Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Tu pleci las serviciu dupa 1 an?
Pana la un an poate se va forma singurel....dar zic sa nu l trezesti .Ori ii dai la 6 ori ii lasi in bibe Parerea mea |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Citisem pe undeva ca un bebelus se obisnuieste/dezobisnuieste de ceva in 10 zile. Daca tii neaparat sa ii faci un program fix incepe cu vreo 2 saptamani inainte si gata! Dar parerea mea e sa il lasi sa doarma linistit... Pana la urma tu stii cum e mai bine pentru amandoi |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| koko2008 wrote:Tu pleci las serviciu dupa 1 an? Pana la un an poate se va forma singurel....dar zic sa nu l trezesti .Ori ii dai la 6 ori ii lasi in bibe Parerea mea
Sa-i dau prin somn adica?
Da, ma intorc chiar mai devreme de 1 an, as vrea de le 1 ianuarie dar depinde daca gasesc bona.. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am incercat eu s-o trezesc pe Iulia cand am vazut ca doarme si cate 9ore ca sa nu moara de foame si am facut mai mult rau ,nici nu suge asa buimaca si apoi ma si chinui s-o adorm ,deci parerea mea e sa nu-i strici somnul ,lasa-i in bibe si gata .Eu ma trezesc zilnic sa ma mulg la 5-6domineata si gagica papa pe la 8-9 ,dar ii dau de la sursa diresct ,si ce am muls ii dau pe parcursul zilei. Noi tot haotic papam in timpul zilei !Daca e la cerere ,la cerere sa fie ! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nu ...nu sa i dai in somn... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote: ... sa plec dimineata si sa-l las dormind?? Sa-i las laptic in bibe? Habar nu am cum ar fi mai bine pt el..
Da... si eu zic sa-i lasi in bibe. Chestia cu trezitul nu cred sa functioneze - cum spune si Oana am patit si eu. Nu mi e pare deloc amuzant sa te trezeasca cineva si sa te puna sa mananci cand tu vrei somn - si nici Bibi nu cred ca va aprecia. Doar nu vrei sa strici frumusete de program de copil cuminte? In plus, parca e mai bine sa-l lasi dormind. Sa stii ca despartirile astea sunt grele la inceput... |
|
| Pai da, cum sa plec eu fara sa-l pun la san.. si el sa se trezeasca fara mami langa el?
In concluzie.. il las in treaba lui. Ma gandesc si eu ca pana atunci cine stie ce program va mai avea, ce si cum va papa.. Ne adaptam si noi din mers, ce sa facem.. El acum mai papa laptic si in timpul zilei, ca si completare dupa mese sau de sete (apa si ceai nu vrea nicicum), dar il mai las asa, consider ca laptele inca e baza la varsta lui.. Dupa 9 luni cred ca incep sa elimin total alaptatul in timpul zilei, sa bea ceai, sucuri, etc... ca sa nu am eu probleme cand sunt la serviciu cu sanii.. Probabil o sa ma storc dimineata si apoi, urmatoarea masa de san va fi dupa ora 5 ca in intervalul asta papa mancarica.. si incet-incet o sa mai eliminam cate o masa pana intarcam de tot. Simplu, nu? |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ana, ai dreptul la doua pauze a cate o ora, plus timpul care-l parcurgi de acasa, la serviciu si inapoi ; -sau reducerea timpului de lucru cu doua ore (cum vrei tu); sau poate are angajatorul o camera amenajata special pentru alaptat si ti-l aduce bona pe Bibi. A, si nu te afecteaza deloc la banuti.
|
|
| Da, teoretic... eu pana acasa fac 1 ora sau mai mult daca e ora de varf (stau in afara orasului), plus ca nu prea imi pot lua pauze. Voi avea programul redus, chiar daca stiu ca-n unele zile tot va trebui sa stau mai tarziu. As prefera orele alea de program redus sa mi le iau dimineata, sa plec mai tarziu la serviciu si sa stau pana mai tarziu, in felul asta m-as sincroniza si cu sotul, as putea alapta si bb.. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2020 Mesaje: 8
| buna fetetor eu o alapez pe Erin din 4 in 4 ore 6 - 10 - 14 - 18 - 22 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Eu am alaptat pe Ramona si il alaptez si pe Adrian acuma la inceput din 3 in 3 ore de 7 ori pe zi in intervalele orare 6 - 9 - 12 - 15 - 18 - 21 - 00 cand a mai crescut am rarit alaptarea la 4 in 4 ore de 5 ori pe zi in intervalele orare 6 - 10 - 14 - 20 - 00 |
|
|