Profil: alesia111
Despre
Utilizator: alesia111
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 14, 2011
Ultima vizita: Sunday, January 8, 2012 8:30 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fertilizarea in vitro - FIV
Postat: Sunday, January 8, 2012 8:30 PM
Buna. La Szeged este o echipa exceptionala. Nimeni din cadrul clinicii nu te va face sa nu te simti bine. Si asa ajungem acolo destul de disperate.Asa ca mergeti cu incredere si nu mai pierdeti vreme, bani si nervi in tara. Eu abia m-am intors de la Fiv. Azi am facut un prim test de urina si este pozitiv, sper ca si beta sa fie la fel. Am fost extrem de impresionata de cat de dedicata este d-na doctor Maria Krizsan profesiei pe care o practica. Este un medic si un om nemaipomenit.La ora 6 dimineata deja este la clinica si uneori o prinde 6 seara tot acolo. Ama ramas surprinsa cand am vazut ca ma cheama la punctie la ora 6:30 dimineata. Ptr dumneaei nu exista week-end sau alte sarbatori.Este prezenta atunci cand e nevoie, fie Craciun sau Paste sau altceva. Eu am avut-o ca translator pe d-na Gyongyi, o femeie la fel de exceptionala ca si d-na doctor. Ea are grija ca fetele aflate sub "indrumarea" ei sa respecte cele prescrise de d-na doctor. Mereu este preocupata de tratamentul acestora si de alte chestii. Te si suna inainte de a veni la clinica ca nu cumva sa fi uitat. Te intreaba si daca ti-ai facut injectiile sau ti-ai luat tratamentul. Iar cele care stau cazate la pensiunea dumneaei mai mult ca sigur ca se vor simti ca acasa; linistite, relaxate. Acolo e o oaza romaneasca. Gasesti TV in lb romana, vorba dulce de acasa, internet. Atat ea cat si sotul ei au grija ca persoanele cazate la ei sa se simta cat mai bine. Iar serviciile dumneaei ca traducator sunt si cele mai ieftine fata de cat iau celelalte doamne.Daca cineva doreste mai multe detalii ma poate contacta pe Id-ul alina_ratoi2000. Cat priveste clinicile din tara,... eu am ramas cu un gust amar. M-am intors < insarcinata< de la Szeged si deja mi-e dor de unguri.
Subiect: Fertilizarea in vitro - FIV
Postat: Wednesday, September 14, 2011 10:02 PM
Buna. Si pe mine ma intereseaza cat mai multe amanunte despre FIV/ICSI. Asta ni s-a recomandat si ma gandesc sa merg la Chisinau. Rog orice persoana care imi poate da unele amanunte sa ma ajute cu informatii. Sunt tare dezorientata si nu stiu de unde sa incep.