Alegerea potrivita sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Tuesday, October 30, 2007 7:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Ati avut momente in viata cand ati simtit ca ati facut niste alegeri nu tocmai potrivite pentru voi?
Sau macar impresia ca alegerile care vi se pareau cele mai ok s-au dovedit cele mai deceptionante?
Va intreb acest lucru deoarece sunt intr-un moment in care imi pun aceste semne de intrebare si ma intreb care ecuatie n-am rezolvat-o bine dintre cele la care credeam ca am gasit toate necunoscutele.
Iar daca printr-o nefericita intamplare,s-a dovedit ca DA , ati ales gresit,ce ati facut?
Ati luat-o de la capat,renuntand la drumul ales sau ati decis sa continuati asa sperand ca maine va fi mai bine?
MNiko
Scris: Tuesday, October 30, 2007 11:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Da, am avut astfel de momente, dar incerc sa nu ma gandesc ca am facut alegerea gresit-o ca sa nu cad in depresie si sa nu cedez lupta cu rezolvarea problemei.
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 30, 2007 11:38 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am luat 3 alegeri gresite in viata pana acum, din pacate fara posibilitate de remediere plans Am stiut ca sunt drum fara intors, atunci mi s-au parut cea mai buna solutie, dar de regretat le regret si acum.

Ce as face eu, daca as putea sa mai indrept ceva, as indrepta, nu as merge inainte pe un drum prost, sperand ca poate va fi mai bine. Viitorul este asa cum vrei tu sa fie si liberul arbitru este foarte bun in astfel de cazuri. Eu nu sunt adepta ideii care spune ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus" si am demonstrat chestia asta in multe cazuri.
mihaela75
Scris: Wednesday, October 31, 2007 5:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
O singura greseala :ca m-am maritat desi simteam ca acel fat frumos pe cal alb nu era pt mine , nu mi se potrivea deloc .Am vrut sa renunt chiar in ziua cununiei dar mi-a fost jena de invitati, rude etc.Daca aveam mintea de acum le-as da cadourile inapoi si pa , plecati acasa ca eu nu mai am chef de maritat salut closedtopic
Ce am facut...am rabdat ce am rabdat si apoi cand cutitul a ajuns la os am plecat fara sa ma uit inapoi si am stat ani de zile doar eu si cu mine iar cand am fost pregatita am luat viata de la capat firstprize
oanalaurisa
Scris: Wednesday, October 31, 2007 10:44 AM
Nivel

mihaela75 wrote:
O singura greseala :ca m-am maritat desi simteam ca acel fat frumos pe cal alb nu era pt mine , nu mi se potrivea deloc .Am vrut sa renunt chiar in ziua cununiei dar mi-a fost jena de invitati, rude etc.Daca aveam mintea de acum le-as da cadourile inapoi si pa , plecati acasa ca eu nu mai am chef de maritat salut closedtopic
Ce am facut...am rabdat ce am rabdat si apoi cand cutitul a ajuns la os am plecat fara sa ma uit inapoi si am stat ani de zile doar eu si cu mine iar cand am fost pregatita am luat viata de la capat firstprize

Te felicit pentru ca ai avut curaj si ai mers mai departe si iti doresc numai bine!
Oricum, acum esti mai puternica cu mult!
oanalaurisa
Scris: Wednesday, October 31, 2007 10:45 AM
Nivel

AdrianaC wrote:
Eu am luat 3 alegeri gresite in viata pana acum, din pacate fara posibilitate de remediere plans Am stiut ca sunt drum fara intors, atunci mi s-au parut cea mai buna solutie, dar de regretat le regret si acum.

Ce as face eu, daca as putea sa mai indrept ceva, as indrepta, nu as merge inainte pe un drum prost, sperand ca poate va fi mai bine. Viitorul este asa cum vrei tu sa fie si liberul arbitru este foarte bun in astfel de cazuri. Eu nu sunt adepta ideii care spune ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus" si am demonstrat chestia asta in multe cazuri.

Nici eu nu sunt de acord cu idei gen "asa mi-a fost dat" sau "asta e soarta", cred ca asa cum iti asterni asa dormi, de aceea incerc sa incurajez persoanele din jurul meu care trec prin dileme de genul asta, sa o ia de la zero decat sa suporte toata viata gandul ca au gresit si consecintele greselii.
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:10 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ei, fetele? Sotul meu spune ca mai bine iti pare rau ca ai facut ceva decat ca nu ai avut curaj si ai dat inapoi. Cum e?
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Ei, fetele? Sotul meu spune ca mai bine iti pare rau ca ai facut ceva decat ca nu ai avut curaj si ai dat inapoi. Cum e?

Asa e!!
Cu optimism, inainte...
TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Asa e ... tare intelept sot ai !newclap

Eu nu regret, dar ma oftic asa, ca nu am fost mai hotarata in luarea unor decizii . Am fost mereu pro , dar dupa ce initial, instinctiv spuneam ca nu e ok . Apoi culmea , era mai bine daca eu sa fi spus NU !( aveam mereu argumente , dar mi-a placut sa fac pe plac ) . Mereu a fost vorba de bani, de achizitionat mai ales ... s-au dus pe apa sambetei ...
Sotul a zis, ca mereu o sa tina cont de prima mea parereCheek Kiss !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.