Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Nu cred ca tine de internet, dar poate careva dintre voi ma poate ajuta. In ultima vreme am constatat ca nu mai vad postarile lui Dari (poze, filmulete), desi la restul vedeam. Azi cand am vrut sa revad "nodul lui Solomon" postat de Ingeras, am bagat de seama ca nici ala nu-l pot vedea. Ma puteti ajuta cumva? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cred ca-ti lipseste un player ceva!Incearca Adobe flash player sau Macromedia Flash Player!
Adobe Flash Player il gasesti aici |
|
| raly wrote:Cred ca-ti lipseste un player ceva!Incearca Adobe flash player sau Macromedia Flash Player! Adobe Flash Player il fasesti aici Esti o scumpa ca vrei sa ma ajuti, dar imi poti spune cumva mai romaneste? |
|
| Intra aicisi descarca Adobe flash player apasand pe Download fisier(unde arata discheta),apoi apesi pe Sunt de acord,si salvezi fisierul!Il instalezi si dupa instalare,inchizi browserul de net,adica cu ce intri,IE,Mozilla....si il mai deschizi odata apoi incearca din nou sa vezi daca-ti merg pozele,respectiv video! |
|
| raly wrote:Intra aicisi descarca Adobe flash player apasand pe Download fisier(unde arata discheta),apoi apesi pe Sunt de acord,si salvezi fisierul!Il instalezi si dupa instalare,inchizi browserul de net,adica cu ce intri,IE,Mozilla....si il mai deschizi odata apoi incearca din nou sa vezi daca-ti merg pozele,respectiv video! Multumesc. Incerc, sa vad daca ma descurc. |
|
| Nici asa nu ma lasa. Cine stie ce alte programase mai trebuie instalate. Pana la urma tot ii dau de capat cumva. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cine ma poate ajuta?Am scris un memoriu de activitate pe computer si nu stiu sa-l copiez pe stick |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| poti sa-l pui pe stick si cu copia/incolla |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| carla wrote:Cine ma poate ajuta?Am scris un memoriu de activitate pe computer si nu stiu sa-l copiez pe stick carla,incerc sa-ti explic eu dupa ce salvezi intr-un folder ce ai scris bagi stickul in pc si cel mai usor intri in my computer si vei vedea removable disk,dai dublu click,il deschizi apoi selectezi folderul si pur si simplu il pui in removable disk,se deschide o fereastra si-ti arata cum copiaza ----sau cand introduci stickul in pc se deschide o fereastra ,selectezi open folder si dai click dreapta pe folderul din pc,copy,apoi te duci in fereastra de la stick si click dreapta dai paste sper ca intelegi,nu prea stiu sa explic bafta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc,am reusit cu copy-paste (copiere-lipire) |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Am si eu nevoie de putin ajutor. De cca. o saptamana cand dau exit sa ies dintr-o pagina de internet ,nu mai iese imediat ,mai intai apare fereastra End Now,iar apoi Send Error Report ,apoi pagina se inchide si dupa o jumatate de ora sau mai mult. Stiti cumva care este cauza si cum pot remedia? Multumesc! |
|
| Reinstalare Internet Explorer e cea mai buna solutie! |
|
| Multumesc ,Raly! Ufff!Nici asta nu stiu sa fac ,grea e tehnica asta,incerc sa invat din mers si eu cate ceva ,cand eram eu la liceu nu erau calculatoare nici la secretariat dar sa mai si studiem ceva. |
|
| De aici descarci IE,apesi pe download,apoi alegi un mirror,(de obicei eu alg una din cele 2 softpedia)si descarci programelul in calculatorul tau.Apoi de unde l-ai salvat dai dublu clik pe iconitza,si mai apoi next,eventual ai I agree pe care trebuie sa-l bifezi si el isi face treaba singurel si se instaleaza iar la final tu va trebui sa-i dai doar finish.Eu zic ca e simplut si daca inveti sa instalezi primul,pe al doilea il faci cu mai multa indemanare,de fapt ca peste tot unde exercitiul e cheia.O sa te descurci sunt sigura! |
|
| Raly,multumesc mult.O sa incerc . |
|
|