sunt superbi Cristina ....esti foarte priceputa....
|
|
Imi plac pantalonasii iar bebica e o scumpa... De abia astept sa-i incerc si eu....
|
|
aissela plsssss sa-mi trim si mie carticele pt diversificare pt bebelusul meu...adresa mea este : dany_77_cata@yahoo.it
|
|
miha32 ma bucur ca-ti place rochitica,dar si pe mine m-a ajutat Crsitina ca nici eu nu stiam cum sa fac. Asta e pt inceput explicatia data de ea cum se incepe:''rochita se incepe de sus .am inceput pe 60 oc am facut elasticul un oc pe fata un oc pe dos 8rinduri.dupa cele 8 rinduri am crescut la fiecare oc astfel incat la rindul 9 am 120 oc unde e fundita bagata am crescutiar inainte sa despart manecile ,fata si spatele am 210 oc manecile au cate 45 oc iar fata si spatele au cate 60 oc am mers cumanecile pana la elastic si inaite de elastic am scazut sa fac elasticul pe mai putine oc la fata si spate se creste pe linga model . asta e explicatia in mare ''(este pt 5-6 luni)
|
Buna la toate mamicile. Am fetita de 4 luni si as dori si eu carticica despre care vorbiti saincep si eu diversificarea. Plsssssss. Multumesc anticipat. Adresa mea de e-mail : dany_77_cata@yahoo.it
|
Multumesc fetelor. Acum muncesc la alta. Nu nu am renuntat Cristina ,numai ca fata imi ocupa cam tot timpul...
|
Multumesc... Da maneca e facuta de sus. E facuta dupa modelul aratat de Cristina si m-a ajutat ea sa o fac. Acum incerc una rosie de Craciun , sper sa o reusesc si pe asta.
|
Gataaaaaaaaaa...am terminat si eu rochitica pt printesa mea...sunt ffff mandra cum a iesit ca e prima mea rochitica....Multumesc pt ajutor Cristina....
|
Scuza-ma Mihaela ca te intreb: cum adica rasucit?
|
|
Ciao fetelor. Am si eu o intrebare . De ce atunci cand inmultesc imi raman gaurele in urma lucrului? Eu vreau sa inmultesc cam 4-5 ochiuri odata si imi ramane o gaura foarte mare in urma... cum trebuie sa fac?
|