Profil: Alexandra1012
Despre
Utilizator: Alexandra1012
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, July 9, 2025
Ultima vizita: Friday, November 14, 2025 2:50 PM
Numarul de postari: 42
[0.00% din toate postarile / 0.33 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 90
Postat: Tuesday, November 11, 2025 1:54 PM
Dada wrote:
Bună, fetelor!

Eu v-am citit, dar nu am apucat să vă mai scriu. Am avut și o perioadă în care am făcut o pauză, luna trecută am zis că reîncepem “proiectul”, s-a nimerit într-un context favorabil relaxării și vreau să vă zic că… a apărut și rezultatul. Încă sunt în stare de șoc și procesez. :)

https://ibb.co/jkQT82F0

Wow Dada , felicitări! Ma bucur pt tine !.🤗😇
Sarcinuța usoara si sa te bucuri de aceste momente! 🥰
Postat: Sunday, November 9, 2025 11:29 AM
Capsunica , am observat si eu ca nu prea mai e activitate pe aici ,posibil pt ca fetele au ramas insarcinate iar mămicile sunt ocupate cu bebeii
Rebeca , ați depus dosarul pt programul FIV
?
Criss ,felicitări ! Sa fiți sănătoase! 😇
Postat: Monday, November 3, 2025 8:32 PM
Rebecca10 wrote:

Da, am înțeles că se poate lungi cu progesteron

Da da
Faza luteala scurta este din cauza progesteronului prea mic
Postat: Monday, November 3, 2025 6:54 PM
Rebecca10 wrote:

Daaa, e foarte scurta faza luteală la mine. Încă aveam luni când apărea menstruația și în ziua 21…

Din ce știu si m-am informat minim 12 zile trebuie sa dureze faza luteala ca sa se prindă sarcinuța
Postat: Monday, November 3, 2025 6:54 PM
Rebecca10 wrote:

Daaa, e foarte scurta faza luteală la mine. Încă aveam luni când apărea menstruația și în ziua 21…

Din ce știu si m-am informat minim 12 zile trebuie sa dureze faza luteala ca sa se prindă sarcinuța
Postat: Monday, November 3, 2025 6:01 PM
Rebecca10 wrote:

Nu, dar e tot dimineață făcut. Acum am avut o scurgere maro, dar cu secreție… cred că vin urâții, nu cred că e sângerare de implantare

Rebeca, asa faza luteala scurta ai ?mai faci stimulari sau esti pe ciclu natural ?
Fetelor ,eu sunt 4 dpo azi , o sa astept cumintica menstruatia iar daca nu apare ,o sa imi fac un test de sarcina,pana atunci nici nu ma mai ating de teste
Luna trecuta am avut o faza luteala scurta de 11 zile ,nu am mai pățit niciodată asa ceva.
Deobciei imi venea la fix 14 zile de la ovulatie
O sa fac si la 7 dpo progesteronul sa vedem cam in ce parametrii este luna asta angel
Postat: Thursday, October 16, 2025 4:15 PM
Capsunica2024 wrote:

Aaa da , am citit si eu ieri ca cica iti poate zice o eco transvaginala daca ai ovulat sau nu :))
F ciudat cu testarea , teste nu mai am oricum
Daca nu iese acum astept 3 l si apoi ma apuc de bebe :p
A zis sotu ca daca iese acum o sa fie 2 😹
Noi avem si gemeni in familie :)))))) asa ca ar fi sanse :)) eu sper sa fie doar 1 daca e sa fie

Ce bine ca aveți copii si nu o fost cazul de infertilitate încât sa monitorizați lunar ovulatia la eco in fiecare luna ca si mine de altfel 😅

Da, medicul iti poate zice printr-o ecografie in ce stadiu a ciclului sunteți.
Daca se vad foliculi dominanti si cand ați putea teoretic sa ovulati ,mai sunt si analize de sange care confirma si mai bine perioada in care va aflați .
Sunt cele mai sigure metode ,dar concepția in sine ține si de alți factori ,eu ovulez lunar si am.ovulatii chiar puternice si de calitate dar nu se "prinde" încă 😊🤗
Postat: Tuesday, October 14, 2025 9:50 PM
Fetelor,am crampe ca la menstruație dar foarte ușoare,care vin si trec
Am fost la baie si am avut spotting maro care s-a transformat in roz deschis.
11 dpo azi,asa ceva nu am mai pățit

Nu înțeleg,asa repede sa vina menstruația ? 🤨🤷‍♀️
Postat: Tuesday, October 14, 2025 11:58 AM
Capsunica2024 wrote:

A aparut in primele minute ?

Cam 10 minute.. aprox
Postat: Tuesday, October 14, 2025 10:00 AM
Capsunica ,si eu am vazut ceva umbra acolo.. dar e linia de uscare cel mai probabil 😘