Profil: alexandra-alex
Despre
Utilizator: alexandra-alex
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, January 11, 2016
Ultima vizita: Friday, March 31, 2017 3:15 AM
Numarul de postari: 23
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Wednesday, July 13, 2016 1:02 PM
Salut toate burticutelE!!!nu am mai scris de mult...sunt in saptamana 30+2 si am foarte multe contractii dar nu dureroase pt cateva secunde se intareste burta si raman fara aer!!!iau vitaminele si 2 bustine magneziu pe zi....insa mie frica de vreo nastere prematura....uneori si durerile de spate sunt insuportabile!!!!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 34
Postat: Thursday, March 24, 2016 10:49 AM
Salut fetelor!!!ElenaD94 eu am nascut primul baiat la 39+2 3300 si 52 cm al 2 lea la 37+1 3kg 49 cm....diferenta 2 ani jumatate intre ei.amandoi nastere naturala.cel mic a fost un pic mai bolnavicios prindea raceala mereu si fara antibiotic nu.i trece asta pana la 2 ani...iam dat vitamine pentru imunitate si acum are 3 ani e totul ok...nu stiu daca a fost asa pt k lam nascut la 37 sapt...eu tin cont de faptul ca lam nascut in decembrie si ca nu a fost alaptat la san decat 2 luni pt ca nu am mai avut lapte...oricum stai linistita ca va fi totul bine.
Postat: Friday, March 18, 2016 1:25 PM
Salut la toate burticile si mamicile!!!fetelor am o intrebare nu reusesc sa.mi fac si eu ticker..eu intru doar de pe telefon stie cineva cum sa fac?va multumesc!!sarcina usoara in continuarepupici
Postat: Thursday, March 10, 2016 3:39 PM
Multumesc pt raspunsuri fetelor...urmatoarea vizita e pe 15 luna viitoare atunci o sa stiu sigur ce e!"!computerlovesarcina usoara in continuare la toate!!!Cheek Kiss
Postat: Thursday, March 10, 2016 1:12 PM
Salut fetelor!!!ieri am facut eco de trim 1..am 12 sapt si 3 zile..totul este bine bebele creste foarte bine..se para ca este baietel!!! Crede.ti ca se poate insela???imi doream o fetita fiindca am deja doi baieti.. acum sanatos sa fie!crede.ti ca mai pot spera la fetita?coeur tin sa precizez ca la toate trei am avut doar dureri de sani...insa acum is plina de pete si cosuri pe fata!!
Postat: Thursday, February 4, 2016 3:28 PM
Salutare tuturor burticilorSimplyLove eu peste 2 ore am imtalnire cu bobita sper sa fie totul bine..abia astept sa o vadcomputerlove hearts
Postat: Tuesday, February 2, 2016 3:52 PM
Nastere usoara!!!bebe sanatos si mult laptic!!!inca nu doinanuta sambata dupa amiaza am programare la ecocomputerlove computerlove ...abia astept...revin cu detalii si poze...lili eu felicitari pt bobita sarcina usoara!!!va puppupici
Postat: Friday, January 22, 2016 12:48 PM
Salut fetelor...imi zice cnv si mie cum sa fac un ticker..nu reusesc...multumesc mult...eu incerc de pe tel
Postat: Friday, January 22, 2016 1:45 AM
Si eu vreau sa fac parte din listuta..multumesc...
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Thursday, January 21, 2016 10:33 AM
Nu decat acid folic care il luam deja si daca am dureri mia dat cva cum ar fi nospa...multumesc de raspuns...atunci am sa astept alte 2 saptamani si am sa merg din nou..nu tin neaparat sa am gemeni...important sa fie sanatate ...eu am deja doi baieti de 6 si 3 ani...acum nu ramane decat sa astept...