alaptez inca la un an si jumatate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andreea2010
Scris: Monday, November 15, 2010 11:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
scratch fetita mea are un an si jumatate si inca mai suge de la san.nu iau anticonceptionale,dar nici menstruatia nu mi-a venit,ce ziceti de asta?scratch scratch scratch scratch scratch scratch oare what what cyclops cyclops wav
ingerash
Scris: Monday, November 15, 2010 11:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bebelusa1
Scris: Thursday, January 12, 2012 3:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2012
buna mamicilor dati mi si mie un sfat despre alaptare am un baietel de 1 an si8 luni si il alaptez dar ii dau si hrana solida pozitia noastra favorita de alaptat este in brate dar cum am mai crescut imi este cam greut sa il alaptez in brate iar culcat refuza sa bea cand este treaz dar noaptea cand santem somnorici cu ochii mici il pot alapta linistit in pat culcata la voi care era pozitia favorita sau preferata ce ati folosit la alaptat
ingerash
Scris: Thursday, January 12, 2012 6:28 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
O pozitie care sa te ajute nu stiu,cea mai indicata ar fi totusi pozitia culcat si totusi baietelul nu mai are nevoie de alaptare in acest stagiu,exista lapte special pentru varsta lui cu multe vitamine,calciu...baietelul cere sa-l alaptezi?Ori doresti tu sa continui?
Iei vitamine,te alimentezi bine?
mamiemi
Scris: Thursday, January 12, 2012 10:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
E minunat ca alaptezi inca! OMS recomanda alaptarea exclusiva (fara alte alimente) pana la 6 luni, si continuata pana la doi ani macar. Adevarul este ca omul este singura specie care consuma laptele altor specii. De ce ar fi laptele praf sau laptele de vaca mai bun decat cel propriu speciei noastre.

Legat de menstruatie, este posibil nici sa nu iti vina cat timp alaptezi, mai ales daca puiul suge frecvent. Mie la Matei mi-a venit la 2 ani.

Legat de pozitie, nu stiu ce sa iti spun. Vorbeste cu el, explica-i ca te doare spatele, ca iti e greu sa il tii in brate. Poate va intelege daca ii repeti si il inviti sa stati culcati, asigurandu-l ca nu faceti nani, doar stati asa sa ii poti da laptic.
Sanatate multa!
bebelusa1
Scris: Friday, January 13, 2012 2:36 PM
Nivel

ingerash wrote:
O pozitie care sa te ajute nu stiu,cea mai indicata ar fi totusi pozitia culcat si totusi baietelul nu mai are nevoie de alaptare in acest stagiu,exista lapte special pentru varsta lui cu multe vitamine,calciu...baietelul cere sa-l alaptezi?Ori doresti tu sa continui?
Iei vitamine,te alimentezi bine?
eu doresc sa continui cat maiamlapte ca maibun ca laptele de mama nu exista dar siacuma ii dau cu biberonul lapte de vaca cereale orez gris si bemsi ci canuta cu cioc macar de suzy am scapat a venit mosu nicolaie si a luato am plins umpic dupa ea dar asta este
bebelusa1
Scris: Friday, January 13, 2012 2:39 PM
Nivel

ma si alimentez bine fructe legume lapte f mult branzeturi lactate sana iaurt kefir si mia prescris doctorita si vitamine care sa imi mentin concentratia de lapte
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.