Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| oanamaria wrote:Acum in sezonul cald eu prefer nuantele de roz de la cele ami pale pana la roz fucsia .
Si mie imi plac culorile deschise vara de fapt in general folosesc numai culori deschise imi ingroasa putin buzele .Am de la Loreal de la colectia Intense un ruj superb pe care il folosesc cel mai des Color Riche 370 -Crazy Fuchsia!Este super,ti-l recomand Oana!
shirel attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am unul exact nuanta asta de la Dior -face o gurita ca o bonbonica! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mi-am luat si eu - in sfarsit! - un ruj roooooosu aprins - tot Max Factor, bineinteles...
De mult cochetam cu ideea insa nu am avut starea necesara sa-l incerc ( eu am buzele pline de tot + ca-s " botoshica " - am botic - si nu stiu de ce simteam ca nu mi se potriveste ). Ei, a venit si vremea lui; sunt foarte incantata!!!
Corai imi mai face cu ochiul dar o iau incetisor... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sa-l folosesti cu placere |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kali sa il folosesti cu placere. Eu am cautat rujuri de la Max Factor,dar am gasit doar vaeriantele gloss.Inca sunt in cautari.Dar vreau ceva mai deschis... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mirela74chris wrote:Kali sa il folosesti cu placere.  Eu am cautat rujuri de la Max Factor,dar am gasit doar vaeriantele gloss.Inca sunt in cautari.Dar vreau ceva mai deschis... Eu am gasit si variantele de baton. Cel mai mult dintre culorile de ruj de la Max Factor imi place un Maroon. Intotdeauna am folosit nuante de genul asta. |
|

| Am 18rujuri asa ca ma dau in functie de starea de spirit si de cum ma imbrac ,acum ca veni Primavara am trecut pe nuante pastel ,am unul oranj delicios de la Clarins . Imi pare rau ca avand atatea nu -mi mai pot cumpara :(. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu folosesc uneori si am doar doua gloss-uri de la Max Factor + un balsam Juicy Tubes Lancome -atat! ...foarte bune la gust- eu le pap Ruj -niciunul.
|
|

| Mi-am luat un ruj portocaliu-foarte tare nuanta si tonica ,dar trebuie sa ai o stare speciala ca sa te dai cu el . Am pus ochii pe unul superb de la YSL tot in gama de portocaliu-dar o nunta superba si e pe lista sa mi-l ia Sorin acum cand pleaca in strainatate din Duty Free ca e vreo 20 de euro ,iar la noi e 150lei ,deci dublu ca pret . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, sa le folositi cu drag! Eu folosesc de ceva timp Cream Gloss de la Maybelline. Am avut Pink Petal si saptamana trecuta mi-am luat Cashmere Rose. Eu nu folosesc nuante puternice. |
|

| Da azi mi-am facut inventarul la rujuri si glossuri si am ajuns la 28in total,deci zici ca-s nebuna ,am 6bucati nefolosite niciodata noi-noute in cutiuta .Chestia e ca ma dau zilnic cu ruj mai ales ,dar exista sanse minime sa ma dau cu toate si sa le si termin .Am multe culori ca la tenul meu ma avantajeaza mai multe nuante .In fine am zis ca nu mai cumapr curend vreun ruj ,sa vad cat ma tine . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor , eu de ceva timp am trecut pe cosmetice care au si rol de hidratare... si eu foloseam inainte max factor si eram foarte multumita, dupa am descoperit un brand nou paese. de la ei pot sa-ti recomand din experienta rujul cu ulei de argan - e primul la ei pe site aici. pe de-alta parte cred ca tine si de gusturi, eu cu rujurile de la avon nu m-am impacat niciodata sincera sa fiu |
|
|