alaptatul in public
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Jasmine
Scris: Tuesday, July 10, 2007 7:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Vreau si eu pernuta de alaptaaaat cool
Se ofera cineva? Platesc bine alcool
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 10, 2007 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Jasmine, am sa il rog pe sotul meu sa vorbeasca la fabrica unde se produc, sa vedem cat costa si daca se poate face ceva ca sa iti iei una. cand am vesti, te anunt. pana atunci, il asteptam pe bebe, da? hai ca iti facem galerie: :801: :801: :801:
Mela
Scris: Tuesday, July 10, 2007 10:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
interesanta pernuta de alaptat si practica.
Andismom,eu zic sa nu astepti pana cand "o fi cazul",cine stie ce-o sa mai fie pe-atunci,daca ai posibilitatea,de ce nu-ti comanzi una acum,mai ales daca mai vrei un bebel?
zic si eu...oare
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 10, 2007 10:17 PM
Nivel

sami wrote:
interesanta pernuta de alaptat si practica.
Andismom,eu zic sa nu astepti pana cand "o fi cazul",cine stie ce-o sa mai fie pe-atunci,daca ai posibilitatea,de ce nu-ti comanzi una acum,mai ales daca mai vrei un bebel?
zic si eu...oare

pai nu stiu ce sa zic... o sa vad eu ce o sa fac. una in casa nu strica, e drept.cyclops
Jasmine
Scris: Wednesday, July 11, 2007 8:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Multumesc pentru interes si galerie Andismom si astept vesti pupici

Poate poate se hotaraste sa iasa natural...ras
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 11, 2007 10:06 AM
Nivel

Jasmine wrote:
Multumesc pentru interes si galerie Andismom si astept vesti pupici

Poate poate se hotaraste sa iasa natural...ras

cu placere!pupici

sa dea Dumnezeu sa nasti normal, ca e cel mai bine pt amandoi.
bulibuli
Scris: Monday, June 4, 2012 10:17 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Interesant subiect.. am o mare problema la capitolul asta, mai ales la noi... unde nu e o rusine sa mergi beat pe strada sau sa urinezi in scara blocului dar daca alaptezi in public... in fine, pana acum nu am reusit decat in masina sa o fac, cu obloane la geam, si chiar si asa s-a gasit unul sa caste gura pe geam!! Dar azi eram la terasa, care era full si baiatul meu s-a pus pe un urlat de foameee de-ti facea parul maciuca nu alta... sa vezi ce repede m-am conformat, am scos tzatzica si i-am servit-o, nu a mai contat unde sunt.. am pus un prosopel peste si gata!! Sunt mandra de mine, cred ca pt toate exista un inceput, prima data e mai greu sic Adevarul e ca e frustrant sa fiu conditionata de alaptat, sa nu ma pot plimba in voie, mai ales acum cand mananca la 2h, o ora imi ia pana ajung in parc, numai bine trebuie sa ma intorc... asta e, n-are decat sa creada lumea ca-s tziganca, si-asa-s mai negricioasa si am fatza.. sic
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, June 4, 2012 10:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Bulibuli bravo! Eu cat am fost acasa cu ai mei nu am stat sa ma feresc si sa ma ascund, nu mi-a pasat de nimic, vorba ta, se considera normal sa mearga beat pe strada (acum vreo 2 luni cred am vazut si eu primul om beat crita aici si au si chemat ambulanta hohot ) sau sa faca pipi peste tot dar comenteaza la niste lucruri absolut normale si firesti! computerlove
kmn
Scris: Tuesday, June 5, 2012 7:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2010
sa ii refuz copilului dreptul de a fi hranit datorita cui?....unor needucati, inculti si neobrazati?!...never nerver
mie nu mi-a pasat unde sunt , cand i-a fost foame, m-am asezat undeva si i-am dat ce ii trebuia fara sa imi pese absolut DELOC de cei din jur, mi se pare firesc si normal...punct!!!
gabyta
Scris: Tuesday, June 5, 2012 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
kmn wrote:
sa ii refuz copilului dreptul de a fi hranit datorita cui?....unor needucati, inculti si neobrazati?!...never nerver
mie nu mi-a pasat unde sunt , cand i-a fost foame, m-am asezat undeva si i-am dat ce ii trebuia fara sa imi pese absolut DELOC de cei din jur, mi se pare firesc si normal...punct!!!

subscriu,si eu la fel ,i-am dat sa pape indiferent unde eram.newclap
bereea
Scris: Tuesday, June 5, 2012 8:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nici eu nu m-am stresat.Daca ii era foame ii dadeam s apape.Si nimeni nu s-a uitat urat, ba chiar erau persoane mai in varsta care-mi zambeau si-i urau domnisoarei pofta buna.
Bebeut
Scris: Wednesday, January 13, 2021 11:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2021
Eu am alaptat pe Ramona si pe Adrian in public desigur cu sanul acoperit de sutienul de alaptat i am alaptat si in masina sau in parc iar in Supermatket ca si Moll am folosit camera mama si copilul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.