Profil: Alexandra88
Despre
Utilizator: Alexandra88
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, March 20, 2016
Ultima vizita: Wednesday, April 19, 2017 4:00 PM
Numarul de postari: 74
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 56
Postat: Thursday, February 2, 2017 10:37 AM
bby88 wrote:

Daca s-a spart aseara ai avea ?anse dar nu foarte mari daca abia azi ai prestat (ovulul traie?te maxim 12-24. Corpul galben ramâne pana la urmatorul ciclu acolo deci e posibil sa fi ovulat si mai demult. Oricum Felicitari pentru HSG si daca nu se întâmpla luna asta luna viitoare sper sa ai spor si sa nu mai aveti nici o piedica. Monitorizari ai facut pana acum? Scuze daca ai mai spussic

Am facut stimulari anul trecut in Martie, Aprilie si iulie, cu monitorizari si totusi, nu am ramas insarcinata. Anul acesta am decis sa reiau tratamentele si cand am mers la dr a zis sa vedem ce se intampla fara stimulari, si m-a trimis la HSG. Ieri ,dupa cum am zis ,am mers cu rezultatul la dr si la eco vaginal s-a vazut corpul galben, deci am ovulat fara aport extern (sa zic asa)sic dance iloveyou
Postat: Thursday, February 2, 2017 10:28 AM
maria2013 wrote:

Nu te baza pe diverse aplica?ii pentru telefonul mobil! Ele sunt toate simple statistici, nu cunosc corpul tau. Cea mai sigura e monitorizarea ecografica a ovulatiei. Nici macar testele nu confirma ca s-a produs ovulatia. Ele doar arata un nivel crescut al hormonului luteinizant (LH)

Asa este! Luna trecuta mi-am facut test de ovulatie in ziua in care imi arata calendarul si mi-a iesit pozitiv, in urmatoarea zi am mers la medic si foliculul era intact,deci ovulatia nu s-a produsNuStiu Acum nu am avut nici un simptom dar la ecog raf se vedea corpul galben deci am ovulat deja.....NuImiPasa Este posibil ca HSG ul de luni sa fi influentat ovulatia in vre-un fel?DistanceKiss
Postat: Wednesday, February 1, 2017 9:20 PM
Lili Eu wrote:
Eu zic sa nu iti faci sperante la foliculul ne spart ptr ca e deja batran si e chist deja. doar sa il mai prinzi pe cel care sa spart deja...doamne ajuta...Hands computerlove

Eu asta sper, sa il fi prins pe cel spart. Daca s-a vazut corpul galben si mie calendarul imi arata ca azi as fi la ovulatie, ma gandesc ca am ovulat poate azi noapteNuStiu corpul galben cat timp este prezent in ovar dupa ovulatie?? Stiti cumva?Gossip
Postat: Wednesday, February 1, 2017 7:36 PM
Am fost azi la dr cu rezultatul HSG, si azi imi arata calendarul ca ovulez....se pare ca am ovulat dejaNuImiPasa Eu nu mai stiu ce se intampla cu mine. S- a vazut corpul galben pe ovarul drept si inca un folicul cica de luna trecuta care nu s-a spart. Din pacate endometrul e doar de 7 mm. Luna asta am luat doar myo-sun, fara stimulare. Am bebelit azi, mai beblim si maine si fie ce o vreo Doamne Doamne! Pupici

Alya si Diana M imi pare rau pt voi, dar capul sus ca incepe o luna nouahearts
Postat: Wednesday, February 1, 2017 4:11 PM
Lili Eu wrote:
Eu te sfatuiesc sa treci pe mamcat nuci alune mieji de floarea soarelui seminte de susan toate crude fac minuni. eu am mancat inainte sa raman foarte multe si sincer cred ca a dat rezultate. ajuta foarte mult la srimularea ovarelor si in productia de ovule sanatoase. eu imi faCeam seara si suc de sfecla rosie telina morcov mar si portocale..e foarte bun. iti faci un sungur pahar si il bei proaspat pe stomacul gol eu faceam doua pahare si ptr al meu sot. si am baut cred doua luni un pahar pe zi. si am mai consumat si polen crud. nu polen uscat.cel crud e cel mai bun dar sa ai grija de unde il cumperi e bn sa il cumperi direct de la producator. sa fie pastrat la congelator. daca il cumperi dupa piata si nu e pastra cum trebuie e toxic. si dupa ce il cumperi il bagi in congelator...computerlove

Merci mult LilI, noi mancam in general sanatos, imi plac tare mult nucile, midgalele,alunele, si o sa incerc si cu seminte iar freshurile sunt of idee geniala! Incercam si asta DistanceKiss
Postat: Wednesday, February 1, 2017 3:34 PM
CARLA 8 wrote:

Buna !Alexandra 88 , vad ca si tie ti s-a recomandat myo-sun, eu puteam sa iau ani de zile myo-sun si sa am sinechie uterina.

Lipsa ovulatiei inseamna o prolactina crescuta si estrogen scazut. Ai dozat acesti hormoni ?

Si eu am facut stimukari cu clostyl., am obtinut foliculi dar endometru mic ,cand lucrurile stau asa se spune ca nici ovocitele obtinute orin stimulare nu sunt de calitate.

Daca nu esti multumita de acest medic , mergi la altul, dacacesti multumita, mergi mai des, asa va cauta mai in amanunt unde exista problema.

Infertilitate inexplicabila nu exista , decat probleme necautate, negasite , nerezolvate.Pupici Cheek Kiss

Bafta fetelor ce urmeaza la testare.

Gravidutelor, sarcini usoare, fara probleme, cu rezultate bune la toate analizeleuff

Nu am facut nici o analiza hormonala din pacate Dr nu m-a trimis, tocmai de aceea nu sunt prea multumita. Il voi schimba din Martie. ..sper sa fie cu noroc. Multumesc pupici

Tu ce tratament ai facut ? Exact asa era si la mine, foliculii se dezvoltau frumos dar endometrul era pana in 10 mm, nici nu mai stiu ce sa zic.......am Incredere ca noul Dr va fi mai implicat si ii vom da de capat infertilitatiifirstprize
Postat: Wednesday, February 1, 2017 2:43 PM
Multumesc Pentru incurajari! Toate bune pana acum, si totusi bebele intarzie sa apara. Eu stiu ca nu ovulez, intrebarea este de ce, sI chiar si dupa 3 stimulari nici un rezultat......ceva problema tot este uff . Cum zicea Dr. ....infertilitatea e ca si un puzzle, deocamdata avem cateva piese bune, dar pana la rezolvarea lui mai avem nevoie de cateva ....NuStiu Doamne ajuta tuturorHands DistanceKiss
Postat: Tuesday, January 31, 2017 9:24 PM
Hello fetelor! Eu am fost ieri la HSG, vreau sa spun ca nu m-a durut deloc! Eram asa de stresata, nu am dormit deloc cu o noapte inainte. Sincer mai tare m-a deranjat ca trebuia sa merg la pipi ( trebuia vezica plina) hohot Am avut dureri mai spre seara, dar gen dureri de menstruatie putin mai intense, in rest totul oknewclap . Trompe permeabile, uter in dimensiuni normale, deci asta am taiat-o de pe lista... Am zis Dr ca speram cumva sa nu iasa analiza buna ca macar stiam ca de aici se explica infertilitatea, insa zicea Dr ca asta are fi fost cealalta mai proasta varianta. Acum sa vedem...Dr zicea ca poate are trebui repetata spermograma sotului, la un alt laborator . Va atasez spermograma sa va dati si voi cu parerea....computerlove DistanceKiss
Postat: Friday, January 27, 2017 4:52 PM
Diana M felicitari!! Bafta la beta DistanceKiss

Mlt ce vesti mai ai?

Monica Maria cum a decurs laparoscopia? Sper ca esti ok si totul a decurs in regula computerlove
Postat: Tuesday, January 24, 2017 11:03 AM
lixandra_alexandra wrote:
Buna seara fetelor,

Astazi am fost la doctor care a confirmat sarcinahearts hearts
Ma duc peste 2 saptamani, cand o sa se vada mai mult. V-am atasat prima poza...de care m-am indragostit (sunt nebuna, stiu)
yes

Wow, ce frumos!hearts Sarcina usoara si la termen computerlove