Alegerea rujului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, May 27, 2012 1:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
oanamaria wrote:
Acum in sezonul cald eu prefer nuantele de roz de la cele ami pale pana la roz fucsia .coeur

Si mie imi plac culorile deschise vara de fapt in general folosesc numai culori deschise imi ingroasa putin buzele .Am de la Loreal de la colectia Intense un ruj superb pe care il folosesc cel mai des Color Riche 370 -Crazy Fuchsia!Este super,ti-l recomand Oana!

shirel attached the following image(s):
b004venja4.01._sx98_sclzzzzzzz_v149731354_.jpgdsc02881.jpg

oanamaria
Scris: Sunday, May 27, 2012 2:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Am unul exact nuanta asta de la Dior -face o gurita ca o bonbonica!
kali
Scris: Friday, June 22, 2012 1:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mi-am luat si eu - in sfarsit! - un ruj roooooosu aprins - tot Max Factor, bineinteles...

De mult cochetam cu ideea insa nu am avut starea necesara sa-l incerc ( eu am buzele pline de tot + ca-s " botoshica " - am botic - si nu stiu de ce simteam ca nu mi se potriveste ).
Ei, a venit si vremea lui; sunt foarte incantata!!!dance

Corai imi mai face cu ochiul dar o iau incetisor...
bereea
Scris: Friday, June 22, 2012 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Sa-l folosesti cu placerepupici
mirela74chris
Scris: Friday, June 22, 2012 4:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Kali sa il folosesti cu placere.pupici Eu am cautat rujuri de la Max Factor,dar am gasit doar vaeriantele gloss.Inca sunt in cautari.Dar vreau ceva mai deschis...
CAndreea
Scris: Monday, December 3, 2012 10:12 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mirela74chris wrote:
Kali sa il folosesti cu placere.pupici Eu am cautat rujuri de la Max Factor,dar am gasit doar vaeriantele gloss.Inca sunt in cautari.Dar vreau ceva mai deschis...

Eu am gasit si variantele de baton. Cel mai mult dintre culorile de ruj de la Max Factor imi place un Maroon. Intotdeauna am folosit nuante de genul asta.
oanamaria
Scris: Tuesday, April 16, 2013 8:24 AM
Nivel

Am 18rujuri asa ca ma dau in functie de starea de spirit si de cum ma imbrac ,acum ca veni Primavara am trecut pe nuante pastel ,am unul oranj delicios de la Clarins .
Imi pare rau ca avand atatea nu -mi mai pot cumpara :(.
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 16, 2013 10:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Eu folosesc uneori si am doar doua gloss-uri de la Max Factor + un balsam Juicy Tubes Lancome -atat! ...foarte bune la gust- eu le papBig Laugh
Ruj -niciunul.ras
oanamaria
Scris: Wednesday, July 3, 2013 9:39 AM
Nivel

Mi-am luat un ruj portocaliu-foarte tare nuanta si tonica ,dar trebuie sa ai o stare speciala ca sa te dai cu el .
Am pus ochii pe unul superb de la YSL tot in gama de portocaliu-dar o nunta superba si e pe lista sa mi-l ia Sorin acum cand pleaca in strainatate din Duty Free ca e vreo 20 de euro ,iar la noi e 150lei ,deci dublu ca pret .
Anelise
Scris: Wednesday, July 3, 2013 11:02 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Fetele, sa le folositi cu drag! DistanceKiss
Eu folosesc de ceva timp Cream Gloss de la Maybelline. Am avut Pink Petal si saptamana trecuta mi-am luat Cashmere Rose. coeur Eu nu folosesc nuante puternice.
oanamaria
Scris: Saturday, August 2, 2014 4:55 PM
Nivel

Da azi mi-am facut inventarul la rujuri si glossuri si am ajuns la 28in total,deci zici ca-s nebuna ,am 6bucati nefolosite niciodata noi-noute in cutiuta .Chestia e ca ma dau zilnic cu ruj mai ales ,dar exista sanse minime sa ma dau cu toate si sa le si termin .Am multe culori ca la tenul meu ma avantajeaza mai multe nuante .In fine am zis ca nu mai cumapr curend vreun ruj ,sa vad cat ma tine .
Marissa89
Scris: Wednesday, July 5, 2017 12:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelormajoreta majoreta , eu de ceva timp am trecut pe cosmetice care au si rol de hidratare... si eu foloseam inainte max factor si eram foarte multumita, dupa am descoperit un brand nou paese. de la ei pot sa-ti recomand din experienta rujul cu ulei de argan - e primul la ei pe site aici. pe de-alta parte cred ca tine si de gusturi, eu cu rujurile de la avon nu m-am impacat niciodata sincera sa fiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.