petronela_gav wrote:sa va arat ce rochita i-am tricotat Anastasiei. e lucrata mai demult acum am reusit sa o pozez, nici nu a purtat-o, cred ca ii ramane mica.
si va pun si modelul dupa care m-am inspirat
buna seara. Exact asa ceva caut pentru o domnisoara de 10 luni. Poti sa-mi dai niste explicatii? De unde ai inceput si pe cate ochiuri?
|
Au trecut niste ani...Sper ca esti bine, sanatoasa si cu mânutele "in buna regula" La primul link am gasit o mamaruta (ladybug) dar nu mi-a prea facut cu ochiul. Pe al doilea link nu am putut intra, zicea ca-i privat. Am nevoie de o buburuza mica-mica, de maxim 18 ochiuri lungime. Vreau s-o tricotez pe cracul unei viitoare buburuze (se naste, speram, in aprilie). Ma poti ajuta?
|
M-am razgandit ! Vreau salopeta! Nr. 1,2 si 9 sint superbe de tot! Ai inceput de sus, asa-i? Pe cat ai pus?
|
superb!! Incearca sa micsorezi pozele, si sa le pui iar.
Am si eu o "baby annabelle" (fiica-mea, adica) si vreau sa-i fac hainute. Lucrez intr-o comuna langa alba, fac 20-30 min pana acolo -dus intors, o ora. Pe autobuz lucrez de zor!
Vreau sa fac un fel de body. Ai facut? Dar botosel (salopeta) asa mic? E cam de bebe de o luna
|
cristinapatrascu66 wrote:eu am inceput de la cracuti si am mers in sus ,ce din imagine e inceput dintre picioare pui cateva ochiuri si incepi partea din fata apoi scoti ochiuri de unde ai inceput si megi si cu partea din spate
Mersi de raspuns, ai fost rapida! Da...un pic mai detaliat poti? Spune-mi cum ai facut tu, al tau
|
Bine te-am gasit, si La multi ani, cu multa sanatate, ca sa mai poti face minunatii din astea.
Tricotez si eu dar sint destul de incepatoare...Cand era mai mica domnisoara mea (acum are 14 ani si jumatate) i-am mai facut jerseu si bluzitze, dar acum e inalta, are vreo 163 cm, nu-mi mai ajung "resturile" de prin casa! Dar, cum pentru mine tricotatul este un veritabil mijloc antistres, mi-a dat prin cap sa mesteresc ceva pentru copilas cam de o luna...respectiv, papusa ei bebelus, de 34-35 cm lungime. Am vazut prin ce ai facut tu un fel de body, imaginea nr.20. Ai inceput din talie in sus?
Am gasit pe net urmatorul model, scrie ca se face dintr-o bucata, sau asa am inteles eu Ai habar? Mersi anticipat!
|
copiidepoveste wrote:Si eu vreau sa tricotez asa ceva cat si un fel suport sau "imbracaminte" pentru cani, arata super dragut. Cine poate da un tutorial sau un site unde se explica mai multe ne-ar ajuta pe multe. Eu am tot cautat dar nu se explica video cum se fac. Mai caut.
Bine te-am gasit, si La multi ani. Ai gasit "hainutze" pentru cani? Daca nu, cred ca am eu intr-un nr mai vechi din revista Lucru de mana, pot sa scanez si sa trimit. Da-mi mesaj pe andramol75@yahoo.com (cu MOL de la moldovan)
|
culoarea e superba, modelul la fel, totul e extra. Atasez si eu ceva ce am gasit pe net (in engleza, denumirea la jachetele astea mai jos de fund este CARDIGAN -nu va spun cat am cautat, pana am aflat ce sa caut de fapt ) Mai tarziu, cand o trezesc pe fiica-mea, fac poza la ce am facut eu dupa acest model (ca eu nu ma pricep atata la hy-tech asta nou, cu pusul pozei din aparatul foto pe PC)
|
super-super-super.......de atatea ori, cate randuri are pulovarasul. E papusa fetitei? Va pregatiti de nepotei? Oricum ar fi, superba petrecere a timpului! (stiu exact ce vorbesc )
Am facut si eu un jerseutz pentru un ingeras care trebuie sa apara pe lume in ianuarie. Nu este prima mea realizare tricotata, dar este prima incercare (reusita, zic eu) de pulover inceput de sus, cu totul. Sa vad daca reusesc sa-l pun aici
[img
|
t-mihaela wrote:Deea, ca sa nu stai lipita de monitor cand mai cumperi pe ebay poti trece pretul maxim cu care vrei sa licitezi si stai linistita ca pretul creste doar in functie de licitarile anterioare.De exemplu daca tu ai trecut 6$ si licitatia sa-a terminat la 4 $ tu iei produsul cu 4 $.Eu mai cumpar lana de pe ebay si trec 6 $ ca atat e bugetul meu pentru asa cevca ,uneori se termina licitatia la 3$ deci lana aiai ma costa 3$ alteori se termina la 7$ deci o pierd dar nu conteaza ca oricum era peste bugetul meu.
Buna! Ce fel de lana cumperi? Wool, adica, 100%? Cu 6 dolari, un scul de cate grame?
|