alaptatul in public
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Friday, June 23, 2006 2:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Intr-adevar am fost incurajata.Prima data cand am facut asta primeam zambete de ingaduinta si ma simteam bine.Apoi am vazut ca asta e reactia lumii m-am nesimtit si mai tare ras Am avut initial o capa de acoperit sanul si bebele dar transpira saraca sub carpa aia si era si f. incomoda.Sincer eu nu am vazut mame alaptand in mall sau parc dar am vazut pe fetele multora ca nu-i deranjeaza privelistea si mai mult mai si zambeauwhatCe sa zic, pana nu-mi zice unul raspicat"Du-te cucoana la <mama si copilul>" eu tot o sa gust din dulcea nesimtire ras
sousourel
Scris: Friday, June 23, 2006 10:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Sunteti grozave ras ! Eu nu prea m-am impiedicat in prejudecati si mi-am hranit copilul cam oriunde ne aflam. De cele mai multe ori in masina, dar si in orice casa particulara, cu si fara spectatori. Mai greu e acum, ca daca nu suntem singurei, Victor se tot intorce spre persoanele de fata si ma lasa .... expusa sic , asa ca doar de curand, ne retragem si suntem mai discreti. Pe de alta parte, mie personal mi se pare cea mai sublima imagine, mama care-si hraneste pruncul si intotdeauna am considerat asa. Nici eu, sau sotul meu nu ne-am fi considerat ofensati (inainte sa-l avem pe Victor), daca pe banca alaturata din parc o mama si-ar fi alaptat copilul. Cum e atunci (nu doresc sa ofensez pe nimeni, e doar opinia mea) cand in prezenta ta se mozolesc doi ... si ma refer exact la ceea ce am zis: doi! Ei au dreptul sa se afiseze in public (si cat mai defileaza si fac parada pe tema asta) si o mama alaptandu-si pruncul nu?oare
Anaida
Scris: Friday, June 23, 2006 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Sousourel, ai pus punctul pe i!!!
Elia
Scris: Sunday, June 25, 2006 9:52 AM
Nivel: Guest

Si eu mi-am alaptat fata oriunde: la biserica, la mall, la restaurant, in taxi, in masina, la ambasada Americii, la Consulatul Romaniei. Nici nu mi-ar pasa daca ar face cineva vreun comentariu. Tin minte ce le "invidiam" pe mamicile care alaptau in parc cand era John bebe mic, ca eu nu il alaptam pe el, ii dadeam bibe, iar ele langa mine dadeau bebeilor lor tzitzi...asa mult imi doream sa fiu si eu in locul lor...iar acum sunt pupici
delfinasa
Scris: Monday, June 26, 2006 5:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Am alaptat si eu in public de cateva ori, de nevoie, si atunci m-am retras cat am putut, m-am intors cu spatele la oamenii ce treceau pe holul respectiv din mall si am hranit-o...faptul ca aici nu am vazut nici o mamica ca-si alapteaza copilasul in public, ci toate sunt cu biberoanele dupa ele, m-a facut sa ma simt prost sa alaptez in public, desi stiu ca nu trebuie, dar cum sunt si pudica si cum lumea daca vede ceva neobisnuit in public se chiombeste ca la circ, am preferat sa ma retrag cat de mult pot din vizorul lor...de cele mai multe ori o alaptam exact inainte sa plec de acasa si daca depaseam 2-3 ore, ori aveam pregatit un bibe cu lapte muls, ori fugeam repede la masina; sa ma fi vazut cum alergam cu carutul prin malluri sau magazine, mai ales ca daca venea ora de alaptat ma si patam pe bluze cu tot cu tampoane si muream de rusine...cand avem musafiri, la fel, ma retrag intr-un dormitor si-i dau, dar daca am fete cu mine in camera nu ma sfiesc sa alaptez, insa de partea barbateasca mi-e cam jena si daca ma pot retrage, o fac, daca nu, imi gasesc un loc unde sa stau cu spatele sau imi aranjez bluza astfel incat sa nu se vada nimic.
mihaela75
Scris: Friday, July 21, 2006 1:03 AM
Nivel

Ia ghiciti ce fac eu aicisic

mihaela75 attached the following image(s):
picture 331.jpg

Kiki
Scris: Friday, July 21, 2006 7:07 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Te joci? hohot Lasa, mai, si ce daca alaptezi in public? Fata trebuie sa pape ca sa creasca mare flowers
mihaela75
Scris: Friday, July 21, 2006 2:14 PM
Nivel

ras
vali
Scris: Sunday, July 30, 2006 7:23 PM
Nivel: Guest

fetelor,mi-a fost si mie cam rusinica la inceput dar bebe mi-a dat de inteles ca nu are timp de politeturiplans ,asa ca i-am alaptat si in public pe amandoi,doi bani nu dau pe ce crede lumea ca doar nu faceam streap-teasenono
poate doar putin topless si ala cand pe stanga cand pe dreaptahohot
Anaida
Scris: Sunday, July 30, 2006 8:58 PM
Nivel

Sa stiti ca eu am alaptat si la plaja si nu am vazut nici o figura socata, ba dimpotriva, mi s-a zambit (nu m-am expus, ba chiar am acoperit-o puin pe Alexandra ca sa nu apar prea despuiata...de parca la cata goliciune e acolo mai conteaza o juma de sanras )...nu-mi mai fac complexe...daca tot sunt legata de Alex, macar sa pot profita de aceasta legatura si sa nu ma condamn la stat acasa doar pentru ca fata trebuie hranita!
Miri
Scris: Sunday, July 30, 2006 10:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo, Anaida!
Mi se pare un gest perfect normal si firesc sa-ti alaptezi puiul,atunci cind ii e foame!pupici
crista
Scris: Thursday, March 8, 2007 12:29 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Corect, si mie mi se pare normal sa alaptezi puiul oriunde cand ii foame. Bravo bravo mamicile....sa recunoastem sa si noi am papat in public de cateva ori ras si in parc, si prin vecin si la pieteni altadata cu companie ( alte mamici cu bb ) altadata nu, dar cel mai des a fost in masina. David nu mai rezista de foame aproape cand eram in fata casei...asa ca essen, chiar si cu prieteni in masinaras
mihaela75
Scris: Thursday, March 8, 2007 2:17 AM
Nivel

bravo
Maria & Mario
Scris: Thursday, March 8, 2007 9:49 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Acum citesc si eu subiectul. Mie personal nu mi-a spus nimeni niciodata nimik aici cand am alaptat in public. Si da, s-a intamplat. In parc unde mergem mereu cu Maria era o bancutza cu fata la lac si cu spatele la trecatori si era..... locul nostru de luat masa. In mall-uri sau supermarketuri sunt camere special amenajate, deci nu a fost nevoie , la mare ..... tot o bancutza izolata am cautat..... in rest ..... in masina pe bancheta din spate. Eu am mai vazut aici mamici alaptand in public. Si nu vad ce e rau in asta.
Asa ca ...... go for it ! bravo
Jasmine
Scris: Monday, June 25, 2007 9:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Ma bucur ca sunteti pro alaptat, chiar si in public. Sper sa reusesc si eu sa alaptez cu succes dupa ce apare mami de fetita
Nimeni nu ar trebui sa se uite urat sau sa faca observatie unei mame care alapteaza. Sa-si pastreze iritarea pentru barbatii nesimtiti si betivi care isi fac nevoile in parcuri, pentru cei care arunca tot felul de mizerii pe jos, pentru cei care aproape se calaresc in vazul tuturor, adica pentru lucrurile anormale.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.