Profil: Aleahim
Despre
Utilizator: Aleahim
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Thursday, July 19, 2018
Ultima vizita: Sunday, February 11, 2024 12:58 PM
Numarul de postari: 2,505
[0.24% din toate postarile / 1.10 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Wednesday, January 3, 2024 6:15 PM
Amaranth wrote:

Multumesc, Roser Cheek Kiss ma bucur sa vad ca mai scrie lumea pe aici, asa trista am fost cand am ajuns la zi cu cititul si am vazut ca nu mai scrie nimeni pe aici. Stiu ca voi aveti copii mai mari, la cresa/gradi, aveti alte batai de cap, noi deabea ne pregatim de diversificare, mai avem cale luuuunga pana la problemele de copii mari Lol dar eu tare multe am invatat de aici chiar si citind din urma. Pacat ca nu se mai folosesc forumurile, noile mamici ca mine ar avea ce sa invete si ar avea si unde sa se mai descarce.

Cand am intrat eu pe forum, in 2018, era mare activitatea pe aici. Eram multe in casuta aspirantelor, apoi ne-am mutat pe rand la gravidute si dupa ce am nascut unele am devenit "inactive"Lol

img

SINDROMUL OVARELOR POLICHISTICE
Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
Tratament: vitex
AMH 8.98
Spermograma: normozoospermie
Laparoscopie: trompe permeabile
Histeroscopie: eliminat un polip.
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Saturday, December 30, 2023 4:43 PM
freya1 wrote:
Da, Aleahim Cheek Kiss si la noi a fost asa, din pacate complet nu si-a revenit, stateam si la pranz si seara cate 2h sa il adorm. Apoi de vreo luna jumate acum s-a agravat, desi se trezea dimineata devreme pt gradi seara ne prindea si ora 23, timp de 2-3h vorbea, canta, tipa, sarea prin pat, se dadea jos si alerga prin camera banghead cum zici si tu, imi venea sa plang cand venea seara. Acum in vacanta adoarme tot tarziu, ca doarme 3h la pranz, dar observ o imbunatatire, adoarme in 45 min-1h si sta acolo cuminte sau doar se foieste prin pat, ii mai pun povesti audio sau muzica. Deci pot sa zic ca trece, dar pe mine m-a secatuit perioada asta, iti zic sincer ca in unele seri am plans la propriu de nervi, nu mai zic ca mai tipam si la el, ca nu mai puteam, apoi nici nu mai puteam dormi noaptea dupa atata agitatie. Noi mereu am avut pb cu somnul, credeam ca am scapat, doarme toata noaptea, e drept, dar cu adormitul e teroare.
M-am gandit si ca vrea sa renunte la somnul de pranz, dar nu e cazul, ca doarme inca si 3h si daca nu doarme la pranz seara nu te mai intelegi cu el de oboseala
Adina Cheek Kiss te imbratisez. Poate sa incercati si la un homeopat ? Am auzit de rezultate bune la copiii cu raceli dese

Eu de ex la.pranz ii limitez somnul, tocmai ca sa nu ajung seara asa tarziu cu culcatul. Mai mult de 1h30-2h nu o las. Daca am lasat-o de ex 2h30, seara am crezut ca o iau razna. Cand e la cresa, adoarme mai usor dar acum, de cand e in vacanta, horror.
Si eu imi mai.pierd rabdare si tip la ea, ca vb aia enough is enough.
Si la noi au fost vesnic probleme cu somnul si mereu dupa cate o perioada mai buna, vine una de asta de ma urc pe pereti.Le admir pe fetele cu doi copii, dar pe mine asta ma tine pe loc. Cand imi amintesc noptile nedormite si halul in care eram...

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Saturday, December 30, 2023 1:26 PM
Fetelor, nu am intrat de un milion de ani pe aici.
Adina, imi pare rau sa aud ca Luca face asa forme urate de raceala. Noi pot zice ca am fost norocosi la capitolul asta, dar asa cum zic si fetele, nu e ok atata antibiotic. Problema e ca pe termen lung, afecteaza sistemul imunitar si e probabil chiar de aia sa faca forme asa urateCray
Imi explica zilele trecute un medic, ca dupa multe cure de antibiotic, e greu sa "reeduci" organismul, dar nu imposibil
Roser, daca vrei o strig eu le Ioana sa te ajuteLol
In alta ordine de idei, se intampla ceva la 2a6l? Aniela, care dormea destul de usor, de cateva zile a alta. Stau cate 1h-2h sa o adorm. Noaptea doarme fara intrerupere, in camera ei, all good. Dar adormitul....seara ne rugam si eu si sotul sa vrea sa o adoarma celalalt, asa oroare avemras

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Monday, October 17, 2022 1:30 PM
Ellena20 wrote:
Andreeax, asa mi-a spus si mie pediatrul nostru, sa il las sa isi faca el imunitatea singur. Tot auzeam prin parc ce fel de minuni dau mamele copiilor si ma gandeam ca poate ma culc pe-o ureche.

Aleahim, eu inainte de Cezar imi doream vreo 3 copii. Nu stiu ce aveam in cap si de ce credeam ca e usor.
Dupa Cezar, un an si jumatate nu am vrut sa aud, nu ma simteam capabila sa pot avea grija de inca un suflet si la fel, lipsa totala de ajutor a fost tare grea. Noi oriunde mergem, indiferent de treburi, el este cu noi.
De cand s-a acomodat la cresa si vad ca ne-am cam facut un program, parca mi-a rasarit ideea de bebe 2 in minte. Alteori parca imi e teama si la fel cum zice Ella, oare poti iubi la fel de mult si pe bebe nr 2? Oare mai pot sa o iau de la capat?

Fix asa mi-am dorit si eu, 3 copii. Am fost tare dezamagita ca a trebuit sa fac cezariana si ca o sa am de asteptat pana sa raman din nou. Medicul mi-a promis ca asa ma opereaza, de in 6 luni imi poate da acordul pt o noua sarcina. Si asa a si fost, la controlul de 6l mi-a zis ca putem incepe sa lucram la bb2, doar ca planurile noastre s-au schimbat.
Eu sunt convinsa ca poti iubi la fel 2, 3, 10 copii oricati ai, dar psihicul meu nu mai rezista la inca o tura de colici, plans non stop, nopti nedormite samd.
Pe Aniela am culcat-o 5l doar in brate si pe noi, nu vreau sa imi inchipui cum ar fi cu inca unul la fel. Cred ca plansul ei o sa ma urmareasca toata viata

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Monday, October 17, 2022 11:55 AM
EllaMaria wrote:
Roser felicitări!!! Acomodare cat mai lina și recuperare usoara! ❤️

Andreea așteptăm vestile bune cu un beta care creste frumos 🥰

Aleahim, oarecum la fel gândesc si eu, diferenta e ca eu imi mai doresc inca un copil, dar nu inca, mai ales când il privesc pe Oliver parca m-as simți vinovata sa iubesc un alt copil la fel de mult ca pe elLol

Si eu ma gandesc uneori ca daca as fi mai tanara, as mai face cand creste Aniela, sa aiba macar 4 ani.Dar avand in vedere problemele mele, cine stie cand as ramane.
Pe de alta parte, eu am o relatie minunata cu fratele meu si mi se rupe sufletul sa o privez pe ea de o asa relatie. Dar simt ca nu as mai putea sa o iau de la 0 cu un bebe. Mai ales ca Aniela e f activa si f greu de gestionat.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Monday, October 17, 2022 10:06 AM
Andreea eu nu am mai apucat sa vad poza, dar te felicit! Sa ai o sarcina perfecta!
Roser felicitarrrrrriii! Acomodare lina va doresc.
Fetelor va admir maxim, pe mine ma doare sufletul cand ma gandesc cat mi-am dorit un copil si cat l-am asteptat si acum nu mai vreau sa fac. Cred ca o sa traiesc cu regretul asta

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, September 6, 2022 11:36 AM
Lore35 wrote:
Fetelor unde îmi recomandați sa îmi recoltez analizele de sânge la sante sau la synevo? Noua doctorita nea zis ca nu contează unde le recoltez. Adică nu nea condiționat sa le facem la centru RUA.

Nu recomand nimanui Sante vreodata. In trim 3 de sarcina mi-a iesit ca sunt infectata cu toxoplasmoza. Am plans un weekend intreg pana am primit rez de la synevo si nici vb de asa ceva.
Recent, unei cunostinte care este insarcinata, i-a iesit ca are hepatita. Analiza repetata la Synevo, nu are nimic.
Deci eu nu recomand.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Wednesday, August 17, 2022 11:53 AM
ANDREEA2929A wrote:

Programul de somn îl are , tocmai ce a ieșit din salt7 adoarme mai ușor, sa fie oare dinții? De atâtea treziri și Titi. Pt ca la cei cu boala de reflux le activează refluxul și mai urat și abia după 1 luna, 2 își revine. Am văzut oe grupul de reflux ca mai toți au avut pb de la el. A avut urat la 2 și la 4 luni. La ăla de 4 a fost horror abia după 6 luni ne am revenit ușor ușor și bineînțeles a ajutat diversificarea de la 5jumate.

Cat despre somn, eu zic sa e asocierea cu sanul. Si Anielei ii ies doua masele, dar doar mai suspina noaptea, in rest doarme legat

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Wednesday, August 17, 2022 11:52 AM
ANDREEA2929A wrote:

Programul de somn îl are , tocmai ce a ieșit din salt7 adoarme mai ușor, sa fie oare dinții? De atâtea treziri și Titi. Pt ca la cei cu boala de reflux le activează refluxul și mai urat și abia după 1 luna, 2 își revine. Am văzut oe grupul de reflux ca mai toți au avut pb de la el. A avut urat la 2 și la 4 luni. La ăla de 4 a fost horror abia după 6 luni ne am revenit ușor ușor și bineînțeles a ajutat diversificarea de la 5jumate.

Eu nu stiu ca ror-ul sa aiba reactie pe partea de reflux. Intr-adevar si la noi la 2 si 4 luni s-a accentuat, dar din cauza rotarixului, care se ia pe gura.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Wednesday, August 17, 2022 9:46 AM
iris11 wrote:
Am reusit sa fac programare la dr Maftei în Iași, voi renunta la programarea din Sibiu.Nu vreau să risc ,mai bine accept distanța
Fetele care ati fost la Maftei ce părere aveți? Merită efortul? Este chiar atat de bun? Embriologul am auzit ca e la fel de bun/buna.

Poate vede Ioana mesajul si iti raspunde, ea a facut FIV cu Maftei.
Finii mei au facut tot cu el, momentan asteapta transferul. Poti intra pe sos infertilitatea pe fb, acolo o sa gasesti multe pareri

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020