blu88 wrote:Babywearing Pas cu Pas aici vei gasi multe detalii si sfaturi legate de babywearing Vanzari/cumparari sisteme ergonomice de purtat bebelusi! asta este cel de vanzare eu in sf mi-am gasit un marsupi breez <3 azi il iau
Buna Am vazut ca cei de la lidl baga sapt viit ceva care seama cu site ul marsupi. Oare o fi la fel?
|
Adina Mariana wrote: Si eu sunt in sarcina cu risc.La 13 sapt.mi-a facut ginecologul o scrisoare medicala cu riscurile pe care am dus-o la medicina muncii impreuna cu o cerere facuta de mine si semnata de unitatea unde lucrez.Pe baza acestor acte,medicina muncii mi-a intocmai riscul dar inainte mi-a luat tensiunea,glicemia,mo cantarit si mo intrebat de sanatate.Apoi cu actele am mers la unitatea unde lucrez sa mi le stampileze si semneze,m-am intors inapoi cu ele la medicina.Apoi am mers la medicul de familie,mi-a facut concediul si iar la medicina pt stampila.Apoi l-am dus la lucru.In fiecare luna in ultima zi merg la medicul de familie,face concediul,merg sa il stampileze la medicina si la lucru cu el.Asta timp de 120 zile dupa care intru in prenatal. Cat despre salar,esti platita 75% Mul?umesc pentru informa?ii Adina.
|
Andra poti sa imi spui te rog care sunt demersurile pentru concediu de risc? Mul?umesc
|
AriaM wrote:De unde esti Albinuta? Ai 12 luni lucrate in ultimele 24? Daca da, dupa incheierea contractului nu intra in somaj. Indemnizatia se va calcula pe baza ultimelor 12 luni lucrate, chiar daca cele 12 luni nu sunt chiar cele dinainte de nastere. - >deci ai primi o indemnizatie mai mare fara somaj, decat cu somaj.
Am mai avut discutia aceasta acum ceva timp cu Alle.p, problema e ca e o chestie din lege interpretabila si e posibil sa nu fie valabil in fiecare oras. Stiu sigur ca se calculeaza asa in Sibiu si Cluj. Chiar Alle, ai noutati vizavi de acest subiect?
Aria sunt din Bucuresti. M-am intors in câmpul muncii in decembrie dupa concediu de cre?tere copil. Acum pe lânga salariu beneficiez de stimulentul de inser?ie si aloca?ie copil.
|
Buna fetelor poate e cineva care lucreaza în conta sau resurse umane sa imi dea o sugestie pentru situa?ia urmatoare: contract pe perioada determinata care se termina pe la jumatatea sarcinii. Angajatorul legal nu e obligat sa prelungeasca. Ce solutii ar fi in afara ?omajului care are un impact mare la calculul indemniza?ie. Mul?umesc va pup.
|
Sunt foarte balonata. Se poate lua ceva?
|
Adina Mariana wrote: Buna si felicitari  beta nu conteaza cat este atata timp cat se dubleaza la 48 ore.Nici o sarcina nu va fi la fel.Sunt femei care au beta exemplu de 40 si se dubleaza si e totul ok.Vezi si in semnatura mea evolutia la beta mea prima facuta la intarziere de o zi de ciclu menstrual si uite ca sunt bine.Inimioara eu abia la 7 sapt.si 3 zile am putut sa o aud avand implantarea tarziu.Bucura-te de bebita si sarcina usoara
Mul?umesc Dar parca sunt mai panicata ca la prima sarcina.
|
Buna fetele Am aflat recent ca sunt gravida cu bebe2. Am facut beta hcg vineri rezultat 1252 si duminica rezultat 2615.s-a dublat la 48 h. Ideea e ca la prima sarcina a doua valoare a fost mai mare adica de la 1050 la 2600 in 48h. Crede?i ca e vre o problema? Abea astept sa ma duc dupa 6 sapt sa vad ca se aude
|
Gravidute va dau si eu un sfat ca vin caldurile sa aveti permanent cu voi apa si ceva dulce sa nu vi se faca rau. Va spun ca eu am patit-o vara trecuta pe timpul sarcinii ... am lesinat în metrou. Dar a fost bine slava domnului nu am patit nimic nici eu nici bebelina. Va pup si aveti grija de voi si bebei
|
alexutza_88 wrote:Fetele, voua la ce interval de timp v-a zis doctorul sa repeta?i analiza pt toxoplasmoza? M-a bagat o prietena în ceata azi ca ea cica în sarcina lunar a repetat testul. Mie mi-a zis dr la 16 s ?i parca la 32 s sa repet...
Nici eu nu am.avut anticorpi pentru rubeola ?i am facut în fiecare luna pana la morfologia de trim 3
|