|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| fetelor, va rog sa ma ajutati daca ati trecut si voi prin ceva asemenator sau aveti informatii. In urma cu doua sapt mi-a iesit ceva pe piele si m-a mancat pielea foarte tare incat mi s-a facut si rani de la scarpinat. Mai intai s-au facut pe picioare de la genunchi in jos, apoi pe maini si am fost la medic dermatolog, i-am povestit, si a zis ca e de la gelul de dus. Mi-a dat si medicamente si creme sa ma ung, dar tot nu mi-a trecut si tot am sateptat sa treaca timpul si aveam impresia ca nu ma mai mananca pielea dar dupa o zi iar era la fel. Acuma de 2 zile am zis sa incerc sa nu mai beau cafea si acuma iar m-a lasat mancarimea. Oare poate de la cafea sa imi iasa asa ceva? Am baut cate 2 cafele in fiecare zi. Astept parerile voastre! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| poti sa incerci sa afli singura la ce esti alergica, prin eliminare, sau tinand un jurnal alimentar, sau poti sa mergi la alergolog sa-ti faca niste teste sa vada la ce esti alergica... multa sanatate! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Posibil sa fie de la cafea, sau poate sa fie doar o coincidenta.
Cum arata alergia? Pe care parte a mainii ti-a iesit? Cand te mananca mai tare? |
|
|

| lifeinhim wrote:
Cum arata alergia? Pe care parte a mainii ti-a iesit? Cand te mananca mai tare?
Liffeinhim, mi-a iesit ca niste bubite mici rosii pe maini pe partea exterioara, iar pe piciore doar aveam senzatia ca ma mananca pielea si trebuia sa ma scarpin, la inceput cam o sapt jumate ma manca mai mult noaptea iar acum de 2 zile de cand nu mai beau cafea chiar nu mai ma mananca, ca la inceput am crezut ca e de la oua sinu am mai consumat oua dar degeaba. Acuma e spre vindecare, si sper sa nu mai inceapa iar mancarimea. |
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si eu cred ca doar tu esti in masura sa afli daca alergia ta e provocata de un aliment, in acest caz de cafea...Mergi prin eliminare si afli potentialul alergen.Insa intrebarea e daca ai schimbat marca de cafea, sau abia acum ai inceput sa bei cafea?Sau poate e doar o pura coincidenta... Sanatate multa! |
|
|

| Miri wrote:Mergi prin eliminare si afli potentialul alergen.Insa intrebarea e daca ai schimbat marca de cafea, sau abia acum ai inceput sa bei cafea?Sau poate e doar o pura coincidenta... Sanatate multa!
E adevarat ca beau cafea de foarte mult timp, nu acum am inceput sa beau, dar m-am gandit ca e prea mult ptr organism, de aceea as fi fost curioasa daca si altii au mai patit la fel. |
|
|

| Sincer...eu nu cred sa fie cafeaua de vina.Mai degraba gandeste-te la sapun, sampon, dush gel, detergent de vase, de haine.....acestea sunt factori care declanseaza foarte usor alergii. |
|
|

| Miri, gelul de dus mi-a spus si doctorita ca ar fi cauza,dar e 3 sapt de atunci si inca mai am mancarimi din cand in cand, nu chiar ca in primele 10 zile, de aceea tot m-am gandit ce poate fi. |
|
|

| Draga mea, esti bine?Ai scapat de mancarimi? |
|
|

| acuma inca se ma vindeca,
|
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am si eu o alergie asemanatoare si ma întreb daca e de la consumul foarte mare de Coca-Cola, Pepsi si Ciocolata Calda. Am fost ieri la urgenta si acolo mi-a injectat ceva si mi-a trecut însa acum a aparut iar. Medicul a spus ca poate fi si de la capsuni asa ca încerc sa ma las de consumat aceste alimente sa vad daca se schimba ceva.
Sper sa îmi treaca. |
|
|
|
|