alaptatul in public
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 3, 2007 10:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
mihaela75 wrote:
oare cum se zice: decoltee sau decolteuri...?scratch

miha cred ca decolteuri, da oricum am gresit si eu.banghead sper sa nu ne bata moderatorii ca o luam pe langa drumras
codruta
Scris: Tuesday, July 3, 2007 11:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
mihaela75 wrote:
Bravo Elena bravo Si chiar asa, astea ca umbla cu decoltee de ti-e jena sa te uiti nu se mai incurca si noi ca tre sa hranim copilu ne foim si ne codim si lasam bebele flamand rambo sau luam botelca cu formula ca de, e rusine sa-i dau natur.bottle

hohot esti tare mihaela!!

oare v-am povestit despre aventurile noastre cu alaptatul in public?
eu personal nu-s adepta alaptatului in public, decat in situatii de urgenta.Adica nu concep sa pierd vremea prin mall 3-4 ore si cand stiu ca se apropie ora de masa in loc sa ma retrag acasa,ma duc la terasa sau mai stiu eu unde.
Dar asta vara, eram la mare, medeea avea cam 8 luni.Stau si eu cu burta (atunci era burtoi) la soare, la plaja iar copila mea ,cand o lovea setea,venea direct la sursa.Ce era sa fac? S-o alung?Public, ne-public asta este.
In fond, asta sa fie cel mai grav lucru de care sa-mi fie jena.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 4, 2007 7:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
codruta, crezi ca barbatii isi aruncau privirea dupa tatica ta pe juma ascunsa? nu mami. au exponate gratis si pe indestulatelea pe toata plaja.closedtopic
mihaela75
Scris: Wednesday, July 4, 2007 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
codruta wrote:

copila mea ,cand o lovea setea,venea direct la sursa.

Uite cine stie ce vrea hohot
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

eu am vazut acum cateva saptamani, in plin centrul Brasovului, pe cel mai aglomerat pietonal din oras, o mamica cu doi copilasi, o fetita de vreo 5 anisori sa fi avut si un bebe, baietel, in marsupiu, bebe de tzatza, normal si mamica il alapta...s-a asezat nestingherita pe un scaun, la o terasa si a pus bebe la sursa si era f relaxata. bravo ei!cool bravo nu mi se pare normal sa tii copilul flamand.

mai fetelor, am vazut o chestie absolut bestiala de alaptat, un fel de burete cu "paravan", care sustine si ascunde cumva sanul din care suge bebele. stati sa fac niste poze (ca le am intr-un catalog) si sa va arat. am jurat ca la urmatorul imi iau si eu asa ceva si o sa mi se rupa ca alaptez in public. aaa, chestia misto la dracia aia e ca se poate da jos "paravanul" si ramane numai buretele-perna ca sa sustina bebele.cool
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:30 PM
Nivel

iata si pozele:

mihaela75
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Arata bine, imi place ca panza trece pe sub perna si face un fel de cort ,are si bebele aer .Eu am avut o aparatoare ca o pelerina, nu e buna de nimic ca transpira bebele acolo inauntru se face ca racul.Asta vad ca e aerisita nu acopera decat ce trebuie.si perna nu mai zic ca la mine perna a fost cea mai buna achizitie, o am si acum ,il asteapta pe urmatorul ras
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:41 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Arata bine, imi place ca panza trece pe sub perna si face un fel de cort ,are si bebele aer .Eu am avut o aparatoare ca o pelerina, nu e buna de nimic ca transpira bebele acolo inauntru se face ca racul.Asta vad ca e aerisita nu acopera decat ce trebuie.si perna nu mai zic ca la mine perna a fost cea mai buna achizitie, o am si acum ,il asteapta pe urmatorul ras

da si eu zic ca e f misto Miha! si f practica, de fapt, eleganta si o scuteste pe mama de privirile indiscrete despre care ziceam eu in primul mesaj postat aici, pe topic. in Romania se uita chioras la tine de parca vezi Doamne ce mare chestie faci ca ii dai copilului sa suga. fool

vad ca materialul este bumbac si chiar ca intra si aer si copilul sta comod.

parte proasta e ca astea nu cred ca sunt disponibile si in Ro, eu le am intr-un catalog de la o firma (adus de sotul meu ca lucreaza cu ei) din Sf. Gheorghe care face mobilier si jucarii pt copii si totul pleaca in Germania. uff dar poate, cu niste pile, imi rezolv si eu o minunatie din asta cand o fi cazul.love
MNiko
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pacat ca nu fac si pt la noi asa ceva. Dar poate ca pana o sa avem noi bb2 se desteapta si ei.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 4, 2007 9:58 PM
Nivel

MNiko wrote:
Pacat ca nu fac si pt la noi asa ceva. Dar poate ca pana o sa avem noi bb2 se desteapta si ei.

mdeah...tot ce e bun, trimit la export!angry

dar daca e careva interesata, as putea sa fac rost, sper! astept sa imi ziceti daca e cazul!bounce
mommy
Scris: Thursday, July 5, 2007 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Anca, foarte interesanta pernuta de alaptat! Cred ca e practica, eu una nu m-am priceput sa-mi alaptez copilul stand in fund (aveam si dureri mari de spate), asa ca l-am alaptat mai mult intinsa in pat, in afara de situatiile in care il alaptam in masina sau in locuri unde nu ma puteam intinde.
Si eu sunt adepta alaptatului in public atunci cand este necesar. Multa vreme Mihaita a urlat ca din gura de sarpe cand ii era foame, nu era loc de dat la intors, trebuia sa il alaptez. Cel mai des cand a fost nevoie l-am alaptat in masina, rar in aer liber (la mare, la iarba verde), iar cand eram prin vizite pe la prieteni, ma retrageam in alta camera. Nu a fost nevoie sa alaptez in locuri aglomerate, dar la nevoie as fi facut-o.
crista
Scris: Monday, July 9, 2007 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Ce faina e pernuta de alaptat cool Mai nou David stie sa traga de tricou cand vrea tzitzi, si-mi face asta cand nu-i mai potrivit momentul. sic In parcul in care mergem aproape zilnic, l-am alaptat deja de vreo 4, 5 ori...si cred ca vor mai urma, unde mergem noi mai sunt vreo 3, 4 mamici care-si alpteaza copii in parc...deci ne simtim ca intro familie sic
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 10, 2007 12:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
crista wrote:
Ce faina e pernuta de alaptat cool Mai nou David stie sa traga de tricou cand vrea tzitzi, si-mi face asta cand nu-i mai potrivit momentul. sic In parcul in care mergem aproape zilnic, l-am alaptat deja de vreo 4, 5 ori...si cred ca vor mai urma, unde mergem noi mai sunt vreo 3, 4 mamici care-si alpteaza copii in parc...deci ne simtim ca intro familie sic

Bravo Crista tie si mamicilor din parculet!!!!bravo bravo pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, July 10, 2007 12:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Perna de-asta de alaptat am si eu doar ca nu are acea acoperitoare...superbuna thumleft, se strange in jurul mijlocului si e din burete tare, deci sta dreapta, nu se lasa in fata cand il pui pe bb; stai la tv foarte confortabil sau incalzesti mancare si cu o mana tii sa nu cada bebe si cu cealalta faci ce treaba ai..eu ma duceam si la wc ras alaptand pe perna asta ras...am folosit-o pana aproape de 1 an, cand fii-mea nu mai incapea pe ea, ii atarnau picioarele afara si era grea ca sa ma pot misca cu ea...o recomand cu toata increderea thumleft...acea aparatoare se gaseste si separat, sub denumirea de baby sling si e foarte folosita pe-aici cool...mamicile alapteaza in public fara probleme tinand bebele in el si bebe se simte foarte bine in el, plus ca nu se vede nimic.
La petreceri, in oras am alaptat retragandu-ma intr-un loc ferit de privirile oamenilor...cand eram numai intre fete, nu ma retrageam ca aveam mai toate bebei care sugeau, dar in mall, cand o apuca pe fii-mea foamea, mergeam la masina, nu era chip sa accepte biberonul pregatit cu lapte de-al meu....abia dupa ce-a facut 1 an a acceptat biberonul si destul de greu, foarte greu am convins-o sa bea din el cearta...nici acum ca e intarcata nu-l prea accepta, prefera canile de tot felul din care bea si lapte si apa, sucuri.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, July 10, 2007 9:37 AM
Nivel

delfinasa wrote:
Perna de-asta de alaptat am si eu doar ca nu are acea acoperitoare...superbuna thumleft, se strange in jurul mijlocului si e din burete tare, deci sta dreapta, nu se lasa in fata cand il pui pe bb; stai la tv foarte confortabil sau incalzesti mancare si cu o mana tii sa nu cada bebe si cu cealalta faci ce treaba ai..eu ma duceam si la wc ras alaptand pe perna asta ras...am folosit-o pana aproape de 1 an, cand fii-mea nu mai incapea pe ea, ii atarnau picioarele afara si era grea ca sa ma pot misca cu ea...o recomand cu toata increderea thumleft...acea aparatoare se gaseste si separat, sub denumirea de baby sling si e foarte folosita pe-aici cool...mamicile alapteaza in public fara probleme tinand bebele in el si bebe se simte foarte bine in el, plus ca nu se vede nimic.
La petreceri, in oras am alaptat retragandu-ma intr-un loc ferit de privirile oamenilor...cand eram numai intre fete, nu ma retrageam ca aveam mai toate bebei care sugeau, dar in mall, cand o apuca pe fii-mea foamea, mergeam la masina, nu era chip sa accepte biberonul pregatit cu lapte de-al meu....abia dupa ce-a facut 1 an a acceptat biberonul si destul de greu, foarte greu am convins-o sa bea din el cearta...nici acum ca e intarcata nu-l prea accepta, prefera canile de tot felul din care bea si lapte si apa, sucuri.

ei, bravo, civilizatie la voi!bravo cool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.