Multumim din suflet, fetelor!
|
ANDREEA2929A wrote:Revin cu vesti. 🥰 Fetita noastra Astrid de 3430g , a venit ieri la amiază pe lume, abia azi ne am intalnit. Totul a decurs normal, papa și doarme, speram sa plecam luni acasa. Burtici sarcini usoare va doresc! 😘 Felicitari, Andreea! Recuperare rapida!
|
Inca in spital.. Fetita doarme in patut si am zis sa va scriu. Ieri dimineata eram programata la cezariana. Luni a trebuit sa merg in spital, pt test covid si analize. Ok, am mers, drum de 1h30, intors acasa, facut ultimele pregatiri, etc. Seara la 22.30 m-am pus la somn, iar la 23.30 m-a trezit o durere f puternica.. Mi s-a rupt apa .. Deci panica, a doua cezariana, 140 km de mers cu masina.. Am sunat medicul, mi-a zis sa plec linistita la spital..m-am calmat si am fugit, noroc ca era noapte, libera autostrada, sotul a mers cu o viteza mai mare ca cea legala si am ajuns la camera de garda, internat, analize, monitorizat, etc, pana dimineata, cand a venit medicul meu. Cu toate ca am trecut din nou prin contractii atat de dureroase, la 6 min, toata noaptea, m-am bucurat ca am reusit sa nasc cu el, si nu cu altcineva. Fix aceeasi poveste si la prima sarcina, cand nu vroiam cezariana, dar dupa 12h cu membrane rupte, nu am mai avut de ales.
Suntem bine, incerc sa ma recuperez, desi doare, iar eu fiind o plangacioasa amplific treaba, dar ma bucur din inima ca Ema Isabela a venit cu bine pe lume, o piticuta de 3560gr.
Andreea, inca o data nastere usoara, va pupam si ne vedem la mamici!
|
Fetelor, eu am nascut dimineata, suntem bine amandoua, va povestesc zilele urmatoare intreaga aventura. Andreea, nastere usoara!
|
Iti multumesc mult! Am niste emotii.. Si eu astept sa scrii maine ce ati decis referitor la data.
|
ANDREEA2929A wrote:Mai e putin!!! Iti tin pumnii! eu pe 6 merg si daca nu ma opreste, 10 e sigur la 38 fix, ca are urmatoarea garda si ținând cont că termenul dat de el era 13 cred ca asa va fi. Nastere usoara si sanatate multa! Pe mine ma interneaza cu o zi inainte pt test si analize si raman acolo. Iti multumesc mult! La fel si tie, o sa fie bine pentru amandoua, sunt sigura.. Ar fi tare sa ramai atunci, nastem amandoua pe 7
|
Am stabilit si noi cezariana, a ramas pe 7, la 39 saptamani, ma asteptam mai devreme. Incepe numaratoarea inversa si am emotii. Pe 6 va trebui sa merg in ambulatoriu pentru test covid si analize, apoi pe 7 revin la spital.
|
BBEma wrote:
Daaa, scuze ca nu am mai scris fetelor , am fost ocupată cu bebeeeeee . M a programat mai repede si n am mai avut timp sa va anunt . Am născut pe 25 August un bebelus de nota 10 cu 3450 de grame si 52 de cm . E cumintel deocamdata si e perfect , mai mult decât ce ne am fi dorit vreodata . Cezariana pt mine a fost ok , a doua zi e mai grea dar trece … acum asteptam râurile de lapte :)) si sa ne acomodăm noi cu el si el cu noi si sper sa fie din ce in ce mai bine . Va imbratisez ! Acum sa citesc si restul de comentarii sa felicit si eu celelalte mămici :*
Felicitari, mamica! Sa fiti sanatosi si sa vina repede muuult laptic! Va pupam si ne vedem curand la mamici!
|
ANDREEA2929A wrote:Da, multumesc fetelor! AleC tu esti inainte 🙈 vin si eu din urma. Pe 1 merg la dr, atunci se intoarce din concediu, si stabilim exact. Trebuie doar sa stea bebelina pana atunci.
|
ANDREEA2929A wrote:Avem 3200g si corespunde de 37s , pe 6 ne da data exacta daca nu se rupe apa pana atunci. 😂 in rest suntem bine. Va pup! Bebelina grasuna . Ma bucur mult ca totul e ok! Si noi va pupam!
|