Profil: Albinutza30
Despre
Utilizator: Albinutza30
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Wednesday, April 18, 2018
Ultima vizita: Monday, October 7, 2019 2:13 AM
Numarul de postari: 317
[0.03% din toate postarile / 0.12 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 9
Postat: Sunday, June 9, 2019 9:33 PM
Buna mamici! Cer scuze ca dau buzna peste voi, am auzit ca este o dentista printre voi, trec printr-o situatie dificila dupa un abces dentar la radacina unui dinte care o fost tratat acum cativa ani am avut dureri groaznice am fost la dentist ?i mi a dat Augmentin si analgezice Tramadol dupa 3 pastile luate la 6 ore distanta mi-a amortit o parte din buza de jos si o parte din barbie, chiar daca durerea s-a ameliorat amorteala tot a ramas, sunt speriata sa nu raman asa, precizez ca nu am facut anestezie nimic , am tinut lipit acolo gheata. Stiti cazuri in care a revenit sensibilitatea la normal sunt disperata. Am ajuns si la urgente si medicul de garda mi-a schimbat analgezicul Ipubrofen de 200 mg cate doua comprimate si deja sa continui cu Augmentin.Va multumesc si multa sanatate e foarte importanta.
Subiect: Clubul aspirantelor - 74
Postat: Saturday, June 8, 2019 11:13 PM
Fetelor eu trec printr-o perioada grea in urma unui abces dentar la radacina unui dinte care o fost tratat acum cativa ani am avut dureri groaznice c si mi-a amortit o parte din buza de jos si o parte din barbie, chiar daca durerea s-a ameliorat amorteala tot a ramas, sunt speriata sa nu raman asaCray , precizez ca nu am facut anestezie nimic , am tinut lipit acolo gheata. Stiti cazuri in care a revenit sensibilitatea la normal sunt disperatapale . Fac tratament cu antibiotice si analgezice. Va multumesc si multa sanatate e foarte importanta.computerlove
Subiect: Clubul aspirantelor - 73
Postat: Thursday, March 14, 2019 12:21 PM
Buna fetelor! Vroiam sa va intreb voi ati avut schimbari ale CM ului dupa histerosonografie ? Poate veni mai devreme? Cu schimbari de textura mai abundent sau mai light? Bafta in continuare tuturor fetelor! computerlove
Subiect: Clubul aspirantelor - 72
Postat: Saturday, March 9, 2019 12:14 AM
floare3 La mul?i ani femeilor!!!floare3
Postat: Friday, March 1, 2019 11:26 PM
Buna fetelor am intrat sa va doresc o primavara minunata cu multe liniute duble. M2 imi pare extrem de rau prin ce trebuie sa treci, multa putereCheek Kiss . Eu ieri am facut histeroscopia si nu m a durut deloc, o mica senzatie ca la CM. Pe 24 aprilie avem iar programare la centrul de infertilitate sa vedem ce drum apucam. Va imbratisez cu dragcomputerlove
Postat: Friday, February 8, 2019 10:24 PM
M2 FELICITARIIIIIII sa stea bobita cu tine pana la capatAngel Hands
Subiect: Clubul aspirantelor - 71
Postat: Thursday, February 7, 2019 3:46 PM
Felicitari Adina sarcina usoaraAngel AngelNot hearts Bravoo Bravoo Bravoo
Postat: Tuesday, February 5, 2019 3:47 PM
Adina FELICITARIIIIIIIhainoroc uite ca minunea voastra a aparut!!! Sarcina usoara scumpa noastra sa stea puiul 9 luni sub inimioara ta si dupa sa il strangi in brate, ati luptat si ati meritatcomputerlove .

Mihaela bafta la testaremajoreta

M2 acum sunt mai bine, si eu si sotul am fost foarte raciti si cum temperatura 39 , de asta am intrerupt temperatura bazala fiindca ar fi aratat oricum incorect cu atata paracetamol. In rest totul bine. Va pupCheek Kiss
Postat: Monday, January 28, 2019 11:25 AM
M2m2m2 wrote:

Albinuta , chiar vreeam sa intreb de tine cum esti ??
Va apucati de fiv ??

Am citit imediat ce a scris belarosa , dar nu am vrut sa ii raspund ca nu am ce :)) Asteptam sa vina cineva sa ma corecteze ca scriu gresit ...si uite ca a venit :))
As fi vrut sa se prezinte inainte sa ma faca penibila Dumnezeu cu ea !

Andreea bafta la testare!! hearts

Hey,hearts dupa intalnirea cu centrul de infertilitate i au dat sotului sa faca niste analize hormonale si o consultatie la androlog ca sa isi de a cu parerea pe 27 februarie iar eu hsg sa vedem daca trompele sunt permeabile pe 28 februarie asta daca pe 18 vine ciclonul si nu intarzie fiindca se face cica intre zilele 8 si 14, daca trompele sunt ok incepem cu IUIyes .Cam astea sunt noutatile pe moment, ma bucur ca au luat in considerare analizele facute anterior si nu am luat-o de la zero. newclap

Andreea imi pare rau ptr testul negativ, capul sus pana nu e rosu este speranta.Cheek Kiss
Bafta care vin la testaremajoreta majoreta

Va pup si o saptamana frumoasacoeur computerlove

Postat: Sunday, January 27, 2019 10:17 PM
Belarosa daca tot critici sa stii ca bella se scrie cu 2 l,doar asa ca fapt divers nu am rezistat . Bafta fetelor hearts computerlove campfire