Profil: Aleahim
Despre
Utilizator: Aleahim
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Thursday, July 19, 2018
Ultima vizita: Wednesday, October 18, 2023 7:20 PM
Numarul de postari: 2,502
[0.24% din toate postarile / 1.27 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Monday, October 17, 2022 1:30 PM
Ellena20 wrote:
Andreeax, asa mi-a spus si mie pediatrul nostru, sa il las sa isi faca el imunitatea singur. Tot auzeam prin parc ce fel de minuni dau mamele copiilor si ma gandeam ca poate ma culc pe-o ureche.

Aleahim, eu inainte de Cezar imi doream vreo 3 copii. Nu stiu ce aveam in cap si de ce credeam ca e usor.
Dupa Cezar, un an si jumatate nu am vrut sa aud, nu ma simteam capabila sa pot avea grija de inca un suflet si la fel, lipsa totala de ajutor a fost tare grea. Noi oriunde mergem, indiferent de treburi, el este cu noi.
De cand s-a acomodat la cresa si vad ca ne-am cam facut un program, parca mi-a rasarit ideea de bebe 2 in minte. Alteori parca imi e teama si la fel cum zice Ella, oare poti iubi la fel de mult si pe bebe nr 2? Oare mai pot sa o iau de la capat?

Fix asa mi-am dorit si eu, 3 copii. Am fost tare dezamagita ca a trebuit sa fac cezariana si ca o sa am de asteptat pana sa raman din nou. Medicul mi-a promis ca asa ma opereaza, de in 6 luni imi poate da acordul pt o noua sarcina. Si asa a si fost, la controlul de 6l mi-a zis ca putem incepe sa lucram la bb2, doar ca planurile noastre s-au schimbat.
Eu sunt convinsa ca poti iubi la fel 2, 3, 10 copii oricati ai, dar psihicul meu nu mai rezista la inca o tura de colici, plans non stop, nopti nedormite samd.
Pe Aniela am culcat-o 5l doar in brate si pe noi, nu vreau sa imi inchipui cum ar fi cu inca unul la fel. Cred ca plansul ei o sa ma urmareasca toata viata

img

SINDROMUL OVARELOR POLICHISTICE
Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
Tratament: vitex
AMH 8.98
Spermograma: normozoospermie
Laparoscopie: trompe permeabile
Histeroscopie: eliminat un polip.
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Monday, October 17, 2022 11:55 AM
EllaMaria wrote:
Roser felicitări!!! Acomodare cat mai lina și recuperare usoara! ❤️

Andreea așteptăm vestile bune cu un beta care creste frumos 🥰

Aleahim, oarecum la fel gândesc si eu, diferenta e ca eu imi mai doresc inca un copil, dar nu inca, mai ales când il privesc pe Oliver parca m-as simți vinovata sa iubesc un alt copil la fel de mult ca pe elLol

Si eu ma gandesc uneori ca daca as fi mai tanara, as mai face cand creste Aniela, sa aiba macar 4 ani.Dar avand in vedere problemele mele, cine stie cand as ramane.
Pe de alta parte, eu am o relatie minunata cu fratele meu si mi se rupe sufletul sa o privez pe ea de o asa relatie. Dar simt ca nu as mai putea sa o iau de la 0 cu un bebe. Mai ales ca Aniela e f activa si f greu de gestionat.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Monday, October 17, 2022 10:06 AM
Andreea eu nu am mai apucat sa vad poza, dar te felicit! Sa ai o sarcina perfecta!
Roser felicitarrrrrriii! Acomodare lina va doresc.
Fetelor va admir maxim, pe mine ma doare sufletul cand ma gandesc cat mi-am dorit un copil si cat l-am asteptat si acum nu mai vreau sa fac. Cred ca o sa traiesc cu regretul asta

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, September 6, 2022 11:36 AM
Lore35 wrote:
Fetelor unde îmi recomandați sa îmi recoltez analizele de sânge la sante sau la synevo? Noua doctorita nea zis ca nu contează unde le recoltez. Adică nu nea condiționat sa le facem la centru RUA.

Nu recomand nimanui Sante vreodata. In trim 3 de sarcina mi-a iesit ca sunt infectata cu toxoplasmoza. Am plans un weekend intreg pana am primit rez de la synevo si nici vb de asa ceva.
Recent, unei cunostinte care este insarcinata, i-a iesit ca are hepatita. Analiza repetata la Synevo, nu are nimic.
Deci eu nu recomand.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Wednesday, August 17, 2022 11:53 AM
ANDREEA2929A wrote:

Programul de somn îl are , tocmai ce a ieșit din salt7 adoarme mai ușor, sa fie oare dinții? De atâtea treziri și Titi. Pt ca la cei cu boala de reflux le activează refluxul și mai urat și abia după 1 luna, 2 își revine. Am văzut oe grupul de reflux ca mai toți au avut pb de la el. A avut urat la 2 și la 4 luni. La ăla de 4 a fost horror abia după 6 luni ne am revenit ușor ușor și bineînțeles a ajutat diversificarea de la 5jumate.

Cat despre somn, eu zic sa e asocierea cu sanul. Si Anielei ii ies doua masele, dar doar mai suspina noaptea, in rest doarme legat

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Wednesday, August 17, 2022 11:52 AM
ANDREEA2929A wrote:

Programul de somn îl are , tocmai ce a ieșit din salt7 adoarme mai ușor, sa fie oare dinții? De atâtea treziri și Titi. Pt ca la cei cu boala de reflux le activează refluxul și mai urat și abia după 1 luna, 2 își revine. Am văzut oe grupul de reflux ca mai toți au avut pb de la el. A avut urat la 2 și la 4 luni. La ăla de 4 a fost horror abia după 6 luni ne am revenit ușor ușor și bineînțeles a ajutat diversificarea de la 5jumate.

Eu nu stiu ca ror-ul sa aiba reactie pe partea de reflux. Intr-adevar si la noi la 2 si 4 luni s-a accentuat, dar din cauza rotarixului, care se ia pe gura.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Wednesday, August 17, 2022 9:46 AM
iris11 wrote:
Am reusit sa fac programare la dr Maftei în Iași, voi renunta la programarea din Sibiu.Nu vreau să risc ,mai bine accept distanța
Fetele care ati fost la Maftei ce părere aveți? Merită efortul? Este chiar atat de bun? Embriologul am auzit ca e la fel de bun/buna.

Poate vede Ioana mesajul si iti raspunde, ea a facut FIV cu Maftei.
Finii mei au facut tot cu el, momentan asteapta transferul. Poti intra pe sos infertilitatea pe fb, acolo o sa gasesti multe pareri

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Wednesday, August 17, 2022 9:43 AM
ANDREEA2929A wrote:

Da, așa a fost și la noi, cn știe poate chiar covid a fost noi nu ne am testat, culmea mereu am zis ca poate a luat de la consult ca Dr era bine când am fost apoi după 5 zile sa o vadă Dr era bocnă și a ținut o mult și bine.🤦🏻‍♀️🙈și noi ne am simțit rău zilele alea dar de când a luat soțul covid când am născut eu la câteva zile și am stat toți carantinati și ne am speriat cu teste și cu nebunia aia, inclusiv pe ai mei i au carantinat, noi nu ne am mai testat plus ca nici Dr nu ne a sugerat sa ne testam, era in perioada fără restricții deci nu mai știi ce sa crezi, Astrid prima data avea 8 zile am trăit o panica mare si stres, mare tâmpenie a fost atunci si cu dsp si mama la munca a avut pb cu medicalele si perioada.
Ma bucur ca sunteți bine și ați scăpat! Ori răceala ori covid tot cu febra si stres se lasă.
Fetele când ați scăpat de treziri dese și night party? Eu încep sa mi pierd speranța…🙈
Avem 2 molari și ii așteptam și pe ceilalți 2, am amânat și vac de 11 și 12 sa ne tihneasca ziua ei… de ror mi e frica tare… pt reflux…

La treaba cu night party-uri nu stiu ce sa iti zic. Aniela nu a mai facut dupa ce a avut un program de somn bine stabilit. Acum cu regresia de la 1an, s-a cam dat programul peste cap, adoarme greu si tarziu dar nu se mai trezeste noaptea. In salturi mai face figuri, dar pt cateva zile doar.
In legatura cu ROR de ce ti-e frica pentru reflux? Reactiile la acest vaccin de obicei sunt febra sau bubite. Aniela de ex nu a avut nicio reactie la niciun vaccin.

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Tuesday, August 16, 2022 9:47 AM
Am gasit la Lidl si la reducereLol
Ea a fost tare incantata de ele, m-a pus sa o imbrac sa defileze prin casa, vedem cum o sa fie in vacantaras

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020
Postat: Monday, August 15, 2022 10:04 AM
Lyli wrote:

Erau la H&M parca 80 de lei sau pe sinsay ceva mai ieftine dar nu stiu ce sa zic despre calitate nu am comandat

Am vazut si eu pe hm dar nu au marimiuff

img

Eu 31 ani
El 31 ani
TTC Aug 2018
AMH 8.98
Test pozitiv 25 Oct 2020