Alaptarea dupa un orar bine stabilit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Petronella
Scris: Saturday, July 21, 2012 2:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Roxi stai linistita ca e normal ce face Petru , gânde?te-te ca pe caldurile astea are nevoie de hidratare lafel ca si noi adulti când bem un pahar de apa. Își va face el program mai târziu .
leut
Scris: Saturday, July 21, 2012 8:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
diana-andreea wrote:
katy lumika suntem 2 utilizatoare cu acelesi pareri,care-i baiul???....unele fete ma cunosc de ani buni de la sectiunea lucru de mana...nu mai vorbi in vant ca n-are rost!!!!!
...

Atentile la limbaj...de-ai sti de cate ori, in ce va priveste pe voi doua, asa cum singurica ai spus, puteam sa folosesc un limbaj taios...si n-am facut-o! Atentie!!!
diana-andreea
Scris: Saturday, July 21, 2012 9:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
leut wrote:

Atentile la limbaj...de-ai sti de cate ori, in ce va priveste pe voi doua, asa cum singurica ai spus, puteam sa folosesc un limbaj taios...si n-am facut-o! Atentie!!!

si asta necesita un premiu???chitara chitara chitara chitara
leut
Scris: Saturday, July 21, 2012 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
diana-andreea wrote:

si asta necesita un premiu???chitara chitara chitara chitara

Da...o statuie, te rog...aaaaaaa...din bronz, ca nu-s pretentioasa!sic
bulibuli
Scris: Sunday, July 22, 2012 12:46 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Rox, o sa-si faca el programul, dar nu chiar din prima luna.. e mic, e normal sa adoarma chiar daca nu s-a saturat ca suptul asta nu-i treaba usoara pt un pui asa mic, presupune olecuta de efort.
oanamaria
Scris: Sunday, July 22, 2012 4:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Cand cred si eu ca ne-am facut cat de cat un programel totul se da peste cap .De ex.azi-noapte Iulia s-a trezit ca de obicei a supt repede o titi si eu am pus=o in pat ca sa ma mulg de la titi cu ragade sa-i dau si titi 2 si cand am terminat Iulia dormea dusa si n-a fost chip s-o fac sa bea lapticul pretios din biberon.Eu ma gandeam ca se trezeste intr-o ora lesinata de foame ,dar a dormit 4ore linistita ,iar lapticul muls i l-am incalzit si i l-am servit azi cand parca nu se mai satura de laptic .Am observat ca pe timpul zilei vrea mai mult lapte si nu se satuta doar cu lapticul meu ,ci trebuie si un supliment ca altfel e jale si n-am de gand s-o tin flamanda .
Ma bucur ca daca e satula doarme iubita mamii si cate 5ore .angel
bulibuli
Scris: Sunday, July 22, 2012 9:28 PM

nu-i musai sa-i dai la fiecare masa din ambii sani, las-o sa goleasca de tot un san si, daca nu se satura, o pui si la celalalt putin (si la urmatoarea masa incepi cu sanul din care a supt la urma); dar daca s-a saturat dintr-un san si adoarme, o lasi in pace.. abia dai putin timp sa-si mai revina mamelonul (ragadele).. deci nu te stresa daca a adormit si a papat un singur san.. e f bine si asa pupici
diana-andreea
Scris: Monday, July 23, 2012 6:40 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
leut wrote:

Da...o statuie, te rog...aaaaaaa...din bronz, ca nu-s pretentioasa!sic

hohot hohot hohot hohot thumright thumright thumright
oanamaria
Scris: Sunday, August 26, 2012 1:42 PM
Nivel

Iulia si-a facut un program -mananca ziua la 3ore fix ras ,iar noapte primul somn de de 5ore ,apoi se trezeste din 3in 3ore pentru papa ,dar suge cam 10-12 minute in total apoi zambeste si adoarme .angel
gagaritz
Scris: Sunday, August 26, 2012 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
si Andresa a avut mereu un program bun ,stabilit ,se trezea doar pe la 3 jumate 4 dimi sa pape un bibe apoi dormea pina la 7 ,ziua cam la 3-4 ore la fel minca ,doar ca ea a papat lapte praf ..titi doar 6 sapt !si acum o tin din scurt ca sa nu manince porcarii intre mese ,sa nu ciugule pe ici colo ceva ..ca apoi la masa incepe sa faca mofturi ,ca aia nu vrea ,aia nu ...desi e o gurmanda ,a fost intotdeauna ,dar daca e satula de pe ici colo ce sa mai manince :))
oanamaria
Scris: Tuesday, September 18, 2012 1:13 PM
Nivel

Noi nici acum nu avem un program al alaptatului -ziua mananca haotic de uneori nu mai inteleg nimic ,ii dau si eu de cate ori cere .Ce e cert este ca noapte nu mai mananca ,dar ziua pare sa nu se sature niciodata si ii dau laptele muls nopate la biberon ca n-o s-o tin flamanda .
koko2008
Scris: Tuesday, September 18, 2012 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
CAm la 3 ore papam si noi , noaptea...ziua la 2 ore sau cand cere ras e papacios mare . coeur coeur
roxinthya
Scris: Thursday, September 20, 2012 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Halal program! N-am reusit deloc sa-i fac program! Ce sa trag de timp frate, pai cand incepea sa urle, imi spargea timpanele. Am mai avut momente cand am crezut ca am reusit insa sperantele s-au risipit ca un fum ras
In schimb a inceput sa doarma noaptea vreo 5-6 ore dupa ultimul supt (ala de dupa baita) iar ziua e un haos total suge si la o ora cateodata alcool alcool
oanamaria
Scris: Thursday, September 20, 2012 9:37 AM
Nivel

Roxi si eu la fel dupa cum am spus -suge haotic ,dar are un somn pe zi cam de 3-4ore ,iar apoi de pe loa 5dupa-masa sta treaza pana la 9 cand adoarme pana dimineta ,dar astea 4ore sunt foarte solicitante .
bulibuli
Scris: Monday, October 22, 2012 9:11 AM

Fetili, am si eu o dilema.. bibi e inca hranit la cerere, dar as vrea sa incep sa-i fac un program incet-incet pt cand ma intorc la serviciu.. Eu as vrea prima masa de dimineata sa fie laptic de la mami, dar el se trezeste la 8 sa pape. Eu la 7 cel tarziu trebuie sa fiu plecata, deci ar trebui sa-i mut masa de dimineata la 6. Oare sa ma apuc sa-l trezesc dimineata sau sa-l las sa doarma, sa nu-si schimbe programul..

Pe de o parte ma gandesc ca-i stric somnul (si pe-al meu, cand nu trebuie sa merg la serviciusic) pe de alta parte.. sa plec dimineata si sa-l las dormind?? Sa-i las laptic in bibe? Habar nu am cum ar fi mai bine pt el..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.