Profil: Alexa001
Despre
Utilizator: Alexa001
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Monday, November 23, 2015
Ultima vizita: Wednesday, October 17, 2018 11:41 AM
Numarul de postari: 1,953
[0.18% din toate postarile / 0.60 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 37
Postat: Thursday, October 27, 2016 12:22 PM
Roxanine wrote:

Buna dimineata. Beta nr1.- 11,7 iar beta nr2.- 26,7. Valoarea intr-adevar s-a dublat, insa mi se pare prea mica. I-am trimis mail si doctorului cu care am nascut si mi-a spus ca la valoarea asta abia se poate confirma ca e sarcina. E plecata din tara de 2 ani, nu imi mai stie istoricul medical, m-a intrebat daca am luat ceva tratamente pentru a ramane insarcinata, pentru ca asta influenteaza rezultatul. Eu nu am luat nici un tratament. Sunt 100% sigura ca este sarcina, problema este ca nu stiu daca este viabila, sau mai rau, extrauterina. Sunt terminata la psihic cu incertitudinea asta..
Poate daca as stii cand am ovulat mi-ar fi mai usor. Dar chiar nu stiu. As fi preconizat ca am ovulat mai devreme dupa secretiile specifice. Ca sa va explic, am un ciclu intre 32-35 zile. Am prestat in ziua 18 a ciclului menstrual. Daca atunci am ovulat, asta inseamna ca azi as fi 14-15Dpo. Pt 14-15dpo e o valoare foarte mica..
Ma intelege cineva?

Nu te mai consuma...eu zic ca e foarte bine Cheek Kiss Ai facut si beta devreme, plus ca nu se stie cand s-a implantat bobita. Beta incepe sa creasca de la implantare nu de la ovulatie...daca s-a implantat mai tarziu? ras
Postat: Wednesday, October 19, 2016 10:15 AM
Sonya wrote:
Neata fetelor! Am o intrebare pt voi. Ati fost la vreo inmormantare gravide fiind? A murit tata lui nasa si nu stiu daca as avea voie sa merg sau nu :(.

Neata ! Eu pana acum nu am auzit nimic despre chestia asta...desi am multe rude pe la tara.
In schimb mi-a spus bunica-mea ca nu avem voie sa dam de pomana...nici eu si nici sotul NuStiu
Postat: Tuesday, October 18, 2016 2:14 PM
Deeeaaaaa computerlove
Multumim ca ti-ai facut putin timp sa ne scrii ! M-au apucat emotiile cand ai povestit, de-abia astept si eu marea intalnire ! ras coeur topai
Pupici multi pentru tine si bebe...sa fiti sanatosi si voinici in continuare ! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Postat: Tuesday, October 18, 2016 11:39 AM
Eileen wrote:
Alexa, cu patutul vazusem si eu ca sunt si alea textile tot 120*60dar tot pe voi va auzeam cu spatiul si aici mi se rupea filmul hohot am inteles ideea acum cu mutatul ras
Noi pt baita tot nivea am luat, mi a recomandat nanuta la bebelina si incerc prima data cu asta.
Anastasia cu herpesul la gura ma bucur ca te ai linistit. Si parerea mea era ca nu e panica Cheek Kiss
Noi suntem acasica de acum, dar nu prea lenevesc, ba fac papi, ba pun la spalat,ba trebuie sa calc hainute si tot asa...sper sa mai termin ca sa stam si noi mai mult cu burta in sus topai

Aoleu ce as mai sta si eu acasa... Lol Eu sunt la lucru dar rup internetul in doua in cautare de chestiute pentru bebe hohot
Postat: Tuesday, October 18, 2016 11:34 AM
anasstasia wrote:
Pentru copii as merge doar pe Mustela, Topfer sau Bioderma. Nu-mi permit sa risc cu pielea ei.
Eu zic sa fiti atente sa nu declansati vreo dermatita atopica.

Uite ce am gasit de la bioderma pe farmacia tei :

https://comenzi.farmaciatei.ro/mama_si_copilul/articole_ingrijire_bebe/sampoane_geluri_si_spumante_baita/gel_spumant_abcderm_1_l_bioderma-p10023824

Mi se pare f avantajos...are 1L ras partea proasta e ca momentan nu se pot face precomenzi cu ridicare din sediul lor. La bebe tei nu l-am gasit pe asta
Postat: Tuesday, October 18, 2016 11:31 AM
Sonya wrote:

Alexa eu mi-am luat de la Nivea, sampon mild pt bebelusi, am prins ceva oferta pe emag. Dar daca nu o sa reactioneze bine o sa trec la Bioderma. Eu folosesc produse de la bioderma, apa micelara e nelipsita din dulapiorul din baie, si sunt foarte multumita. Si sotul meu se da cu apa micelara dupa ce se barbiereste,nu ii place sa foloseasca after shave.
Eu nu stiu daca sa il dau cu uleiuri pt bebelusi, as prefera sa nu o fac, dar inca nu sunt decisa.

Si eu folosesc Bioderma pentru ten, momentan am ceva pentru reducerea sebuumului (am tenul gras). Sunt multumita de ele, dar pentru bebe nu eram convinsa ce ar fi mai ok :)
Postat: Tuesday, October 18, 2016 10:15 AM
Ca tot a venit vorba de Bebe Tei...voi ce produse recomandati pentru baita? Eu am pus ochii pe Klorane sau Bioderma...alte propuneri aveti? ras
E util samponul? Sau e mai indicat cel 2 in 1...cum ar fi "Gel spumant delicat corp si par pentru copii, 500 ml, Klorane". N-am mai copiat poza... ras
Postat: Monday, October 17, 2016 1:30 PM
Sonya wrote:

La h&m poti comanda si on-line :)

Pentru ursoaica de mine cred ca asta o sa fie cea mai buna solutie ! hohot
Postat: Monday, October 17, 2016 11:36 AM
NicoN wrote:
ale la c&a si h&m asteapta pana in ianuarie au reduceri ff mari
..o sa iti fac o poza cu ce sac de dormit am luat de la c&a cu 30 sau 40 de lei in iarna pt cineva si nu l am mai dat :))

Sa stii ca ai dreptate...mi-am adus aminte ca in ianuarie am luat si eu pentru nepotel o gecuta...40-50 ron am dat pe ea, cand a implinit un an. Erau reduceri peste tot...C&A, H&M, Waikiki...nu stiai in ce sa te infigi mai repede hohot
Partea proasta e ca in ianuarie o sa fiu ca un bursuc si nu prea o sa am chef sa mai ies din casa...ca doar ma cunosc hohot cel mai probabil pe frigul ala o sa vreau sa hibernez...dar avand mall-ul aproape poate fac un efort si ma rostogolesc pana acolo.. sic
Postat: Monday, October 17, 2016 11:32 AM
Mihaela1234 wrote:

Anasstasia, 485 cea mai ieftina sau cea mai scumpa? Oricum si asa mi se pare foarte mult.. La mine cea mai scumpa de pana acum a fost morfologia de trim 2, 350 de lei. In rest platesc 150 de lei pe ecografie...inclusiv morfologia de trim 1 facuta inainte de dublu test.

Eu fac joi morfologia de trim II, pe site la clinica unde urmeaza sa merg scria 450 ron. In rest...cam 130 ma costa acum fiecare eco, cele de trim I erau mai ieftine, 100 sau 110, ceva de genul asta