alaptatul in public
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA&BIANCA
Scris: Monday, June 25, 2007 10:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Eu personal nu am fost nevoita sa o alaptez pe Bianca in public pt ca ieseam la plimbare imediat dupa masa si ii dadeam sa pape cand ne intorceam...oricum,mi-ar fi fost jena sa o fac
spezam
Scris: Tuesday, June 26, 2007 10:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Pt mine alaptatul este un gest intim, normal, dar intim, asa ca nu mi-as alapta niciodata copilul in public. Si mi se pare aiurea gestul acesta, facut in multime. Am vazut odata o tipa care alapta in metro. Bineinteles ca toti au intors privirea, o ocoleau, stanjeniti. Asa ca daca altii se simt stanjeniti... Pesemne nu conteaza parerea celorlati, dar nici eu nu m-as simti bine dezvelindu-mi sanul si bagandu-l in gura copilului. Asta este parerea me,a nu dati cu rosii!
Miri
Scris: Tuesday, June 26, 2007 10:13 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Draga mea, stai linistita!angel
La canicula de afara, rosiile sunt bune in salata!sic
MNiko
Scris: Tuesday, June 26, 2007 10:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
spezam wrote:
Pt mine alaptatul este un gest intim, normal, dar intim, asa ca nu mi-as alapta niciodata copilul in public. Si mi se pare aiurea gestul acesta, facut in multime. Am vazut odata o tipa care alapta in metro. Bineinteles ca toti au intors privirea, o ocoleau, stanjeniti. Asa ca daca altii se simt stanjeniti... Pesemne nu conteaza parerea celorlati, dar nici eu nu m-as simti bine dezvelindu-mi sanul si bagandu-l in gura copilului. Asta este parerea me,a nu dati cu rosii!

Eu n-am avut norocul sa alaptez aproape deloc, dar probabil ca daca as fi facut-o m-as fi simtit si eu stanjenita sa o fac in public aici in Romania unde conceptiile sunt diferite. In alte parti acest lucru e ceva firesc si nimeni nu intoarce capul stanjenit cand vede o mamica alaptand.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Wednesday, June 27, 2007 8:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Adevarul e ca la noi te studiaza din cap pana in picioare oriunde,si in mijloacele de transport in comun,te analizeaza de te simti si prost si ajungi sa te intrebi daca e ceva in neregula cu tine...asa sunt romanii,carcotasi pale
mihaela75
Scris: Wednesday, June 27, 2007 8:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Ehe, o sa mai treaca apa pe Dunare pana o sa se schimbe ceva.Plus de asta ca lumea nici nu vede sanul ca e acoperit de bebe , nici pe aici nu scoate nimeni tzatza si o lasa asa ca la nudisti ci doar putin cat sa prinda bebele.Probabil acasa nici nu e nevoie de alaptat in public dar pe aici cand iesi si stai 3 ore numai in mall si alte doua in magazinul de alimente si inca o ora prin parc ,nu ai incotro.Copilul nu se lasa acasa cu X,Y ca peste tot sunt facilitati pt bebelusi si mamele ii poarta absolut peste tot cu ele.Asa se explica de ce alaptatul in public e o normalitate, incurajata de ceilalti...pur si simplu nu e alta solutie.nono
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 27, 2007 8:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
In putinul timp cat am alaptat baiatul am fost nevoita o singura data sa o fac in public. Nu s-a uitat nimeni la mine urat ci femeile au zambit doar nostalgic parca. Eram in troleu si strabateam Iasul in doua (din Pacurari pana in Tudor Vladimirescu).
Fata am alaptat-o la o petrecere, m-am retras ce-i drept in dormitor pentru ca era galagie prea mare.
EMILIA
Scris: Friday, June 29, 2007 1:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am alaptat amandoua fetitele in public de cateori a fost nevoie si nimeni nu a comentat sau sa se strambe. Chiar odata un baietel de vreo 5 ani se uita fix la mine cand alaptam si eu i-am spus ca asa facea si el cand era mic , la care mama lui a spus ca si acum cand il apuca dorul ii ridica bluza si mai suge o gura, doua.
S.ELENA
Scris: Friday, June 29, 2007 10:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Eu imi alaptez bb-le peste tot: in parc, la mall, la Mc Donald's...Si nu mi-a facut nimeni obs., toti se uita zambind.E#vident am acoperit sanul cu bluza sau cu o batista, dar in rest...nu am nici o jena ras ras ras
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 3, 2007 9:26 PM
Nivel

Astazi am fost la primarie sa-mi ridic intr-un final banii de trusou! Si cum birocratia de la noi din tara, dar mai ales de la prim. sect 5,e VARZA, am stat cu Denis agatat in marsupiu(pe caldura care a fost azi la pranz) vreo 4 ore si jumatate. Copilului i s-a facut foame si la un mmoment dat i-am dat sa suga. Cei si cele care astptau cuminti la rand au zambit, unele mame spunandu-mi chiar sa nu ma jenez ca si ele daca ar fi avut san si-ar fi alaptat copii fara nici o probl.
In plus de asta majoritate fetelor care alaptau au facut acelasi lucru ca si mine!!!!!
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 3, 2007 9:40 PM
Nivel

Fetelor eu nu stiu de ce ar trebui sa se simta mamicile jenate, doar nu fac topless? Oricum la cat de adanci sunt decolteele nu cred ca barbatii se simt jenati de imaginea unui prunc ce papa tatica.
mihaela75
Scris: Tuesday, July 3, 2007 10:08 PM
Nivel

Bravo Elena bravo Si chiar asa, astea ca umbla cu decoltee de ti-e jena sa te uiti nu se mai incurca si noi ca tre sa hranim copilu ne foim si ne codim si lasam bebele flamand rambo sau luam botelca cu formula ca de, e rusine sa-i dau natur.bottle
S.ELENA
Scris: Tuesday, July 3, 2007 10:18 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Bravo Elena bravo Si chiar asa, astea ca umbla cu decoltee de ti-e jena sa te uiti nu se mai incurca si noi ca tre sa hranim copilu ne foim si ne codim si lasam bebele flamand rambo sau luam botelca cu formula ca de, e rusine sa-i dau natur.bottle

Multumesc pupici Mihaela!!!!
cat despre botelca cu formula la noi nici nu se pune probl.; nu accepta bibe de nici o culoare, nici macar cu lapte de la mine, se stramba de zici ca-i orava pe tetinasic sic sic...deci sunt fortata de-mprejurari!!!!
flowers flowers flowers
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 3, 2007 10:23 PM
Nivel

mami umbla cu fulga la purtator ca e mai sanatos si te scuteste de multe alte trebi.
mihaela75
Scris: Tuesday, July 3, 2007 10:31 PM
Nivel

oare cum se zice: decoltee sau decolteuri...?scratch
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.