Rubynne wrote:Alexa2016 aici fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. Noi suntem un grup de fete cu probleme asemanatoare si ne sfatuim si la bine si la rau. Unele fete pot fi mai drastice cand considera ca altele gresesc si e bine asa, aici nu cautam numai un umar pe care sa plangem ci si sa fim scuturate nitel cand gresim, totul pentru binele nostru! Nu trebuie sa renunti sa ne mai scrii pt ca Lili a fost putin mai dura cu tine dar sincera. Ea te-a incurajat sa faci niste lucruri normale, ti-a zis sa mai ceri parerea unui medic tocmai pt ca ai mai trecut printr-o pierdere...nu ti-a zis Doamne fereste ca ai pierdut tot acum ci ce se poate intampla daca nu actionezi la timp. E pacat ca nu vrei sa mai vorbesti cu noi din atata lucru, e alegerea ta totusi, faci cum consideri tu ca e mai bine pt tine.
"acum poate e prea tarziu" a fost una din exprimarile care nu mi fac bine.. Da! lili probabil asa se exprima .. nu stiu.. calma nepasatoare.. nu mi fac bine deasemenea.. si incercarile de a ma justifica nu mi fac bine! Si forumul asta nu este despre mine.. asa ca cine are de invatat din nepasarea si delasarea mea.. si din lupta altora care na au facut totul nu ca mine.. sa invete..sunt o femeie cu experienta de viata.. deschisa la minte si la suflet .. incerc sa invat din greseli.. trecuta prin greutati .. ca multe din noi.. intorc obrazul dar fiecare are o limita..va multumesc !
|
Lili Eu wrote: trebuia sa mai ceri o parere si de la alt Dr asta e parerea mea :( eu sunt asa suparata pur si simpu pe tine ca aveai test pozitiv si totusi nu ai luat nimic ptr a opri acea sangerare!!!! eu am trecut prin 2 avorturi spontane si o sarcina extrauterina si stiu ce inseamna sa pierzi un puiutz! multe din fetele de aici stiu prea bine prin ce am trecut acum in februarie cand am pierdut sarcina!!! toate imi ziceau ca sarcina nu evolua bine dar eu ma incapatinam sa cred ca e totul bine. si pana la urma au avut dreptate ca sarcina nu a fost bine de la inceput ptr ca nu se dubla beta hcg.a crescut doar sacul cordonul ombilical dar bebe nu sa dezvoltat! dar eu am facut tot ce am putut sa imi salvez puiu. nu te judec dar eu la tine nu am vazt sa fi facut ceva ptr bebe. scz ca te judec dar mor deciuda sincer!!!!!!
Buna din nou! eu una sunt optimista in ceea ce ma priveste.. tu ma faci sa cred ca am pierdut totul si nu am nevoie de asta.imi pare rau pt pierderea ta.. rau.. dar nu m-as fi indopat cu pastile din ziua 27 .. bhcg crestea .. eu renunt sa ma scriu va pup pe toate va multumesc .. o sa va citesc cu placere! va doresc bebelusi fetelor .. din toata inima!! Si draga mea iti doresc ca sa iei intodeauna cele mai bune decizii pentru tine.. eu asta am facut!Va multumesc din suflet pentru atasament si unora pentru incurajari!
|
Lili Eu wrote: Cu riscul sa te superi pe mine tin sa te cert un pic! :(( nu stiu ce a fost in capul tau de ai asteptat sa sangerzi atatea zile??? eu una sunt fffoarte suparata pe tine pt ca nu ai ascultat sa pui arefam de la inceput cand stiai ca ai mai pierdut o sarcina tot in acelas mod acum poate e prea tarziu. poate nu dar macar acum asculta si stai linistita la pat si puneti arefam intra vaginal. eu la inceputul sarcinei imi punea 4 arefam 2 seara si 2 dimineata!!!! plus ca am facut si pregnyl magneziu tot 4 comprimate si 1 de aspenter am luat pana la 1 saptamani si am stat cumintica nu am facut nimic, pur si simplu am stat!!!! sper ca nu te superi pe mine dar eu nu mai pot de ciuda cand vad cat de calma si nepasatoate esti!!! sau dai doar inpresia ca nu iti pasa dar chear nu te inteleg!!!!
Nu am de ce sa ma supar doamne fereste! avem aici trairi.. momente.. suferinte.. nelinisti.. Daca un medic urmareste o sarcina .. si te cunoaste.. cred ca iti vrea binele.. ea nu a confirmat sarcina decat azi.. eu saptamana trcuta asteptam menstra .. deciziile nu i le contest.. sincer.. ca noi suntem diferite ca indivizi.. sa-i multumim bunului dumnezeu! Calitatile de om si de medic pana acum nu i le contest.. o respect.. da vina mea este ca nu am facut repaus.. am fost la munca.. Dar fara a te supara tu pe mine..daca nepasarea mea exista .. nu mai eram aici cu voi..
|
Buna! am fost si eu la echo ! am 4 sapt si 2 zile.. insa sangerez bine.. s-a vazut sacul vitelin si inca ceva care presupunem ca a fost o sarcina gemelara care de pierde .. sau un hematom.. repaus total.. arefam si sapt viitoare miercuri vedem cum stam..mire.. esti mai "mare" hihi.. dar tu esti ok? asa?
|
NicoN wrote: Alexa nu ai mai facut beta? Progesteron cat iei?
Nu am mai facut beta.. duphaston 2/zi iau.. am si racit in ultimul hal.. pupici
|
Mire wrote:Maine merg la eco.Am 4 sapt si 4zile,dupa calculele mele. Tu esti ok??
Inca scurgeri .. pfff ma termina psihic.. maine ma duc si eu la echo 4 sapt si 5 zile..macar sa vad punctuletul.. te rog.. sa mi zici cr ai facut..eu dupa 6 ajung la doctor.. pupici
|
carlita wrote:Proaspetele gravidute ( Alexa2016, binka), vedeti ca e casuta noua si la burtici si se actualizeaza listut! Faceti-va ticker si anuntati-va ca vreti in lista! Lili_eu, actioneaza si tu acum ca e avansata sarcina ta si pana se mai actualizeaza lista, trebuie sa nasti!
BUna!Eu nu as pleca inca de aici ca nu sunt prea bine..daca ma mai primiti pana se confirma si la mine sarcina si stiu ca suntem ok...
|
Mire wrote:Nu ma supar,oricum stau pe capul vostru pana va iau pe toate cu mine
Mire ce ai facut?ai fost la echo? cum esti? Astept cu nerabdare sa vad cum esti..noi ar tb sa fim cam la fel..
|
carlita wrote:Alexa2016, cum esti? Ai mai sangerat in week-end? Hope, rezultatul la urocultura il primesti azi dupa-amiaza daca nu detecteaza o infectie in urina. Deja poti lua ceva din gama urinal ... parca este si urinal mami, poti bea ceai de codita de cirese amare, rontaie merisoare ... tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Te pup si multumesc pentru grija.. ele se opresc ba curg.. alterneaza.. azi ma simt excelent.. cu scurgeri prezente insa eu asa ca individ ma simt bine.. nu tu crampe nimic.. parca nici sanii nu mai dor.. oare ma obisnuiesc sau o fi ceva in neregula? sunt paranoia..
|
[quote=Mire]
Eu nu fumam zilnic,dar de cand am aflat nu am mai fumat deloc. Am vrb cu medicul si a zis sa sun luni sa ma programeze ptr zilele urmatoare.Marti/miercuri.[/quote
Perfect! eu fumatoare inraita.. un pach /zi lejer.. acum ..cred ca unul la 3 zile..este greu.. dar numai gandul ca i pot face rau..
|