Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,mi am luat si eu in ianuarie un ruj 2 in 1 de la MaxFactor,rezistent la trasfer.Are ruj si gloss care inmoaie buzele.Sunt foarte multumita de el si ca pret e super ok-45 lei. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Sa le folositi cu drag frumoaselor .Eu am rujuri pentru urmatorii 10 ani sa nu mai cumpar niciunul -am vreo 20 de bucati! |
|

| Oana,ce norocoasa esti! Sa le folosesti cu placere. Cat despre cel de la Loreal de anul trecut,am ramas dezamagita.Usuca atat de crunt buzele.In schimb mai vreau unul de la maxfactor culoarea ciocolatei.Cel care il am acum e o nunanta mai rosiatica-un grena,sa zicem |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Sa le folositi cu drag frumoaselor .Eu am rujuri pentru urmatorii 10 ani sa nu mai cumpar niciunul -am vreo 20 de bucati!
Mama, Oana, dar nu expira? Tu poti sa-ti deschizi linistita o Sephora, ceva...
Eu am vreo 5, acum, dintre care 4 de la Max Factor; 1 pentru seara si unul mai cremos de la Estee Lauder, deci, practic, doar 3 le tin pentru " rulaj ". Sunt destul de conservatoare in ceea ce priveste nuantele, ca stiu prea bine ce mi se potriveste si nu mai fac experimente. Insa pe mine ma tine un ruj cam 2-3 luni dupa care gata... altul! |
|

| De obicei au un termen de valabilitate de cativa ani ,dar cum le simt schimbate pe buze sau la miros le pun la gunoi. Eu am foarte multe nuante imi place sa experimentez si avand tenul deschis si ochii albastri imi sta bine cam cu orice nuanta de ruj. Bine rujuri si glossuri puse la comun fac in jur de 20 ,nu numai rujuri.Am tot atatea creioane de contur de buze toate nuantele majoritatea de la YSL -sunt superbe isi merita banii. Cosmeticele sunt una din placerile mele si nu rezist sa nu-mi cumpar ceva chiar daca mai am multe ,imi da ostare de bine si asa am strans foarte multe si numai de firme bune . La cateva luni le triez si ce nu mai e ok pun la gunoi ,nu tin vechituri ca sa am multa cum am vazut la amice de ale mele care tin ambalaje goale ca nu se indura sa le arunce. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mela wrote:mi-am luat un lipfinity,dar nu cel 2 intr-unul,de ala m-am convins  cel nou e ruj+stick hidratant,aveai dreptate, Kali,e perfect,poti sa mananci,sa bei si sa te pupacesti ziua intreaga,nu se duce de pe buze
vreau si eu o poza cu rujul asta magic pls!!!! la mine nu exista sa nu mi se usuce buzoaicele ...iarna nici nu mai folosesc decat strugurel/gloss... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| asa arata:

am avut si asa,2 in 1...

...dar nu e la fel de bun,adica nu ramane pe buze asa mult ca cel din prima poza. |
|

| Mela,asa e.Ultimul nu se mentine prea mult pe buze.La vreo cateva ore ramane doar asa ca un contur.Idee e ca e bun ca rezista cateva ore acolo!In schimb cel de la L'oreal de care vorbeam eu pe aici si nu mi a placut ca e ca o plastilina,dureaza mult si bine.Dar strange buzele si le usuca oribil.Oricum,urmatorul care il voi lua(sper cat de curand) o sa fie ala primul postat de tine |
|

| Azi am fost prin oras si am poftit tare mult la un ruj Chanel o nebunie -lucios si o culoare naturala ,dar nu m-am indurat sa dau 150 lei pe el ca atat costa .Daca nu aveam atat de multe si de bune sigur mi l-as fi luat . Si m-am dus la Sorin care era afara din magazin si i-am zis ca am vazut un ruj super ,dar cam scump si el mi-a zis ,,Sa-l folosesti sanatoasa !''crezand ca mi-l cumparasem.Dragutul de el! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu cred ca am innebunit de tot daca pana nu demult aveam parul si unghile vopsite in toate culorile acuma a venit si randul buzelor sa mi le rujez in doua culori .Deci una roz deschis si alta mov sau diferite combinatii in functie de rujurile pe care le am (o tin mai mult pe rujuri roz ciclam si roz pal deschis ).Mi-am luat exemplu din poza aceasta: shirel attached the following image(s):

|
|

| Trewbuie sa fii foarte indrazneata sa te rujezi asa . |
|

| oanamaria wrote:Trewbuie sa fii foarte indrazneata sa te rujezi asa .
Nici pe departe ...nu este vorba de indrazneala pur si simplu imi place daaaa intradevar au fost ceva persoane care se uitau c-am chioris la mine ,eu de obicei nici nu prea ma rujez de asta si acuma cu toate ca folosesc 2 nuantze sunt culori palide (cel putin una dintre ele) |
|

| Shirel,crede ma ca daca traiesti in Romania tara plina de prejudecati,aveai unele retineri sa te rujezi asa.La noi nu ca se uita chioras la tine,striga precum animalele pe strada:uite c***!In fine,cred ca asta trebuie discutata la alt topic.Eu cred ca la caracterul tau si la cat de increzatoare esti tu in tine si in fortele tale,poti purta si ruj negru Mi am luat si eu un ieri un ruj lichid de la max factor da nu cel cu glos ci cu balsam solid.E ala care tine 12 h pe buze.Nunata e bej-culoarea ciocolatei.E cam strident pe chipul meu fiindca sunt nebronzata,am un ten deschis la culoare.Dar de luni merge sa fac 2-3 sedinte la solar si voi fi in ton cu rujul |
|

| giulia_mamik wrote:Shirel,crede ma ca daca traiesti in Romania tara plina de prejudecati,aveai unele retineri sa te rujezi asa.La noi nu ca se uita chioras la tine,striga precum animalele pe strada:uite c***!In fine,cred ca asta trebuie discutata la alt topic.Eu cred ca la caracterul tau si la cat de increzatoare esti tu in tine si in fortele tale,poti purta si ruj negru Mi am luat si eu un ieri un ruj lichid de la max factor da nu cel cu glos ci cu balsam solid.E ala care tine 12 h pe buze.Nunata e bej-culoarea ciocolatei.E cam strident pe chipul meu fiindca sunt nebronzata,am un ten deschis la culoare.Dar de luni merge sa fac 2-3 sedinte la solar si voi fi in ton cu rujul
Julia draga stiu binenteles mentalitatea romaneasca fiindca acolo am crescut.cu toate ca inca cand eram pe acolo avea idei foarte iesite din comun ,imi vopseam parul in toate culorile ,odata m-am tuns scurt scurt baieteste numai in zona urechilor ....ce mai eram cunoscuta prin felul meu de a ma imbraca si purta .Multi apreciau asta (tineretul mai ales de seama mea )iar pentru ceilalti binenteles eram o c.... si o nebuna .Dar veziLUCRUL ASTA m-a facut sa ma formez si sa gandesc asa :fac tot ce-mi place si ma face sa ma simpt bine!La noi nu prea se uite nimeni dar cateodata mai sunt si cativa care se mira de cum arat (adica tu ai 3 copii? )eu credeam ca esti la liceu! As vrea eu!Mie imi plac nu toate lucrurile sau rujurile care le au toate ,eu vreau tot timpul sa raman cu stilul meu si sa am chestii mai diferite . |
|

| Acum in sezonul cald eu prefer nuantele de roz de la cele ami pale pana la roz fucsia . |
|
|