Profil: Alexandra Stb
Despre
Utilizator: Alexandra Stb
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, March 19, 2015
Ultima vizita: Wednesday, August 12, 2015 1:10 PM
Numarul de postari: 9
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 31
Postat: Wednesday, August 12, 2015 1:04 PM
Alexandra Stb wrote:
Prima ecografie am facut-o pe 24.07.2015 cand mi s-a spus ca am 4 saptamani si 4 zile, urmatoarea pe 4.08.2015 de ziua mea cand mi s-a spus ca dimensiunile sunt pentru 5 saptamani si 6 zile dar vezicula vitelina e de 6mm iar CRL de 2.6 mm iar frecventa cardiaca de 65bpm, si ca s-ar putea ca embrionul sa nu fie bun. Mi s-a spus sa fac Beta Hcg in dinamica, si asta am facut In 4.08 aveam 25818.81 mUI/ml si in 6.08 am 30914.21 mUI/ml. Sunt ingrijorata,speriata ca nu stiu ce sa mai cred iar urmatoarea programare o am de abea martea viitoare... ma puteti ajuta?

Din pacate dupa atatea zile de asteptare si ingrijorare, ieri la programarea de la Sanador mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie si mi s-a dat un tratament preinterventie. Prin intermediul sotului am zis sa mai cer o a doua parere unei doctorite ff bune (din recomandari) de la Polizu unde mi s-a spus ca sarcina s-a oprit si ca se mai vede doar sacul gestational dar fara embrion. Maine sunt programata pentru chiuretaj. Sunt destul de necajita pentru chiar ne doream bebele, dar am avut parte de ghinion. Problema e ca mi s-a spus ca puteam sa aflu de la 4 saptamani daca sarcina e viabila sau nu,dar doctorita de la Sanador nu a putut sa imi spuna de atunci....

Doamne ajuta sa fie totul bine maine ... Hands Hands Hands
Postat: Friday, August 7, 2015 11:07 AM
nko wrote:

Doamne ajuta sa fie bine! Din cate stiu eu vezicula vitelina este ok ca si dimensiune dar activitatea cardiaca mi se pare cam mica.Stiu ca ar trebui sa fie undeva la 100-110 pe la 6 saptamani. Nu ti-au spus nimic in legatura cu activitatea cardiaca? Totusi faptul ca beta e nu e in scadere e un lucru bun.

nu mi-a zis nimic in legatura cu activitatea cardiaca. pe net citisem ca dupa 6 saptamani s-ar auzi cum trebuie, dar pe net sunt informatii contradictorii. Doctorita nu imi raspunde si nu stiu in ce directie sa o mai iau
Postat: Friday, August 7, 2015 11:05 AM
Cred ca am facut toate analizele posibile de sarcina, i-am trimis un sms cu detaliile de la Beta Hcg si inca nu mi-a raspuns de ieri si incep sa ma panichez. Nu stiu exact de ce a facut programarile la ecografii asa de repede dar am presupus ca fiind medic stie dansa ce si cum. Insa cand am primit vestea ca s-ar putea sa nu fie bun embrionul cred ca mi-a plecat pamantul de sub picioare NuStiu Bye2
Postat: Friday, August 7, 2015 10:50 AM
Programarile la ecografii sunt facute chiar de dr insasi, si am citit atatea articole pe net ca simt ca innebunesc NuStiu
Postat: Friday, August 7, 2015 9:41 AM
Prima ecografie am facut-o pe 24.07.2015 cand mi s-a spus ca am 4 saptamani si 4 zile, urmatoarea pe 4.08.2015 de ziua mea cand mi s-a spus ca dimensiunile sunt pentru 5 saptamani si 6 zile dar vezicula vitelina e de 6mm iar CRL de 2.6 mm iar frecventa cardiaca de 65bpm, si ca s-ar putea ca embrionul sa nu fie bun. Mi s-a spus sa fac Beta Hcg in dinamica, si asta am facut In 4.08 aveam 25818.81 mUI/ml si in 6.08 am 30914.21 mUI/ml. Sunt ingrijorata,speriata ca nu stiu ce sa mai cred iar urmatoarea programare o am de abea martea viitoare... ma puteti ajuta?
Subiect: urgent!
Postat: Thursday, March 19, 2015 6:19 PM
Pe de alta parte nici nu am gasit pe net ce inseamna sac ovular mic...Boredom
Postat: Thursday, March 19, 2015 6:19 PM
Doctorita in cauza a spus ca ar putea fi o sarcina dar nu stie sigur...
Postat: Thursday, March 19, 2015 4:30 PM
Buna ziua fetelor,

Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva . Ultima menstruatie a fost in perioada 28.02.15-2.03.15. Ideea e ca, dupa ce am renuntat la anticonceptionale, mai exact in luna noiembrie, am hotarat cu sotul sa facem un bebe. Am fost la control ginecologic,teste de analize,colposcopie si tot ce mi-a mai recomandat doctorita mea sa fac... In ultima perioada , mai exact vreo 2 saptamani am inceput sa am ameteli, cand stau jos sau in picioare fara anumite motive (medicale), asa din senin, zilele trecute am deschis frigider si mi s-a facut greata dar a trecut repede, testul de sarcina Barza si ClearBlue (daca nu am gresit numele) au iesit negative. Nu mai pot dormi pe burta, lucrul pe care il faceam frecvent. Astazi am fost la doctor si mi-a recomandat din nou aceleasi teste papanicolau si colposcopie, si in timpul ecografiei transvaginale a observat ca am un sac ovular mic ( exprimarea este sac ovular mic? )... si a spus ca nu stie ce sa imi spuna in momentul de fata...
Nu stiu ce sa cred, ce sa zic... sunt intr-o bezna totala Bye2