Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mami de Rik si Flavio wrote:Vai Mada  ...bine ca anul acesta esti mai bine!!! Miha tu cum mai esti?
Mi-e imi mai apare uneori cand este frig frig,mai ales pe maini. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| inger7 wrote:Mi-e imi mai apare uneori cand este frig frig,mai ales pe maini. Multa sanatate!!!offf!!! |
|

| Mami de Rik si Flavio wrote:Multa sanatate!!!offf!!!
Multumesc |
|

| inger7 wrote:Multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| La fel ca mada are si daria mea numai ca e mult mai "iritata" folosesc crema de galbenele si propolis pt fatuca cand iesim din casa, insa nu cu prea mare succes..Ingeras tu ce ai folosit. |
|

| mariuta_mea,Madalinei medicul ia prescris Piriton,syrup chlorphenamine maleate,2,5ml la 6 ore(ca si mie de astfel,doza mea este de 5 ml).Nu am folosit nici un unguent. Multa sanatate,Dariei |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| inger7 wrote:mariuta_mea,Madalinei medicul ia prescris Piriton,syrup chlorphenamine maleate,2,5ml la 6 ore(ca si mie de astfel,doza mea este de 5 ml).Nu am folosit nici un unguent. Multa sanatate,Dariei
chlorphenamine maleate= maleat de clorfeniramina e un antihistaminic (antialergic). e recomandat pt. mai multe tipuri de alergii. se gaseste si in paracetamol plus si in unele picaturi pt. nas. Precautie la folosire!!! In asociere cu alte medicamente are efecte nedorite |
|

| mariuta wrote:
chlorphenamine maleate= maleat de clorfeniramina e un antihistaminic (antialergic). e recomandat pt. mai multe tipuri de alergii. se gaseste si in paracetamol plus si in unele picaturi pt. nas. Precautie la folosire!!! In asociere cu alte medicamente are efecte nedorite
Da ,mi sa spus ca nu am voie sa-i dau Calpol,Paracetamol;daca raceste sa opresc administrarea de Piriton. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| inger7 wrote:
Da ,mi sa spus ca nu am voie sa-i dau Calpol,Paracetamol;daca raceste sa opresc administrarea de Piriton.
Cu paracetamolul n-are nicio treaba, de fapt se gaseste si in compozitia paracetamol plus. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Multa sanate printeselor! Eu vad ca am scapat anul acesta de alergia asta dar in schimb fac alergie la altceva,trebuie neaparat sa merg sa imi fac un test alergologic! |
|

| myha84 wrote:Multa sanate printeselor! Eu vad ca am scapat anul acesta de alergia asta dar in schimb fac alergie la altceva,trebuie neaparat sa merg sa imi fac un test alergologic!
Multumim! Multa sanatate iti dorim |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si eu la frig sunt f alergica.Ma patez toata inclusiv fata...nu va zic pe picioare cum ma fac.Asta doar cand e ger cum a fost anul acesta in iarna Eu ma gandeam ca sunt singura cu asa alergie... |
|

| Giulia multa sanatate!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sunt si eu alergica la frig :| . Cand sunt afara si se lasa frigu . . . imi apar niste bubitse pe fatsa si ma mananca . .. . Cand am fost la mare . .. tot asa ... picoarele mele erau pline de pete rosii `
Help :( ? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2013 Mesaje: 1
| ingerash wrote: ingerash, stiu ca e cam vechi forumul, dar vroiam sa te intreb daca fetitei tale i-a trecut alergia. :) |
|
|