozitor de suportat..... întreruperea de sarcina a fost in Martie ... dupa pauza de 3 luni ne-am apucat din nou in a muncii ptr un al doilea bebe.... normal ca nu se intamplaNuStiu .... acum speram in continuare .... dar pe lânga acea endometrioza ?i Amh mic mai adaugam ?i vârsta de 40 de ani care clar nu vine ca Bonus.... dar speram...
Subiect: Este sau nu sarcina
Postat: Monday, October 5, 2020 8:59 PM
Buna Tuturor, ma numesc Alexandra ?i va urmaresc de mult dar niciodata nu am prins curajul sa scriu. Povestea mea e cam a?a, dupa 7 ani de investiga?ii ?i speran?e, in urma unui diagnostic de endometrioza in trompe ?i un Amh de 0,6 am mers direct la FIV, ?i spre minunea noastra ?i a doctorilor am reu?it din prima, cu doar 5 ovule viabile fecundate prin ICSI, transfer 3. Toate nelamurirea noastra a aparut in momentul in care ne trezim in ian 2020 ca întârzie menstra, eu convisa ca am intrat la menopauza,. ps. FIV facut in 2017. Spre durerea noastra am pierdut sarcina la 12 sapt.... durere de nedescris... dar in acela?i timp speran?e... speran?e ca totu?i mai avem o ?ansa. Dupa pauza impusa de chiuretaj, ne-am apucat din nou, ?i la recomandarea mediculuiLol întrebarea mea este: Am Cm batut in cuie de o via?a la 28, azi sunt in ziua 29, menstra pe nicaieri... o tot caut??...in ziua 25 a CM am facut un beta, rezultat 3,52... pana in beta am facut 2 teste barza ultrasensibil, u?or pozitive.... este posibil ca totu?i sa fie ?i dozarea beta sa fii fost prea devreme?