Ajutor...cine stie informatica?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ange blanc
Scris: Sunday, October 10, 2010 10:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/11/2010
Nu cred ca tine de internet, dar poate careva dintre voi ma poate ajuta. In ultima vreme am constatat ca nu mai vad postarile lui Dari (poze, filmulete), desi la restul vedeam. Azi cand am vrut sa revad "nodul lui Solomon" postat de Ingeras, am bagat de seama ca nici ala nu-l pot vedea.
Ma puteti ajuta cumva?
raly
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:21 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Cred ca-ti lipseste un player ceva!Incearca Adobe flash player sau Macromedia Flash Player!

Adobe Flash Player il gasesti aici
Ange blanc
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:26 AM
Nivel

raly wrote:
Cred ca-ti lipseste un player ceva!Incearca Adobe flash player sau Macromedia Flash Player!

Adobe Flash Player il fasesti aici

Esti o scumpa ca vrei sa ma ajuti, dar imi poti spune cumva mai romaneste?
raly
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:33 AM
Nivel

Intra aicisi descarca Adobe flash player apasand pe Download fisier(unde arata discheta),apoi apesi pe Sunt de acord,si salvezi fisierul!Il instalezi si dupa instalare,inchizi browserul de net,adica cu ce intri,IE,Mozilla....si il mai deschizi odata apoi incearca din nou sa vezi daca-ti merg pozele,respectiv video!
Ange blanc
Scris: Sunday, October 10, 2010 2:34 PM
Nivel

raly wrote:
Intra aicisi descarca Adobe flash player apasand pe Download fisier(unde arata discheta),apoi apesi pe Sunt de acord,si salvezi fisierul!Il instalezi si dupa instalare,inchizi browserul de net,adica cu ce intri,IE,Mozilla....si il mai deschizi odata apoi incearca din nou sa vezi daca-ti merg pozele,respectiv video!

Multumesc. Incerc, sa vad daca ma descurc. computerlove
Ange blanc
Scris: Sunday, October 10, 2010 3:17 PM
Nivel

Nici asa nu ma lasa. Cine stie ce alte programase mai trebuie instalate. Pana la urma tot ii dau de capat cumva. pupici
carla
Scris: Tuesday, October 26, 2010 7:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Cine ma poate ajuta?Am scris un memoriu de activitate pe computer si nu stiu sa-l copiez pe stickplans
bereea
Scris: Tuesday, October 26, 2010 7:27 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
poti sa-l pui pe stick si cu copia/incolla
serarg
Scris: Tuesday, October 26, 2010 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
carla wrote:
Cine ma poate ajuta?Am scris un memoriu de activitate pe computer si nu stiu sa-l copiez pe stickplans

carla,incerc sa-ti explic eu
dupa ce salvezi intr-un folder ce ai scris bagi stickul in pc si cel mai usor intri in my computer si vei vedea removable disk,dai dublu click,il deschizi apoi selectezi folderul si pur si simplu il pui in removable disk,se deschide o fereastra si-ti arata cum copiaza
----sau cand introduci stickul in pc se deschide o fereastra ,selectezi open folder si dai click dreapta pe folderul din pc,copy,apoi te duci in fereastra de la stick si click dreapta dai paste
sper ca intelegi,nu prea stiu sa explic
bafta
carla
Scris: Tuesday, October 26, 2010 7:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Multumesc,am reusit cu copy-paste (copiere-lipire)pupici
Katrina
Scris: Monday, November 1, 2010 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Am si eu nevoie de putin ajutor.
De cca. o saptamana cand dau exit sa ies dintr-o pagina de internet ,nu mai iese imediat ,mai intai apare fereastra End Now,iar apoi Send Error Report ,apoi pagina se inchide si dupa o jumatate de ora sau mai mult.
Stiti cumva care este cauza si cum pot remedia?
Multumesc!
raly
Scris: Monday, November 1, 2010 7:08 PM
Nivel

Reinstalare Internet Explorer e cea mai buna solutie!firstprize
Katrina
Scris: Tuesday, November 2, 2010 4:36 PM
Nivel

Multumesc ,Raly!
Ufff!Nici asta nu stiu sa fac ,grea e tehnica asta,incerc sa invat din mers si eu cate ceva ,cand eram eu la liceu nu erau calculatoare nici la secretariat dar sa mai si studiem ceva.
raly
Scris: Tuesday, November 2, 2010 5:38 PM
Nivel

De aici descarci IE,apesi pe download,apoi alegi un mirror,(de obicei eu alg una din cele 2 softpedia)si descarci programelul in calculatorul tau.Apoi de unde l-ai salvat dai dublu clik pe iconitza,si mai apoi next,eventual ai I agree pe care trebuie sa-l bifezi si el isi face treaba singurel si se instaleaza iar la final tu va trebui sa-i dai doar finish.Eu zic ca e simplut si daca inveti sa instalezi primul,pe al doilea il faci cu mai multa indemanare,de fapt ca peste tot unde exercitiul e cheia.O sa te descurci sunt sigura!hearts hearts
Katrina
Scris: Tuesday, November 2, 2010 6:59 PM
Nivel

Raly,multumesc mult.O sa incerc .pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.