Profil: Alexandra3001
Despre
Utilizator: Alexandra3001
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, June 13, 2022
Ultima vizita: Thursday, June 16, 2022 11:29 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, June 13, 2022 8:11 PM
Bia_S wrote:

Eu am patit cu teste de ovulatie negative si tind sa cred ca erau real negative. Am ramas insarcinata in luna in care si testele de ovulatie au iesit pozitive. In functie de varsta voastra, eu zic ca puteti sa mai incercati asa cateva luni si daca nu se intampla minunea sa incepeti investigatiile. Testele pot fi fals negative sau sa nu fi prins tu exact peak-ul. La mine problema a fost rezistenta la insulina si implicit greutatea. Mult succes.

Multumesc frumos pentru raspuns. Eu am 30, sotul 31. M-am gandit ca nu am prins peak-ul(stiu ca unele femei il au foarte scurt, de cateva ore) sau ca nu am ovulat luna asta. De obicei corpul imi spune clar cand e ovulatia, am mucus fertil evident(2 zile apos apoi albus de ou), uneori si cu mic spotting sau crampe pe partea cu ovarul. Luna asta a fost putin diferit, doar putin mucus albus de ou in zilele 11 si 12 ale cm, apoi foarte putin mucus albicios zilnic. Poate si stresul din cauza ca ne dorim mult bebe ma face sa nu interpretez bine lucrurile. O sa mai incerc si luna viitoare cu testele de ovulatie, eventual o sa le incep imediat dupa menstra ca sa ma lamuresc. Tot ce pot sa fac acum este sa astept menstra.
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, June 13, 2022 5:22 PM
deme wrote:


Uneori testele de ovulatie dau rateuri, mergea la monitorizare si vedeam ca am ovulat si totusi teste erau negative.
Cred ca al tau corp stie mai bine . Multa bafta si sa nu stai foarte mult pe aici :)


Multumesc frumos pentru raspuns. O sa astept sa vad cand vine menstra, atunci o sa imi dau seama cand am ovulat. Sau, in cazul mai fericit, sa nu vina.
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, June 13, 2022 2:15 PM
Buna fetelor! Sunt noua in acest grup. Voiam sa va cer si voua o parere. Incercam sa facem un bebe de doar 3 luni. Abia de luna aceasta am incercat cu teste de ovulatie. Pana acum imi monitorizam doar mucusul cervical. Am un ciclu menstrual relativ neregulat, intre 28 si 31 de zile de obicei, insa am avut si unele cicluri de 24 zile( mai rar) si de 32 de zile (tot rar). Ultima menstruatie am avut-o pe 25 mai ( a inceput seara la ora 11 dar am calculat-o ca prima zi). Conform calendarului ar fi trebuit sa ovulez in data de 9 iunie si urmatoarea menstruatie sa vina in data de 23 iunie. Am inceput sa fac teste de ovulatie inca din data de 4 iunie ( adica ziua 11 a cm) insa niciunul nu a iesit pozitiv pana astazi. Am facut testele in fiecare zi la aceeasi ora(ora 18:00), iar in perioada cand se presupunea ca o sa fie ovulatia am facut chiar 2 pe zi. Toate negative, nicio liniuta nu era la fel de intensa ca cea de control. Mentionez ca sunt teste barza. Totusi, in data de 4 si 5 iunie am avut seara mucus albus de ou, dar in cantitate mica. Am reusim sa bebelim in mai multe zile (zilele 8,9, 11,14,15, 17 si 18 ale cm incercand sa acoperim ovulatia cand ar fi fost ea). Acum de 2 zile ma dor sanii desi teoretic mai sunt aproape 2 sapt pana la urmatoarea menstra. Voi ati patit sa aveti teste de ovulatie negative si totusi sa ramaneti insarcinate? Pot sa consider totusi acele zile cu mucus albus de ou zilele cu ovulatia chiar daca testele erau negative? Scuze pentru roman, as fi recunoscatoare sa primesc parerea voastra.