Nivel: Membru
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 33
| Mamici care aveti/ati avut bbi mici, cum ati stat cu laptele dupa ce a venit menstruatia? Ati mai avut sau nu? Daca da, cat timp? S-a mai redus cantitatea de lapte? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| La mine inca nu s-a produs evenimentul. Din cate stiu eu, daca bebelusul e alaptat exclusiv la san, nu ar trebui sa iti vina menstruatia.
Abia la 1-2 saptamani sau chiar 1 luna de cand ai intarcat copilul este posibil sa reapara.
Exista totusi si cazuri in care aceasta apare mai devreme, atunci cand mama incepe diversificarea alimentatiei bebelusului. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mie mi-a venit prima menstruatie cam la 7-8 saptamini de la nastere(chiar dupa ce am terminat cu lohiile) si atunci bebe era alimentat exclusiv la sin.Cantitatea de lapte nu s-a modificat,doar ca Sara e mai agitata in perioada aceea.Acum are patru luni si jumatate,continua sa suga 5-6 mese la san cu toate ca am inceput si cu sucurile ,de trei saptamini(portocala,mar,morcov). |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu am crezut ca ceva este in neregula de nu-mi venea menstra si cand mergeam la ginocolog cu sanul meu cel beteag mi-a spus ca daca alatez mult nu-mi vine. Dar uite ca de saptamana trecuta am menstra din nou! Deci mi-a venit menstruatia l 9 luni dupa nastere din cauza ca ma sugea Alex de-mi sareau ochii din cap. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eu sunt inca... fara... slava Domnului... ma mai bucur inca de momentele astea!!! Alexandra are 8 luni jumate, o alaptez inca destul de bine, si vad ca inca nu s-a produs marele eveniment. Faza mai interesanta este ca la intrebarile de rutina care mi s-au pus in spital legate de menstre, toti medicii au ramas mirati ca inca nu mi-a revenit, chiar unul mi-a zis sa merg sa fac si un control ginecologic... ce stiu ei, medicii... ca sa nu mai spun ca toti m-au sfatuit sa o intarc pe Alexandra daca tot sunt in spital, dar eu... nu si nu... |
|
| Monique, ne bucuram mult de tot ca inca ai laptic si ca statul prelungit in spital nu te-a determinat sa-ti intarci fetita. Cred ca tu alaptezi mai des decat mine de nu ti-a batut nici un musafir la usa. Oricum mai ai o saptamana pana la 9 luni. sa vedem daca ma detronezi! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Nico, s-ar putea sa te cam detronez, ca Alexandra mea nu se dezlipeste de sanul meu... adica de 2 zile lapticul la san are 60% pondere in alimentatia ei... din pacate... adica ma bucur ca papa laptic, dar ma enerveaza la culme ca nu vrea sa vada deloc papa normala... Hai ca am deviat de la subiect... mai multe detalii, in Jurnal... |
|
| Mi-e mila de tine cand stiu cate ai tras cu operatia aia si ca Alex recupereaza cu suptul acum si ce nu i-ai dat cand erai in spital.
Stiu ca erau fete care spuneau ca bebelusii au refuzat sanul cand mama avea menstra dar la noi nu a fost asa. A papat ca de obicei, nu a strambat din botic. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| La noi au fost probleme cu alaptatul, in perioada menstruatiei, doar primele doua dati.Ulterior ,nu am mai observat nimic in neregula. Oare din cauza ca s-au suprapus cu colicile ,sa fi fost atit de agitat bebe in acea perioada? |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| oare e normal asa, david are aproape 6 luni si mie inca nu mi-a venit menstruatia...la un moment dat intrasem in panica, ca nu mai imi vine....( nu ca as vrea ) dar cateva prietene care au nascut, mi-au zis ca la ele a venit pe la 3 luni, chiar si inainte.
sper ca nu-i nimic rau ca inca nu mi-a aparut |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| crista wrote:oare e normal asa, david are aproape 6 luni si mie inca nu mi-a venit menstruatia...la un moment dat intrasem in panica, ca nu mai imi vine....( nu ca as vrea ) dar cateva prietene care au nascut, mi-au zis ca la ele a venit pe la 3 luni, chiar si inainte. sper ca nu-i nimic rau ca inca nu mi-a aparut
Eu am alaptat pana la 8 luni si menstruatia a venit la 2 luni dupa ce David nu a mai vrut san. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji, daca te-ai protejat cu pastile speciale pentru alaptare (sau macar cu prezervativ daca nu folosesti pastile). |
|
| Kiki wrote:
Eu am alaptat pana la 8 luni si menstruatia a venit la 2 luni dupa ce David nu a mai vrut san. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji, daca te-ai protejat cu pastile speciale pentru alaptare (sau macar cu prezervativ daca nu folosesti pastile).
pastile speciale pentru alaptare inca nu am luat, medicul meu ginecolog a zis ca mai bine sa folosesc prezervativul as vrea sa incerc sa i-au pastile ( sa intreb la farmacie daca sunt de mai multe tipuri, sau totusi sa-l intreb pe medicul meu) ? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| crista wrote:
pastile speciale pentru alaptare inca nu am luat, medicul meu ginecolog a zis ca mai bine sa folosesc prezervativul as vrea sa incerc sa i-au pastile ( sa intreb la farmacie daca sunt de mai multe tipuri, sau totusi sa-l intreb pe medicul meu) ?
Eu stiu ca-s mai multe tipuri. Chiar aici pe forum au scris fetele cam ce folosesc si erau mai multe feluri. Mai bine intrebi medicul! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Crista, eu ce sa mai zic, Andrei are 1 an si 2 luni si 21 de zile si mie inca nu mi-a venit menstruatia.
Nu stiu daca e normal sau nu, ca inca nu am ajuns la un medic ginecolog, dar inca alaptez destul de des.
Asa ca, daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura |
|
| AdrianaC wrote:Crista, eu ce sa mai zic, Andrei are 1 an si 2 luni si 21 de zile si mie inca nu mi-a venit menstruatia. Nu stiu daca e normal sau nu, ca inca nu am ajuns la un medic ginecolog, dar inca alaptez destul de des. Asa ca, daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura
sa sti ca m-a consolat ma bucur cand nu sunt singura |
|
|