Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
alexandrabogdan
Profil:
alexandrabogdan
Despre
Utilizator:
alexandrabogdan
Nivel:
Avansat
Statistici
A intrat:
Thursday, April 17, 2008
Ultima vizita:
Wednesday, September 12, 2018 1:04 PM
Numarul de postari:
3,770
[0.36% din toate postarile / 0.61 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
Loteria vizelor
Postat:
Thursday, October 20, 2016 2:16 PM
Multumesc
Am aplicat ieri!
Subiect:
Loteria vizelor
Postat:
Friday, October 14, 2016 10:20 AM
Na ....ca al meu sot vrea sa aplicam pt Loteria Vizelor
Subiect:
Stare de spirit - 59
Postat:
Friday, September 9, 2016 9:51 AM
Buna, fete dragi
N-am mai intrat demult .... viata mea e cumva cu susul in jos dar sper sa ne revenim.
Una peste alta de luni am scolarita
. Puiuta mea incepe clasa 0
Va pup! mult succes scolarilor si acomodare usoara gradinarilor
Subiect:
Hai sa ne laudam - 4
Postat:
Thursday, May 26, 2016 10:27 AM
Eu ma laud cu primul loc I al Sarei cu dansurile populare. In 1 iunie are al 2 lea spectacol
Subiect:
Stare de spirit - 59
Postat:
Monday, May 23, 2016 9:03 AM
mie mi-ar placea dc mi-as permite luxul asta. dar cum nu imi permit ....servesc statul roman
O saptamana buna va doresc
Subiect:
Cata miscare am facut astazi ?
Postat:
Wednesday, May 18, 2016 2:51 PM
cele care mancati inainte de sport ....nu vine mancarea inapoi de la efort?
Subiect:
Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta - 3
Postat:
Wednesday, May 11, 2016 9:40 AM
eu am ajuns la 53 de kg dupa boala si acum cu stresul cu buni care e in spital si nu e bine deloc
Subiect:
Stare de spirit - 59
Postat:
Wednesday, April 27, 2016 2:32 PM
bereea wrote:
Alexandra sanatate! Te simti mai bine?
Eu nu stiu ce stare am.Inca nu mi-am revenit dupa cele 3 zile de pauza. Am nevoie de cel putin inca o saptamana!
Impreuna cu Ale incercam sa ne pregatim pentru finala de la Milano.Bineinteles ca scoala nu se implica cu ABSOLUT nimic. In masura timpului disponibil , extrem de putin, incercam sa ne pregatim acasasa.Am scos la imprimanta subiectele de la finale din ceilalti ani si rezolvam, rezolvam...Tinand cont ca totul platesc parintii , iar cheltuiala se ridica la cateva sute de euro , incep sa ma intreb daca se merita?Mai ales ca nu exista nimic pregatire suplimentara
Multumesc, da ...ma simt mai bine. mai am concediu medical 9 zile pt ca pe burta si picioare inca am vezicule cu lichid. fata e cu cruste, dau pe ele cu Cicatridin si sper sa nu raman cu semne
Succes la Milano!
Subiect:
Stare de spirit - 59
Postat:
Sunday, April 24, 2016 3:08 PM
eu ...cu varicela. a erupt luni ....4 zile a fost cumplit, apoi incet incet am inceput sa misc. durerea mare e ca sunt plina de bube ....inclusiv pe fata unde am niste specimene gigant. nu am putut manca din cauza ca erau si in gura /gat asa ca am si -2 kg ceea ce pt mine e enorm intr-o saptamana. astepttt zile mai bune si cu soare ca acum si afara e nasol. va pup si LA MULTI ANI Floricelelor
Subiect:
Varicela
Postat:
Wednesday, April 6, 2016 2:34 PM
multumim. azi noapte s-a tot trezit din cauza mancarimilor. azi parca parca nu o mai mananca asa. dar face in continuare febra...dr zice ca e normal sa faca pana erup bubele....dar parca ma ingrijoreaza atata febra