Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Andreea sper sa gasesti raspuns aici http://forum.7p.ro/Menstruatia-si-alaptarea.aspx?g=posts&t=1083
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| O pozitie care sa te ajute nu stiu,cea mai indicata ar fi totusi pozitia culcat si totusi baietelul nu mai are nevoie de alaptare in acest stagiu,exista lapte special pentru varsta lui cu multe vitamine,calciu...baietelul cere sa-l alaptezi?Ori doresti tu sa continui? Iei vitamine,te alimentezi bine? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| E minunat ca alaptezi inca! OMS recomanda alaptarea exclusiva (fara alte alimente) pana la 6 luni, si continuata pana la doi ani macar. Adevarul este ca omul este singura specie care consuma laptele altor specii. De ce ar fi laptele praf sau laptele de vaca mai bun decat cel propriu speciei noastre.
Legat de menstruatie, este posibil nici sa nu iti vina cat timp alaptezi, mai ales daca puiul suge frecvent. Mie la Matei mi-a venit la 2 ani.
Legat de pozitie, nu stiu ce sa iti spun. Vorbeste cu el, explica-i ca te doare spatele, ca iti e greu sa il tii in brate. Poate va intelege daca ii repeti si il inviti sa stati culcati, asigurandu-l ca nu faceti nani, doar stati asa sa ii poti da laptic. Sanatate multa! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| ingerash wrote:O pozitie care sa te ajute nu stiu,cea mai indicata ar fi totusi pozitia culcat si totusi baietelul nu mai are nevoie de alaptare in acest stagiu,exista lapte special pentru varsta lui cu multe vitamine,calciu...baietelul cere sa-l alaptezi?Ori doresti tu sa continui? Iei vitamine,te alimentezi bine? eu doresc sa continui cat maiamlapte ca maibun ca laptele de mama nu exista dar siacuma ii dau cu biberonul lapte de vaca cereale orez gris si bemsi ci canuta cu cioc macar de suzy am scapat a venit mosu nicolaie si a luato am plins umpic dupa ea dar asta este |