Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| carla wrote:Imi apare unul cu "security tool" de zice ca vrea sa-mi faca curatenie in computer,si cere bani,si eu il scot afara,el iar intra,tot asa merge de ieri.Imi recomanda insistent sa-l folosesc ca de nu,ii bai.Ce sa fac? Help!Imi inchide calculatorul!Ma csoate mereu de pe forum si apare la secunda,imi zice ca nu mai am protectie |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| si prietenei mele ii aprea joc in coltul drept ceva sa faca curatenie in disk. si ea nu vroia si inchidea dar nu i se inchidea calculatorul |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| poate e un virus... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Carla stai ca eu nu am inteles...cine apare si unde apare?Si scrie exact ce-ti zice! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| carla wrote:Help!Imi inchide calculatorul!Ma csoate mereu de pe forum si apare la secunda,imi zice ca nu mai am protectie Cred ca trebuie sa intri si sa dezinstalezi security toolul ala,apoi sa-l stergi.Tu ai antivirus?Dar firewall?Sa ramana doar antivirusul vostru. |
|
| "Security Tool" Imi spune ca am multi virusi in calculator,si ceva virus vierme si sa activez protectie antivirus.Mai imi spune ca-mi blocheaza accesul la internet,din cand in cand imi inchide calculatorul,ma scoate din program |
|
| Carla ce antivirus ai?Si cat de des se actualizeaza?
Security tool asta e un program tare naspa,cine naiba ti l-o fi instalat?Dupa o perioada de timp iti cere sa platesti pentru el si daca nu o faci iti da tot calculatorul peste cap.Problema este ca tare greu scapi de el!
Uite aici s-a discutat despre el si se pare ca e tare naspa!Si aici te invatza cum sa scapi de el!Pentru varianta pe romaneste Google translate Incearca si fa pas cu pas ce zice acolo! |
|
| Multumesc,citesc acum.Ala apare si nu ma lasa sa fac nimic.Trebuie sa-l chem pe frate-meu ca el se pricepe |
|
| Daca erai umpic mai aproape de mine ti-l rezolvam eu da asa nu-mi ramane decat sa-ti dau aceste indicatii.Daca te incumeti sa faci pas cu pas ce zice acolo poate o sa reusesti! |
|
| Am uitat sa scriu ca m-a scapat frate-meu de problema dar greu,nici el nu stia la inceput ce sa faca,Security Tool asta nu-l lasa sa deschida nimic |
|
| Si ce a facut pana la urma?Ceea ce scria acolo?Ca poate se mai confrunta cineva cu asa ceva! |
|
| raly wrote:Si ce a facut pana la urma?Ceea ce scria acolo?Ca poate se mai confrunta cineva cu asa ceva! Raly,nu stiu ce-a facut,spunea ca a intrat in Bios,dar nu pe mine,ca pe mine nu putea nimic sa faca,daca vrei sa-ti spun mai multe trebuie sa-=l intreb pe el |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetelor am o poblema..nu stiu ce am facut, dar mi s-a blocat calculatorul, si am dat un restart iar cand l-am deschis nu mi-a aparut nimic decat un folder si am acolo desktop, si acum umblu doar acolo. Nu imi apare bara de jos, nimic doar poza si un folder 'desktop' si am acolo tot ce am pe desktop.
Va rog mult sa ma ajutati sa le am inapoi.! |
|
| catalina_sweety wrote:fetelor am o poblema..nu stiu ce am facut, dar mi s-a blocat calculatorul, si am dat un restart iar cand l-am deschis nu mi-a aparut nimic decat un folder si am acolo desktop, si acum umblu doar acolo. Nu imi apare bara de jos, nimic doar poza si un folder 'desktop' si am acolo tot ce am pe desktop.
Va rog mult sa ma ajutati sa le am inapoi.!
catalina_sweety wrote:Fetelor nu pot sa intru in nici un program din start...de ce?
Cred ca tu ai ceva "viermisori" prin calculator!Nu stiu daca te-ar ajuta altceva decat o reinstalare windows! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| asa cred si eu sigur ai virusi si numai o reinstalare te ajuta. |
|
|